4 yıllık evliyim eşimle anlaşamıyorum

ozgclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
58
9
86
Merhabalar 4 yıllık evliyim eşimle anlaşamıyorum 1 cocugum var 3 yaşında ve bir de hamileyim şu an da 7 aylık. Ikimizde öğretmeniz ben şu an çalışmıyorum eşim devlette ben özel sektördeyim. Sorun şu esim denizlinin köyünden bende izmirdeyim evlenince izmire yerleşti eşim ama alışamadı hep ailesini özlediğini bir gün tayin isteyecigini söyleyip duruyor 2 yillik evliyken çok büyük kavga oldu beni annemlere yolladi ayrilacaktik derken barıştık tayin isteyecekti vazgecti derken ben calisiyordum çocuğa kayinvalidem bir de annem bakiyor annesi denizliden gelip bakiyor 1 ay kalıyor ama her geldiginde annesine hizmet etmemi istiyor ve hep sorun cikiyor bundan dolayı kac kere ayrilma noktasina geldik hep izmirde yasadigini annemlerin burda bize gelip karıştığından anneme catiyor kavga ediyorlar ben çok yoruldum hep kavgalarda annemi arayip kızın şöyle böyle diyor annemle arayi iyi etse baska bir gun yine kavga cikiyor tatillerde köye gittigimizde ailesine ve gelen gidene hizmet bekliyor bende yapiyorum ama her insan her seyi tam yapamaz beni gozlemleyip sorun cikariyor simdi de büyük kavga oldu ve annemi arayip durdu annemle görüşmeme karari aldilar ben aradim kaldim kendi anne babasi durdursa da adam durmuyo kendi ailem cocuk doğsun ayril diyolar hep köye gidildiginde ailesiyle ilgili sorun cikarip bana catiyor ben artik takmasam da bu evlilik nasil böyle gider evimizde sorun yok ailesinin yaninda kavga cikariyor hep napsam bilemiyorum istesem ayrilirim ama nasıl yapicam bilmiyorum akil verin bu durumu yaşayan varsa da arkadaşlar

Kayinvalideniz nasil bir insan onunla konusun o zaman belki oğlunun kulağını çeker

Ne kadar bir tanisikliktan sonra evlendiniz?

• Beğen
Reactions: 000
2.çocuğunuz kazara mı oldu?Zaten problem yaşıyormuşsunuz.
Bir de neden annenize yansıtıyor problemi.Eşler arasında kalamıyor mu?
Kazara oldu evet ikimizde istemiyorduk aslinda birini büyütelim diye sorun da yasamazken hep ailesi varken sorun çıkarıyor

Senin ailenin yakininda yasadiginiz icin acisini cikariyor aklinca kendi ailesine uzak kalmanin hirsi bu.halbuki huzursuz olan ortak yuvaniz ve cocugunuz bunu dusunemiyor demekki.en guzeli iki tarafa da uzak olmak.
Aynen öyle hırslı bir adammış

Esinize hiç sormadınız mi sütten kesilmeden niye evlenmiş? Böyle adamlar acayip sinir ediyor. Hem büyüme hem başkasının günahına gir. Böyle sorunlu bir evlilikte ikinci çocuğa nasıl karar verdiniz?
Ikimizde istemiyorduk ama oldu aile yaninda hep kavga çıkarıyor napicam bilmiyorum

Merhabalar 4 yıllık evliyim eşimle anlaşamıyorum 1 cocugum var 3 yaşında ve bir de hamileyim şu an da 7 aylık. Ikimizde öğretmeniz ben şu an çalışmıyorum eşim devlette ben özel sektördeyim. Sorun şu esim denizlinin köyünden bende izmirdeyim evlenince izmire yerleşti eşim ama alışamadı hep ailesini özlediğini bir gün tayin isteyecigini söyleyip duruyor 2 yillik evliyken çok büyük kavga oldu beni annemlere yolladi ayrilacaktik derken barıştık tayin isteyecekti vazgecti derken ben calisiyordum çocuğa kayinvalidem bir de annem bakiyor annesi denizliden gelip bakiyor 1 ay kalıyor ama her geldiginde annesine hizmet etmemi istiyor ve hep sorun cikiyor bundan dolayı kac kere ayrilma noktasina geldik hep izmirde yasadigini annemlerin burda bize gelip karıştığından anneme catiyor kavga ediyorlar ben çok yoruldum hep kavgalarda annemi arayip kızın şöyle böyle diyor annemle arayi iyi etse baska bir gun yine kavga cikiyor tatillerde köye gittigimizde ailesine ve gelen gidene hizmet bekliyor bende yapiyorum ama her insan her seyi tam yapamaz beni gozlemleyip sorun cikariyor simdi de büyük kavga oldu ve annemi arayip durdu annemle görüşmeme karari aldilar ben aradim kaldim kendi anne babasi durdursa da adam durmuyo kendi ailem cocuk doğsun ayril diyolar hep köye gidildiginde ailesiyle ilgili sorun cikarip bana catiyor ben artik takmasam da bu evlilik nasil böyle gider evimizde sorun yok ailesinin yaninda kavga cikariyor hep napsam bilemiyorum istesem ayrilirim ama nasıl yapicam bilmiyorum akil verin bu durumu yaşayan varsa da arkadaşlar
Siz özelde öğretmensiniz.
Eşiniz devlette.
Mantıki olarak onun Izmır'e gelmesi gerekmiyor muydu?
Sonuçta Denizlinin köyünde siz özel okul bulamazsınız.
Bunları evlenmeden konuştunuz mu?

Bir sure ayri kalin ,yalniz kalsin gitsin ailesiyle yasasin,bezdirme yildirma politikasi bu esinizin ,

Sizi ailesine hizmetçi diye mi almış ? Yaptığınızı beğenmiyorsa bir zahmet kendisi hizmet etsin ailesine.
Bir de sorunnolunca bu aileleri arama olayını bir türlü anlayamayacağım, siz sonrasında iyi olabilirsiniz ama aileler unutmaz.

Hamilelikte stres bebeğiniz için de kötü, şu an çalışmadığınıza göre gidin ailenizin yanında kalın.

Salak kocayla yaşamak çok zor vallahi.
Anlat anlat almaz kot kafası!

Çocuklarina bakarken iyi dimi ama? Ne istiyor kadından ya en çok ona uyuz oldum.

Böylesi aile yardımı almayacak, bakıcı falan derdi ile sürünecek ki kıymet bilsin.
Iyilikten maraz çıkarırlar başka türlü.

Aileniz elinizi çeksin bir müddet. Bir kaç ayda insana döner belki çile çekince. Şimdi tam yardımlık zamanda doğum, lohusalık.. kalsın öyle bir başına.

Birsey sorayım. Siz öğretmenlikte birçok eğitimi alıyorsunuz. Neden sorunlar dallanip budaklanana kadar halletmediniz ve üstüne hamile kaldiniz?

Birsey sorayım. Siz öğretmenlikte birçok eğitimi alıyorsunuz. Neden sorunlar dallanip budaklanana kadar halletmediniz ve üstüne hamile kaldiniz?
Öğretmenlikte koca eğitimi değil öğrenci eğitimi alınıyor hanımefendi.
Aileci eşe nasıl yaklaşmalı diye bir ders görmedik hiçbirimiz

Back
X