4 yılllık sevgilim erasmusta beni aldattı

Youcannotsitwithus

No, you can't
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
297
622
53
merhabalar benim de bir derdim var, hayatımın en değersiz hissettigim olayını anlatmak istiyorum, erkek arkadasımla 8 yıldır tanısıyoruz 4 senedir de beraberiz .aynı bölümde okuyoruz bu yıl erasmus sınavına girdik tercihlerimiz de aynıydı fakat bana onun cıktıgı yer cıkmadı erkek arkadasım onunla aynı yere gidicek olan kisiyi ikna ederek beni o kısının yerine geçirdi bu arada 4 yıllık ilişkimiz her ilişki gibiydi arada ayrıldık sonra geri başladı falan . hazıran ayında ayrıldık bi kaç tartısmadan sonra okul kapandı yasadıgımız sehre donduk liseden tanısıyoruz ve aynı sehirde yasıyoruz bu abartmıyorum allahın her günü türlü türlü mesajlar ki çoguna cevap dahi vermiyodum bulusma görüsme falan derken barıstık geri ve bi hafta önce erasmus için bi avrupa ülkesine geldik burası ayrıntıya giriyo falan diyebilirsiniz belki ama olayların akısı acısından belirtmem gerekir ilk gün beni öperek seninle geldigim için cok mutluyum iyi ki burda benlesin vs dedi. ertesi sabah bi şey oldu adama bakın hala etkisinden kurtulamadım önümde önce bı kızla bildigin flörtlesti ben donup kaldım bi an tepki veremedim tam anlamıyla,sonra yurda dönünce ortalıgı yıktım aglama krizi geciriyordum ki bana dedii ki BİZ SENİNLE HAZIRANDA AYRILDIK. BENİM İÇİN KENDİNİ UZMENE DEGMEZ. BEN BURAYA İNSANLARLA TANISMAYA YENİ Bİ ŞEYLER YAŞAMAYA GELDİM.ARKADAS KALALIM.. basımdan asagı kaynar su döküldü onu odadan kovdum ve engelledim her yerden bi iki gün odama gelip konusmaya calıstı almadım bıraktı sonra, ama odadan bile cıkamıyorum bi haftadır ve aynı yurttayız gece ben aglarken koridordan kahkahalarını duyuyorum.dün gece mesela bi parti vardı bi kızla cok feci bi dans etmişler herkesin icinde bana gelip tanıstıgım bi kız anlattı. baska bi ülkedeyim kimsem yok odadan cıkamıyorum, bana cok demişlerdi sevigilinle gitme diye ama o kadar güveniyordum ki nolabilir diyodum hala inanamıyorum yaşadıklarıma ,kendime gelemiyorum hazmedemiyorum ailem arıyo cok iyiym diyorum kapatınca geri başlıyo kabus gibi her şey. anlatıp bi nebze rahatlamak istedim, ne yapmalıyım bunun ilacı zaman mı sadece çünkü geçmiyo türkiye de olsam böyle olmazdım ama burda cok farklı cok

Böyle bir ergeni anlatmak için parmaklarını yorduğuna değmez.

Avrupa görünce aklına kadından başka bir şey gelmeyen kırocandan ne sevgili ne hayat arkadaşı olur.

haklısınız, bi yandan da diyorum kendime iyi ki gelmişiz iyi ki görmüşüm bu yüzünü .Yoksa belki daha ilerde göstercekti diyorum ama tabi içim tak diye silmiyo

evet aynen ve hiç bi kızda suç bulmuyorum bulamam da . eğitim için istemiştim en çok zaten kendime bi şeyler katayım diiye umarım kısa zamanda atlatıp kendime bakabilirm teşekkürler yorumunuz için

haklısınız, bi yandan da diyorum kendime iyi ki gelmişiz iyi ki görmüşüm bu yüzünü .Yoksa belki daha ilerde göstercekti diyorum ama tabi içim tak diye silmiyo
sende çık gez birilriyle flort et demiyorum onu yapma da arkadaş edin onlarla takıl yeni bir yere gitmişsin keyfini çıkar oraların etrafı gez tek başına başka bir okulda o adi adamın olmadığını düşün sende onu yoksay ilerde keşke oralara kadar gittim de niye gezmedim deme en azından zira üzülecek biri değil

Bişey söyliyim böyle karaktersiz pislikler kimseye bi b k olmaz..yine aynısını onada yapar .ama şu var ki sen kendini heba ettiğinle kalırsın..bu adamdan bişey ol maz
Neden odana kapandın çıkıp sende arkadaş edinsene hayatını yaşa dersine odaklan.neden odadasın neden???
Bırak o düşünsün.süslen giyin çık

cnm erasmus bıttıgınde ve tıpıs tıpıs ulkeye gerı dondugunde sana gerı donucek ama lutfen ve lutfen barısma hatta konusma bıle. yoksa bu dengesiz yıne senı uzer.

sende cık dısarı ortam yap o yokmus gibi davran.. o hayatına bakıyor. sende derslerıne odaklan. cevre edın partılere gruplara katıl. okulun grupları olur ve faaliyetleri olur. yada erasmusla bırsuru ulke gezen bır tonla ınsan var sende gezebılırsn ufkunu genısletebılırsn

Sevgilin tam bir şerefsizmis kusura bakma. Bu aralar bu konularda çok hassasim zaten.

Ne kadar süreligine gittiniz bilmiyorum 6 ay ya da 1 senedir heralde. Zaman kisa sende oralarin tadını çıkar dilini geliştir bol bol.

O pislik de kesin Türkiye ye dönünce seninle barismak isteyecek sakin yüz verme.

Gercek yuzunu gormussun.

Haspam buldum avrupalı kizlari sana ihtiyacim kalmadi havalarina girmis.

Bundan sana ne koy olurmus ne kasaba.

Iyi oldu gosterdigi gercek yuzunu.

Bir damla goz yasi bile akitma.

Sende cik gez eglen hayatina ve okuluna devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…