neredeyse bir ay geçti arkadaşlar olayın üzerinden, kendimi borçlu hissettiğim için ve bir kaç mesaj aldığım için güncelleme yapmak istedim.Buraya yazdıktan sonra üzülmedim ağlamadım diyemeyeceğim tabi ki ama kendimi odadan çıkardım hatta Almanyaya gittim bi kaç arkadaşımla gezdim,dolaştım nefes aldığımı hissettim.Okula gidiyorum derslerimle kafamı dağıtıyorum.Cuma günü de Parise gidiyorum ,içim hala buruk beraber plan yaptığımız günler geliyor aklıma paris için,ama tadını çıkarıcam en çok da bunun için.
Ondan da bi kaç kez mesaj aldım o kızla ayrıldığını söyledi,benim üzülmeme dayanamayıp bi çözüm bulmak istediğini söyledi ben de çözüm için geç kaldın bizden bi halt olmaz dedim. Yine de yazıyor arada,okuyorum sadece.Dün gece de paris olayını öğrenmiş gerçekten bensiz gidebilcek misin yazmış ben de bi aydır her şeyi sensiz yaptığımı düşünürsek evet gideceğim dedim. Ben olayın ağırlığıyla buraya yazdığımda gerçekten güç veren yorumlar aldım hala zorlanıyorum düşündükçe ama bu odadan çıkmamı siz sağladınız teşekkür ederim.