4 yılllık sevgilim erasmusta beni aldattı

bir yıllık geldik aslında ama istersek bi dönem kalıp gitme hakkımız var. suan o kadar karamsarım ki gitmek istiyorum bi an önce, evet çok saçma biliyorum çok da güzel bi yere geldim tadını çıkarmam gerektigini ama bi anda olmuyo hele de onun bu kadar mutlu olduğunu görrünce kendimi yetersiz,degersiz cirkin hissediyorum

Madem ayrılık acısı yaşıyorsun senimde tanıyan kimse yok o ülkede, çık gez yeni insanlarla tanış istediğin gibi eğlen saçmala kimseye rezil oldum diyemezsin:) Allah onu görmen için fırsat çıkarmış işte karşına, yeni bir ülkeyi odandan çıkarak pozitif hale çevirebilirsin bence.

uzak dur ondan. sakın ama sakın pişman olur da, hatasını anlar da özür diler mi beklentisine girme. eski erkek arkadaşın güvenilmez adamın teki. sen eğitimine odaklan. erasmusu parti, kızlar, erkekler, işte özgürlük olarak görenler cidden komik oluyor eski sevgilin de komik durumda. yurtdışında eğitim fırsatına sahipsin olabildiğince güzel yararlan, ülkeyi gez ufkunu genişlet takılıp kalma olaya.

ben mi çok abartıyorum sizce yani unutcam diyorum gözümün onunde surekli kaçıp odamda saklanıyorum bu defa daralıyorum,hal böyle olunca kimseyle tanısmak görüsmek düsüncesi olmuyo resmen zehir etti bana. ve hiç bi şey uyok gibi o parti senin bu benim geziyo. insan demez mi hiç ya 8 sene en azından bi şeyler paylasmısız öldü mü kaldı mı demez mi

öyle yetersiz değersiz ve karaktersiz birinin sana böyle hissettirmesine izin vermemen gerekir inan döndüğünde tıpış tıpış geri gelecek sana sende ona o zaman karaktersizliğini göstereceksin ki gelmesede onu umursamazsan ne kadar değersiz olduğunu anlar ayağa kalkman lazım dışarı çık ve hayatını yaşa hayat çok hızlı akıyor ve geri gelmiyor önce kendini düşün bencil ol bazen mutlu olmak bencil olmak gerekir işte bu an tam o an olmalı senin için sen kendini ne kadar değersiz görürsen o kadar değersiz olursun hayatın kuralı bu insan hissettiği gibidir ne kadar güzel ve değerli hissedersen dışardan o kadar değerli görünürsün lütfen dışarı çık elindeki fırsatlara şükret ve önüne bak lütfen

peki bunu sormam çok saçma biliyorum ve anlamı da yok ama pişman olur mu ?

erasmus yapmis biri olarak soyluyorum hayir pisman filan olmaz.
orada yasadigi herseyi yanina kar sayacak,gununu gun edecek,bol bol kizlara sarkacak.
odadan cikmalisin.
insan icine karis,sende insanlarla dialog kur sakin yas tutma aklini mi kacirdin sen.
git elin adamlariyla o pislik gibi dans et agzina gir demiyorum ama olmaz olmaz ya gercekten tatli bi cocukla tanisabilirsin.
ben esimle erasmusta tanistim mesela
ask acisi cekerek gitmistim,cok agliyordum ilk baslarda filan derken hop karsima esim cikti 6 yillik evliyim,1 tane yanimda bi tanede karnimda evladim var
bu isler hic belli olmaz
sakin yas tutma sakin..
ve pisman olacagini dusunme

bi de şöyle bi şey var yardımcı olur musunuz.ilk geldiğimizde beraber oldugumuzdan esyalarım var bi sürü onda işte sac kurutma maknem utum vs ama kesinlikle konusmaya calıstıgımı dusunecek diye istemek istemiyorum o da yüzsüz gibi getirmedi hala. en son beni unutabilirsin bi dene falan diyodu onun için asla yazmak istemiyorum nasıl alıcam esyalarımı bilmiyorum

sakın dönme 1 yıl kal mutlaka sonra çok pişman olursun..
şimdi aşk acısı çekiyorsun mantıklı düşünemiyorsun ama bir erkek için hayatının en güzel fırsatlarından birini heba etme..
arkadaş edin nerde olursan ol o yeri güzelleştiren çevrendeki insanlardır..
çabucak toparlamaya bak.. sevgili de bul ..
çok güzel anın olur ileride.. bu buldumcuk oğlan için ağladığına bile değmez..
pipisinin keyfi için seni anında satmayacak bir erkekle tanıştığında inan bana ne kadar salakmışım o kadar ağlamışım diyeceksin..

evet aynen ve hiç bi kızda suç bulmuyorum bulamam da . eğitim için istemiştim en çok zaten kendime bi şeyler katayım diiye umarım kısa zamanda atlatıp kendime bakabilirm teşekkürler yorumunuz için
Valla bende gittim erasmusla Zaman'ında cok guzel bısey . Başka ülkelerde görmüştüm arada tatil oluyor git gez mis gibi ne guzel tak çantanı sırtına . Ah ah eskı günler oyle özlüyorum ki . Şimdi evlıyım bekarlık gibi olmuyor asla

gidip alicaksin esyalarini,ergen gibi msj filan atma,cal kapisini esyalarimi alabilir miyim ihtiyacim var da de al,bu kadar basit.

odası
gidip alicaksin esyalarini,ergen gibi msj filan atma,cal kapisini esyalarimi alabilir miyim ihtiyacim var da de al,bu kadar basit.
bunu dusundum ama odasında bi kız falan varsa kendimi kötü duruma düsürürüm diye korkuyorum yani suratım değişir elimde değil. duydum odalarına kız aldıklarını

Açıkçası hayatının en güzel anılarını yaşayacaksın.
Bunu beyinsiz bir çocuk yüzünden hiç etme
sen de çık, eğlen, gez.. İlle birileriyle flört etme tabii
bulunduğun yeri gez, kültürünü tanı, insanlarla tanış.
Bırak Allah aşkına, değer mi hiç.
Döndüğünde çok pişman olursun, salak gibi oturdum ağladım diyerek

Ne kadar pis bu erkek milleti . Bak Can'ım bende gittim erasmusla gezdım tozudum ve dersler de önemli bazı hocalar musama göstermıyordu bırakıyordu hatta kendı milleti ile aynı sevıye sayıyorlardı ders çalışman lazım unutma çünkü sonra kendı okulundakı derslere kredı falan yetmez . Tecrübeliyim dinle beni . Okul ayrıca başka yerlere turlar düzenlıyor onlara katıl veya kendın çık gez . Hosteller oluyor netten bakabılbırsin ucuz biletler bulababıorısn . Ben belçıkaya arabayla gitmiştim :) başka ülkeye trenle :) süperdi . Of Offfd geri dönsem eski günlerimeee .

Sizin yerinizde olsam geçmiş bitmiş adam için üzüleceğime Avrupanın tadını çıkarırım.
Hem o kız buluyor da siz kendinize adam mı bulamayacaksınız,boşverin gidin takılın,keyfinizce dans edin,bol bol arkadaş edinin,yeni insanlarla flörtleşin.Kısa bir süre sonra unutursunuz diye düşünüyorum kendinizi hayatın akışına bırakırsanız.
İleride bunları yapmadığınız için pişman olursunuz,bir adam için ne diye günlerimi heba etmişim ki dersiniz.

Bence direk şunu de senn gbi basit bi insanı burada böle gördüğüm için çok mutlu oldum de. Ve ağladığnı belli etme keyfini çıkar. Ünivrs yılların bitince ahhhhh ahhh die çok kızcan kendine okuluna odaklan ye iç gez keyfini çıkar be güzlimmm ohh mis gibi

Demez erkekler bizim kadar duygusal değiller hele senin ex gibileri direk uçkursal düşünürler hikayede olduğu gibi

Çok afedersin böylesine hamsalak derler , neyseki karakterini ortaya koymuş yanı olmayan karakterini, pislik görgüsüz sende kendine başka arkadaş çevresi geliştir boşver onu ,baştan gitmeseydin demiyorum olan olmuş ama bir erkeğin peşinden hayatını şekillendirmenin yanlışını öğrenmiş oldun

yuuuhhh hayvan oğlu hayvanmış gerçenkten, çok üzüldüm canım senin adına ama inan değmez üzme kendini , hazır yurtdışındasın gez toz dolaş, sende katıl partiye başka çocuklarla konuş madem arkadaşsınız sanki onunla hiç sevgili olmamışsınız gibi takıl, odana tıkılıp kalma lütfen, çık dışarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…