- 27 Mayıs 2015
- 297
- 622
- 53
- Konu Sahibi Youcannotsitwithus
-
öyle yetersiz değersiz ve karaktersiz birinin sana böyle hissettirmesine izin vermemen gerekir inan döndüğünde tıpış tıpış geri gelecek sana sende ona o zaman karaktersizliğini göstereceksin ki gelmesede onu umursamazsan ne kadar değersiz olduğunu anlar ayağa kalkman lazım dışarı çık ve hayatını yaşa hayat çok hızlı akıyor ve geri gelmiyor önce kendini düşün bencil ol bazen mutlu olmak bencil olmak gerekir işte bu an tam o an olmalı senin için sen kendini ne kadar değersiz görürsen o kadar değersiz olursun hayatın kuralı bu insan hissettiği gibidir ne kadar güzel ve değerli hissedersen dışardan o kadar değerli görünürsün lütfen dışarı çık elindeki fırsatlara şükret ve önüne bak lütfenbir yıllık geldik aslında ama istersek bi dönem kalıp gitme hakkımız var. suan o kadar karamsarım ki gitmek istiyorum bi an önce, evet çok saçma biliyorum çok da güzel bi yere geldim tadını çıkarmam gerektigini ama bi anda olmuyo hele de onun bu kadar mutlu olduğunu görrünce kendimi yetersiz,degersiz cirkin hissediyorum
peki bunu sormam çok saçma biliyorum ve anlamı da yok ama pişman olur mu ?
bir yıllık geldik aslında ama istersek bi dönem kalıp gitme hakkımız var. suan o kadar karamsarım ki gitmek istiyorum bi an önce, evet çok saçma biliyorum çok da güzel bi yere geldim tadını çıkarmam gerektigini ama bi anda olmuyo hele de onun bu kadar mutlu olduğunu görrünce kendimi yetersiz,degersiz cirkin hissediyorum
Valla bende gittim erasmusla Zaman'ında cok guzel bısey . Başka ülkelerde görmüştüm arada tatil oluyor git gez mis gibi ne guzel tak çantanı sırtına . Ah ah eskı günler oyle özlüyorum ki . Şimdi evlıyım bekarlık gibi olmuyor aslaevet aynen ve hiç bi kızda suç bulmuyorum bulamam da . eğitim için istemiştim en çok zaten kendime bi şeyler katayım diiye umarım kısa zamanda atlatıp kendime bakabilirm teşekkürler yorumunuz için
bi de şöyle bi şey var yardımcı olur musunuz.ilk geldiğimizde beraber oldugumuzdan esyalarım var bi sürü onda işte sac kurutma maknem utum vs ama kesinlikle konusmaya calıstıgımı dusunecek diye istemek istemiyorum o da yüzsüz gibi getirmedi hala. en son beni unutabilirsin bi dene falan diyodu onun için asla yazmak istemiyorum nasıl alıcam esyalarımı bilmiyorum
bunu dusundum ama odasında bi kız falan varsa kendimi kötü duruma düsürürüm diye korkuyorum yani suratım değişir elimde değil. duydum odalarına kız aldıklarınıgidip alicaksin esyalarini,ergen gibi msj filan atma,cal kapisini esyalarimi alabilir miyim ihtiyacim var da de al,bu kadar basit.
Demez erkekler bizim kadar duygusal değiller hele senin ex gibileri direk uçkursal düşünürler hikayede olduğu gibiben mi çok abartıyorum sizce yani unutcam diyorum gözümün onunde surekli kaçıp odamda saklanıyorum bu defa daralıyorum,hal böyle olunca kimseyle tanısmak görüsmek düsüncesi olmuyo resmen zehir etti bana. ve hiç bi şey uyok gibi o parti senin bu benim geziyo. insan demez mi hiç ya 8 sene en azından bi şeyler paylasmısız öldü mü kaldı mı demez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?