- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 29
- Konu Sahibi Youcannotsitwithus
-
yorumları okuyunca güç aldım tam inanmazsınız bi ses geldi arka cama bi baktım asagıda bi grup ınsan aralarında da o ve o dans ettigi kız beraber sigara içiyolar bi biri çekiyo bi biri... gerçekten deniyorum çabalıyorum ama ben ne yapayım şimdi böyle her dakıka görünce başka yerde olsa kapatırım her yolu gözden u zak gönülden uzak hesabı. ama olmuyo gerçekten az önce iyiydim şimdi gene ağlıyorum
Canim cok haklisin yasadigin sey cok normal.Ama onun o cik eglen demesinden belli o bekliyo sen üzül bu sekilde ol kendini cok önemli saniyo sen cok guclu bir kizsin simdi bakma birkac gun kafani dinle ve hemen sende cik arkadaslarinla,sende yeni birileriyle tanis flört et kafan hem dagılıcak hem de onun o kocaman egosundan eser kalmayacak bak bunu yap görüceksin onun haliniyorumları okuyunca güç aldım tam inanmazsınız bi ses geldi arka cama bi baktım asagıda bi grup ınsan aralarında da o ve o dans ettigi kız beraber sigara içiyolar bi biri çekiyo bi biri... gerçekten deniyorum çabalıyorum ama ben ne yapayım şimdi böyle her dakıka görünce başka yerde olsa kapatırım her yolu gözden u zak gönülden uzak hesabı. ama olmuyo gerçekten az önce iyiydim şimdi gene ağlıyorum
peki bunu sormam çok saçma biliyorum ve anlamı da yok ama pişman olur mu ?
yorumları okuyunca güç aldım tam inanmazsınız bi ses geldi arka cama bi baktım asagıda bi grup ınsan aralarında da o ve o dans ettigi kız beraber sigara içiyolar bi biri çekiyo bi biri... gerçekten deniyorum çabalıyorum ama ben ne yapayım şimdi böyle her dakıka görünce başka yerde olsa kapatırım her yolu gözden u zak gönülden uzak hesabı. ama olmuyo gerçekten az önce iyiydim şimdi gene ağlıyorum
Kendini telkin edeceksin umurumda değil boşver yeaa de, de ,de bi zaman sonra gerçekten öyle olacak.yorumları okuyunca güç aldım tam inanmazsınız bi ses geldi arka cama bi baktım asagıda bi grup ınsan aralarında da o ve o dans ettigi kız beraber sigara içiyolar bi biri çekiyo bi biri... gerçekten deniyorum çabalıyorum ama ben ne yapayım şimdi böyle her dakıka görünce başka yerde olsa kapatırım her yolu gözden u zak gönülden uzak hesabı. ama olmuyo gerçekten az önce iyiydim şimdi gene ağlıyorum
Kaşıntı tozu mu ? :)))Ben böyle karaktersiz insan ne gördüm ne duydum şu ömrümde. Çık gez demesi kolay böyle bir kazığın üstüne oturması bile zor ne çık geze. Üzül üzülebildğin kadar acını erteleme. Git yatağına falan kaşıntı tozu falan koy her gün ayrı çirkinlik yap meydan dayağını hak etmiş resmen. İçini soğut takmıyor gibi yaparak kendini bile kandıramazsın.
Kaşıntı tozu mu ? :)))
Ağzımdan aldın lafı bak canım adam senin bu huyunu biliyorsa bunlardan ekstra zevk alır egosu zaten şişmiş bide böyle ağlak ağlak durum tavan yaptırtma şuna valla canım buradan bu kadar yardım edebiliyoruz anca taktik bizden pratik senden hadi bakalımAmma aglak ciktin sen de. Yok mu orada erkek ogrenci. Bir iki konus kendine gelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?