4 yılllık sevgilim erasmusta beni aldattı

Canim sürekli ayrılıp baristiginiz dönemde o kafasında iliskiyi bitirmis bu cok belli.Her ne kadar geri dönmeye calissa da bu böyle.Belki de sürekli ayrılıp baristiktan sonra kaybetme korkusu kalmadi icinde o yüzden özgüven bombardimanı yasadi ve bu duruma geldi her ne kadar sana bunlari dese de o icten ice senin onu affedecegine inaniyor bence yani eger cogu zaman böyleydiyse herhangi bir tartismada dahi.İcinde kaybetme korkusu yok biliyo ki ne zaman geri dönse sen ordasin.Asıl temel sebebi bu bence.Senin icin cok zor anliyorum orda yalnızsin cok kötü hissediyosun kendini onu görünce daha kötü olurum diyosun evet ama bak karsindaki insani bu sevgilin olsun arkadasin olsun veya baska bisey o egosunu düşürebilmesi icin senin odada aglaman degil gözüne soka soka eglenmen lazim o senin mutlu olmani beklemiyo su an aynen su durumda olman onun bekledigi sey.Hemen degil,bir kac gun duygusal olarak biraz toparlandiktan sonra mutlu oldugunu göster git eşyalarini da al bak o zaman nasıl görüyor kendinin ne kadar fos bir adam oldugunu.

Eşyalarımı toplayıp odamın önüne bırakırınca bana mesaj atarsan iyi olur de şunlar senin odanda diye de liste yolla o getirsin sende çevre edinmeye bak
Oray'a gitmişsin madem hayatın tadını çıkar

sen manyak misin tadini cikar keyfine bak partilere katil Yeni insanlarla tanis. sevgilin agustos bocegi misali zamani gelince sana yalvaracak. sakin bu gunleri bosun harcama pisman olursun

Karaktersiz rezil herif. Pes dedim! Konu sahibi içinde sevgi kalmamıştır, kandırılmışlık hissi vardır. Bunun için de bol bol sosyalleş asla ağlama acı da çekme çünkü gerçekten de bu insan için değmez yani

Ben böyle karaktersiz insan ne gördüm ne duydum şu ömrümde. Çık gez demesi kolay böyle bir kazığın üstüne oturması bile zor ne çık geze. Üzül üzülebildğin kadar acını erteleme. Git yatağına falan kaşıntı tozu falan koy her gün ayrı çirkinlik yap meydan dayağını hak etmiş resmen. İçini soğut takmıyor gibi yaparak kendini bile kandıramazsın.

yorumları okuyunca güç aldım tam inanmazsınız bi ses geldi arka cama bi baktım asagıda bi grup ınsan aralarında da o ve o dans ettigi kız beraber sigara içiyolar bi biri çekiyo bi biri... gerçekten deniyorum çabalıyorum ama ben ne yapayım şimdi böyle her dakıka görünce başka yerde olsa kapatırım her yolu gözden u zak gönülden uzak hesabı. ama olmuyo gerçekten az önce iyiydim şimdi gene ağlıyorum

Camdan aşağı üstlerine kaynar su döküver.

Sen 4 senede bunun bu buldumcuk tipini avrupaya gidince kızdan başka şey görmeyecek karakterini nasıl göremedin. Haysiyetsiz herif.

Canim cok haklisin yasadigin sey cok normal.Ama onun o cik eglen demesinden belli o bekliyo sen üzül bu sekilde ol kendini cok önemli saniyo sen cok guclu bir kizsin simdi bakma birkac gun kafani dinle ve hemen sende cik arkadaslarinla,sende yeni birileriyle tanis flört et kafan hem dagılıcak hem de onun o kocaman egosundan eser kalmayacak bak bunu yap görüceksin onun halini

Turkiyeye donunce peşine duser o merak etme. O zamana kadar onu unut ve hayatına yön ver. Böyle bir düdük için değmez boşuna orada zaman kaybediyorsun. Ondan ayrı bir çevre edin, yeni arkadaşların olsun ve onu görmezden gel.

Amma aglak ciktin sen de. Yok mu orada erkek ogrenci. Bir iki konus kendine gelirsin.

Kendini telkin edeceksin umurumda değil boşver yeaa de, de ,de bi zaman sonra gerçekten öyle olacak.

Vallahi güzelim böyle bir tipten kurtulduğun için sevinmelisin Cidden!şükret.. başka bir ülkeye çıkınca sınırlarınida aşmış! Ne oldum delisine düşmüş..hiç üzülme merak etme gececek benden sana abla tavsiyesi, bak hayatının en güzel yıllarındasin gez toz dolaş hayatını yasa!tabi eğitimini aksatmadan

Aciz gibi davranma, bu kadar vazgeçilmez olan ne? Sen de gez dolaş takıl kafana göre. Döndüğünüzde affedecek misin merak ediyorum ediyorum?

Yarın öbür gün aglicak beni affet hata ettim diye. Sakın affetme böyle bir şerefsizi. Sana kendini anlatmış oldu bence dua et çok sanslisin bak 4 yıldır bilmiyordun böyle bi pislik olduğunu ya evlenseydin? ? Bence ağladığına değmez yanlış anlama ama aptal olma gez dolaş avrupa ülkesinin tadını çıkar. Dersini çalış erasmusu en güzel şekilde bitir. Ona senin için mi aglicam havası yansit canım

Kaşıntı tozu mu ? :)))

Amma aglak ciktin sen de. Yok mu orada erkek ogrenci. Bir iki konus kendine gelirsin.
Ağzımdan aldın lafı bak canım adam senin bu huyunu biliyorsa bunlardan ekstra zevk alır egosu zaten şişmiş bide böyle ağlak ağlak durum tavan yaptırtma şuna valla canım buradan bu kadar yardım edebiliyoruz anca taktik bizden pratik senden hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…