4 yılllık sevgilim erasmusta beni aldattı

Eşit şartlardasınız;gidip kafa dağıtmak için başkalarıyla flörtleşin demiyorum ama siz de pekala başkalarına şans verebilirsiniz. Bence bu kadarını bile hazmedemeyecek zaten karaktersiz

Kusura bakma yanlışlık olmuş yorumu bi çok kez yazmışım galiba zaten affetme canım ama onun pişmanlıktan surunmesini isterdim seni kaybetmenin acısını yasamasini
Kusura bakma yanlışlık olmuş yorumu bi çok kez yazmışım galiba zaten affetme canım ama onun pişmanlıktan surunmesini isterdim seni kaybetmenin acısını yasamasini
ne kusuru estagfurullah :) ben de isterdim kesinlikle çok hemde ama bunu düşünerek bi şeyler beklemek istemiyorum hani o bile bi beklenti karşı taraftan ben ondan artık bi şey beklemiyorum yoksa tam olarak bitiremem sadece bi an önce gerçek amacımı gerçekleştirmek istiyorum erasmusun hakkını vermek istiyorum eğer olur da bi gün pişman olursa da benim için bi anlamı kalmamış olur şu bi kaç günümü getirmicek ki sürünmesi falan

Canım git ve Erasmus'un tadını çıkar. Hani şarkıda var ya "Nasıl yapılırmış nispet, asıl sen şimdi seyret." Bunu ona hissettir.

Şu hayatta en çok içimde kalan şeylerden biri Erasmus yapmamaktadır. Sen ne güzel oradasın. Bu çocuktan kurtulman iyi olmuş. Bundan sana ne koca olurmuş, ne sevgili. Bu arada laf aramızda Erasmus sevgilisiz daha iyi olur. Benim bir kız arkadaşım Erasmus'a sevgilisi varken gitti, kız odasından çıkamadı. İlla biriyle sevgili ol demiyorum ama yeni insanlarla tanışmanı engelleyecekti. Ucuz atlatmışsın, sevin bence.

Gez dolaş yeni ülkeyi keşfet bu fırsat eline zor geçer seni üzen birisi yüzünden yapacaklarına engel olmasın üzüntün git kafanı dağıt ilk o odadan çık.

merhaba, durumunuza çok üzüldüm gerçekten bende bu yıl erasmusa gitmeyi düşünüyorum fakat 3 yıllık sevgilim kesinlikle çok karşı gitmeme. konunuz sayesinde bir kez daha düşündüm ve değmiyor gerçekten kendi hayatımıza bakmalıyız. diğer arkadaşlardan farklı birşey söylemeyeceğim çık gez keyfine bak eğer fotoğraftaki sensen çok güzel bir kızsın gençsin hayatını yaşa tadını çıkar avrupanın! çekteki kızları bilirim biriyle bir dönem oda arkadaşlığı yapmıştım gerçekten kızları çok güzel oluyor bizim erkeklerde ağızlarının suyunu toparlayamıyorlar dolayısıyla. böyle karaktersiz birine yıllarını harcamışsın bence sevinmelisin erasmusun başında farkettiğin için, en azından hayatını yaşamak ve toparlanmak için önünde kocaman kocaman aylar var. umarım çok mutlu anılar kazanırsın ve ilerde bugünlerine bakıp gülersin lütfen kendini yalnız hissettiğinde buraya yaz kk olarak her zaman destek oluruz, eğlenceli erasmuslar tatlı kız
(depresyon için kendime bir kaç gün daha tanımak istiyorum dersen nehir erdoğanın meleğin sırları filmini tavsiye ederim hikayesi biraz benziyor) :)

çoook teşekkür ederim çok anlam ifade ediyor desteğiniz gerçekten

Ayol insan 20 sene aynı yastığa başkoyduğu kocasını tanımıyor 8 senede neyi tanıyacaksın şunu hiç unutma abla tavsiyesi ....insan kendini gösterdiği kadardır

şuan kendinizi odanıza kapatarak çok yanlış yapıyorsunuz biran önce silkelenin ve kendinize gelin, önce aileniz için sonra kendiniz için. normalde her zaman önceliğim kendisidir insanın ama aileniz eğitiminiz için sizi yurt dışına gönderiyor siz bir şeyler katın kendinize diye güvenerek siz ise zaten bir yanlış yapmışsınız şimdi bu eğitim için yok sayarak ikini bir hata yapıyorsunuz.

oradaki zamanımın en sonuna kadar keyfini çıkarır, yeni insanlar tanır, bulunduğum yeri keşfeder keyfine bakardım hayatımın hiçbir erkek için değmez hele aldatan için hiç değmez

Burcunu soran olmuş da konunun erkek milletinin burcuna göre aldatmaya meyilli olup olmamasıyla alakası yok bence.Yani bu direk türk erkeğinin pis beyni hatta beyniyle değil başka yeriyle düşünmesi. Avrupalı kadınları da bu baya kötü görüyordur aslında hemen iş başka tarafa kayar türk kızları gibi değil bunlar alışık vs..Tek başına çalışmaya yurtdışına giden türk erkeklerinin yediği naneleri de iyi biliyoruz açıkçası. Yurtdışındaki kadınlar bence korkuyor onlardan ama takılmak hoşlarına gidiyor görebileceği en salak erkek ırkından birisiyle karşı karşıya....

Sabah beri zaten hepimiz aynı yorumları yaptık üzülme Derslerine kendini ver diye..zaten alır almaz artık o da onun sorunu konu takibi iptal yaptım ama bildirim geliyor şaştım

Oraya gitsem boyle olay yasasam hic kendimi odaya kapatamam. Çok istiyorsan geri dönünce yas tutarsin ama orda öyle davranmak bilmiyorum belki ben cok gitmek istediğim içindir :)

Oraya gitsem boyle olay yasasam hic kendimi odaya kapatamam. Çok istiyorsan geri dönünce yas tutarsin ama orda öyle davranmak bilmiyorum belki ben cok gitmek istediğim içindir :)
Sabah beri zaten milletin dilinde tüy bitti herkes aynı şeyi söylüyor artık kendini takdiri boşverin

Sabah beri zaten milletin dilinde tüy bitti herkes aynı şeyi söylüyor artık kendini takdiri boşverin

Onun yaşadığı da zor tabi belki beyni mantikli ol der kalbine soz geçiremez. Ama yinede aklin yolu bir burda yazilanlari dusunmesi gerek kendisi icin. Hayirlisi olsun.

Cünkü su yillarin geri gelmiyecek. Cünkü dil gelistirmeden, gezmeden, eglenmeden yurda dönünce ilerde su yaptiklarina pisman olacaksin. Cünkü suan ne desem bos ama lütfen benligini, kariyerini düsün. Gencligini düsün gez eglen. Insanlar cesit cesit. 20 yillik karisini , cocuklarinin annesini harcayanlar var parayi bulunca zor gününde yanina olani kovanlar var. Napacaksin. Oturup üzülecek gurur yapip bir dönemini heba mi ediceksin

neden böyle bi yorum yaptınız anlamadım ? kime ters tepki verdim ya da kimse haksızsınız dedim ? yorum yapmak zorunda değilsiniz ki anlayamadım . kimseye tersi bi şey demedim aksine yapmaya çalışıyorum yorumda söylenenleri. çok anlamsız bi şey söylemişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…