- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.322
- 133
- Konu Sahibi Youcannotsitwithus
-
Kusura bakma yanlışlık olmuş yorumu bi çok kez yazmışım galiba zaten affetme canım ama onun pişmanlıktan surunmesini isterdim seni kaybetmenin acısını yasamasini
ne kusuru estagfurullah :) ben de isterdim kesinlikle çok hemde ama bunu düşünerek bi şeyler beklemek istemiyorum hani o bile bi beklenti karşı taraftan ben ondan artık bi şey beklemiyorum yoksa tam olarak bitiremem sadece bi an önce gerçek amacımı gerçekleştirmek istiyorum erasmusun hakkını vermek istiyorum eğer olur da bi gün pişman olursa da benim için bi anlamı kalmamış olur şu bi kaç günümü getirmicek ki sürünmesi falanKusura bakma yanlışlık olmuş yorumu bi çok kez yazmışım galiba zaten affetme canım ama onun pişmanlıktan surunmesini isterdim seni kaybetmenin acısını yasamasini
Gez dolaş yeni ülkeyi keşfet bu fırsat eline zor geçer seni üzen birisi yüzünden yapacaklarına engel olmasın üzüntün git kafanı dağıt ilk o odadan çık.merhabalar benim de bir derdim var, hayatımın en değersiz hissettigim olayını anlatmak istiyorum, erkek arkadasımla 8 yıldır tanısıyoruz 4 senedir de beraberiz .aynı bölümde okuyoruz bu yıl erasmus sınavına girdik tercihlerimiz de aynıydı fakat bana onun cıktıgı yer cıkmadı erkek arkadasım onunla aynı yere gidicek olan kisiyi ikna ederek beni o kısının yerine geçirdi bu arada 4 yıllık ilişkimiz her ilişki gibiydi arada ayrıldık sonra geri başladı falan . hazıran ayında ayrıldık bi kaç tartısmadan sonra okul kapandı yasadıgımız sehre donduk liseden tanısıyoruz ve aynı sehirde yasıyoruz bu abartmıyorum allahın her günü türlü türlü mesajlar ki çoguna cevap dahi vermiyodum bulusma görüsme falan derken barıstık geri ve bi hafta önce erasmus için bi avrupa ülkesine geldik burası ayrıntıya giriyo falan diyebilirsiniz belki ama olayların akısı acısından belirtmem gerekir ilk gün beni öperek seninle geldigim için cok mutluyum iyi ki burda benlesin vs dedi. ertesi sabah bi şey oldu adama bakın hala etkisinden kurtulamadım önümde önce bı kızla bildigin flörtlesti ben donup kaldım bi an tepki veremedim tam anlamıyla,sonra yurda dönünce ortalıgı yıktım aglama krizi geciriyordum ki bana dedii ki BİZ SENİNLE HAZIRANDA AYRILDIK. BENİM İÇİN KENDİNİ UZMENE DEGMEZ. BEN BURAYA İNSANLARLA TANISMAYA YENİ Bİ ŞEYLER YAŞAMAYA GELDİM.ARKADAS KALALIM.. basımdan asagı kaynar su döküldü onu odadan kovdum ve engelledim her yerden bi iki gün odama gelip konusmaya calıstı almadım bıraktı sonra, ama odadan bile cıkamıyorum bi haftadır ve aynı yurttayız gece ben aglarken koridordan kahkahalarını duyuyorum.dün gece mesela bi parti vardı bi kızla cok feci bi dans etmişler herkesin icinde bana gelip tanıstıgım bi kız anlattı. baska bi ülkedeyim kimsem yok odadan cıkamıyorum, bana cok demişlerdi sevigilinle gitme diye ama o kadar güveniyordum ki nolabilir diyodum hala inanamıyorum yaşadıklarıma ,kendime gelemiyorum hazmedemiyorum ailem arıyo cok iyiym diyorum kapatınca geri başlıyo kabus gibi her şey. anlatıp bi nebze rahatlamak istedim, ne yapmalıyım bunun ilacı zaman mı sadece çünkü geçmiyo türkiye de olsam böyle olmazdım ama burda cok farklı cok
Ee ne diyorduk aksi ispatlanana kadar her erkekk aldatabilir. Aglayacagina sen de tadini cikar erasmusun. Gerektiginde onune bakmasini bilebilmeli bi insan.
Turkiye'de farkli olurdum diye doldurma kendini. Gobekten bagli degilsiniz. Alti ustu bir erkek sonucta. Bu kadar anlam yuklemeyin.
burçlarla aram yoktur da yengeç onun burcuOnun burcu ne
çoook teşekkür ederim çok anlam ifade ediyor desteğiniz gerçektenmerhaba, durumunuza çok üzüldüm gerçekten bende bu yıl erasmusa gitmeyi düşünüyorum fakat 3 yıllık sevgilim kesinlikle çok karşı gitmeme. konunuz sayesinde bir kez daha düşündüm ve değmiyor gerçekten kendi hayatımıza bakmalıyız. diğer arkadaşlardan farklı birşey söylemeyeceğim çık gez keyfine bak eğer fotoğraftaki sensen çok güzel bir kızsın gençsin hayatını yaşa tadını çıkar avrupanın! çekteki kızları bilirim biriyle bir dönem oda arkadaşlığı yapmıştım gerçekten kızları çok güzel oluyor bizim erkeklerde ağızlarının suyunu toparlayamıyorlar dolayısıyla. böyle karaktersiz birine yıllarını harcamışsın bence sevinmelisin erasmusun başında farkettiğin için, en azından hayatını yaşamak ve toparlanmak için önünde kocaman kocaman aylar var. umarım çok mutlu anılar kazanırsın ve ilerde bugünlerine bakıp gülersinlütfen kendini yalnız hissettiğinde buraya yaz kk olarak her zaman destek oluruz, eğlenceli erasmuslar tatlı kız
(depresyon için kendime bir kaç gün daha tanımak istiyorum dersen nehir erdoğanın meleğin sırları filmini tavsiye ederim hikayesi biraz benziyor) :)
Ayol insan 20 sene aynı yastığa başkoyduğu kocasını tanımıyor 8 senede neyi tanıyacaksın şunu hiç unutma abla tavsiyesi ....insan kendini gösterdiği kadardıreğer ben onu geri kazanıcam çok seviyorum vs deseydim yorumunuzu anlayabilirdim ama öyle bi durum yok ki ,vazgeçilmez falan demedim değil zaten eğer vazgeçmemiş olsam asıl bu kadar üzülmezdim bunu anlamanızı bekliyorum.benim üzüldüğüm şey tekrar söylüyorum 8 yılda tanıyamamış olmak ve aldatılmak aptal yerine koyulmak ki kim olsa üzülür ,en basitinden her hangi tanımadıgımız biri bile aptal yerine koysa canımızı sıkıyo bu durum ki benim ilk ilişkim beraber büyüdük nerdeyse ,üzülmemin nesi yanlış anlamıyorum
Hm.. belki gozune baska birini kesti.. ondan yuz bulamada sana geri donerburçlarla aram yoktur da yengeç onun burcu
Sabah beri zaten milletin dilinde tüy bitti herkes aynı şeyi söylüyor artık kendini takdiri boşverinOraya gitsem boyle olay yasasam hic kendimi odaya kapatamam. Çok istiyorsan geri dönünce yas tutarsin ama orda öyle davranmak bilmiyorum belki ben cok gitmek istediğim içindir :)
Sabah beri zaten milletin dilinde tüy bitti herkes aynı şeyi söylüyor artık kendini takdiri boşverin
Anlamicak cünkü insan o yasta o durumda anlamiyor ne yazik kiSabah beri zaten milletin dilinde tüy bitti herkes aynı şeyi söylüyor artık kendini takdiri boşverin
neden böyle bi yorum yaptınız anlamadım ? kime ters tepki verdim ya da kimse haksızsınız dedim ? yorum yapmak zorunda değilsiniz ki anlayamadım . kimseye tersi bi şey demedim aksine yapmaya çalışıyorum yorumda söylenenleri. çok anlamsız bi şey söylemişsiniz.Sabah beri zaten milletin dilinde tüy bitti herkes aynı şeyi söylüyor artık kendini takdiri boşverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?