4 yılllık sevgilim erasmusta beni aldattı

Derslerini çalış ve unutma senin kıymetini bilecek kişi dışarda bir yerlerde seni bekliyor, kendine gel toparlan artik.ağlaman hiç birseyi geri getirmez o şeref yoksunu için tek göz yaşına değmez.kendi değerinin farkına var artık.......

Senin ters tepki vermemen değilki mevzu herkes aşağı yukarı aynı yorumları yapmış artık yapanlarda boşa yazmasın çünkü erasmusun değerini bil konun ana fikri zaten herkes aynı şeyi yazıyor artık senin Takdirin yola devam mı yas mı o da senin bileceğin bana bu konuyla ilgili bildirim geliyor artık Aynı şeyleri okumaktan bıktım bildirim almayı işaretledim bana mısın demiyor yine geliypr

Haziranda ayrılmışsınız.
O zaman giderken sevgili değildiniz?
.......................... hazıran ayında ayrıldık bi kaç tartısmadan sonra okul kapandı yasadıgımız sehre donduk liseden tanısıyoruz ve aynı sehirde yasıyoruz bu abartmıyorum allahın her günü türlü türlü mesajlar ki çoguna cevap dahi vermiyodum bulusma görüsme falan derken barıstık geri ve bi hafta önce erasmus için bi avrupa ülkesine geldik .............................

Konunuzu okudum bu da dahil!

aynısının cok benzerını yaşadı benım arkadaşım yurttaki kızlarla takıl hangi ülkede oldugunu bilmiyorm ama git takıl ardaş olmaya calıs onlarlar sonra o erasmusa dua etceksın

Elbet bu gidişin birde dönüşü var. Nefret ettim şuan o adamdan. Sinirimi bozdu. Tatlım sen kesinlikle kendine takıntı yapmamaya çalış bunu . O ne kadar hayatını yaşıyorsa sende tadını çıkar.. Kapanma odalara ...

neredeyse bir ay geçti arkadaşlar olayın üzerinden, kendimi borçlu hissettiğim için ve bir kaç mesaj aldığım için güncelleme yapmak istedim.Buraya yazdıktan sonra üzülmedim ağlamadım diyemeyeceğim tabi ki ama kendimi odadan çıkardım hatta Almanyaya gittim bi kaç arkadaşımla gezdim,dolaştım nefes aldığımı hissettim.Okula gidiyorum derslerimle kafamı dağıtıyorum.Cuma günü de Parise gidiyorum ,içim hala buruk beraber plan yaptığımız günler geliyor aklıma paris için,ama tadını çıkarıcam en çok da bunun için.
Ondan da bi kaç kez mesaj aldım o kızla ayrıldığını söyledi,benim üzülmeme dayanamayıp bi çözüm bulmak istediğini söyledi ben de çözüm için geç kaldın bizden bi halt olmaz dedim. Yine de yazıyor arada,okuyorum sadece.Dün gece de paris olayını öğrenmiş gerçekten bensiz gidebilcek misin yazmış ben de bi aydır her şeyi sensiz yaptığımı düşünürsek evet gideceğim dedim. Ben olayın ağırlığıyla buraya yazdığımda gerçekten güç veren yorumlar aldım hala zorlanıyorum düşündükçe ama bu odadan çıkmamı siz sağladınız teşekkür ederim.

Champs elysees'de león var, mutlaka tencere midye ye :)

Aferin böyle devam! Eski erkek arkadaşın hala midemi bulandırıyor...Türkiye'ye döndüğünde seni rahat bırakmaz..

Rica ederiz gez toz çoş bu gençlik gelmez yıllar sonra fotolara bakınca anlarsın

Erasmusla yurtdisina gitmis biri olarak soyluyorum, derslerine odaklan! Donunce donemin uzamasin, ortalaman dusmesin! Adam gozunun onunde yapiyor bunlari, yani o konuda soylenecek sey kalmamis.

bence acını ona yansıtma bir sarkı var 'bizde acı evde yasanır....

inan çok sevindim yazdıklarına ama artık ona cevap verme bırak ne yazarsa yazsın.

Yazdıklarını okurken takıldığım tek nokta ''odaya almadım'' kısmı oldu. Sonrasını çok daha dikkatli bir şekilde okudum.

Sebebi şu;

Burası öyle bir yer ki hepimizin apayrı paylaştığı hikayeleri oluyor. Kimisine bakıyorsunuz, karnında doğmaya hazır bebeğiyle aldatılan kadın, kimisi çaresizlikten siğneye çeken kadın, kimisi kendi egoları için devam eden kadın, kimisi kendini yalanlara inandırmış başkası beni sevmez ve evlenmez kafasına girip ilişkiyi ilerleten kadın, ve bir de ki en önemlisi ''beraber geçen yılları, şahsına hakaret sayılacak bir aldatmadan dolayı çöpe atabilen ve inatla ayakta kalabilen, zorlansa da -ki çok normal- ısrarla yürüyen kadın ki bu en sevdiğim!

Bir topikte yine bir aldatma davasına yorum yapmıştım, epeyce de sinirlendim. Uzunca yazdığınız yazıdan sonra konunuzu bulup okudum. Ne yalan söyliyim, kadın böyle olmalı. Acı çekilmez mi efendim, baaal gibi çekilir! Ama o hayat çekilir mi acabalarla, niye çekesiniz ki?

Hep söylerim, yaşamayan anlamaz insanların acılarını ama aldatmak karşıdaki insana düpedüz hakaretten ibarettir. Yurtdışı gözü açar, ama çok açılan göze de çöp batar misali olmuş kendilerine geçmiş olsun bence :)

Siz böyle güçlü kalın, karakterinizden ödün vermeyin çünkü bu mantığa sahip bir bayan olarak siz çok güzel başarılara da adım atarsınız çokta güzel mutluluğu bulursunuz eminim.

Dilerim sancıları çabuk geçer, tebessümler eskisinden daha içten tekrar yerleşir yüzünüze :)

Dua edeceğim, ve eğitiminizde de başarılar dilerim.

- Sevgiler.

Kız tekmeyi basmış oda kürkçü dükkanına geri dönmeye çalışıyor ama helal olsun kız yedirmemişsin erasmusu söyleniyor dun sana valla çok pişman olacaksın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…