- 25 Ağustos 2016
- 433
- 533
- 23
- 44
- Konu Sahibi Youcannotsitwithus
-
Ya ya hiç sorma sanki herkes boş yaşamışAnlamicak cünkü insan o yasta o durumda anlamiyor ne yazik ki
Senin ters tepki vermemen değilki mevzu herkes aşağı yukarı aynı yorumları yapmış artık yapanlarda boşa yazmasın çünkü erasmusun değerini bil konun ana fikri zaten herkes aynı şeyi yazıyor artık senin Takdirin yola devam mı yas mı o da senin bileceğin bana bu konuyla ilgili bildirim geliyor artık Aynı şeyleri okumaktan bıktım bildirim almayı işaretledim bana mısın demiyor yine geliyprneden böyle bi yorum yaptınız anlamadım ? kime ters tepki verdim ya da kimse haksızsınız dedim ? yorum yapmak zorunda değilsiniz ki anlayamadım . kimseye tersi bi şey demedim aksine yapmaya çalışıyorum yorumda söylenenleri. çok anlamsız bi şey söylemişsiniz.
.......................... hazıran ayında ayrıldık bi kaç tartısmadan sonra okul kapandı yasadıgımız sehre donduk liseden tanısıyoruz ve aynı sehirde yasıyoruz bu abartmıyorum allahın her günü türlü türlü mesajlar ki çoguna cevap dahi vermiyodum bulusma görüsme falan derken barıstık geri ve bi hafta önce erasmus için bi avrupa ülkesine geldik .............................Haziranda ayrılmışsınız.
O zaman giderken sevgili değildiniz?
.......................... hazıran ayında ayrıldık bi kaç tartısmadan sonra okul kapandı yasadıgımız sehre donduk liseden tanısıyoruz ve aynı sehirde yasıyoruz bu abartmıyorum allahın her günü türlü türlü mesajlar ki çoguna cevap dahi vermiyodum bulusma görüsme falan derken barıstık geri ve bi hafta önce erasmus için bi avrupa ülkesine geldik .............................
barıştık kısmını görmediniz sanırım diye attım ,olabilir insanlık haliKonunuzu okudum bu da dahil!
merhabalar benim de bir derdim var, hayatımın en değersiz hissettigim olayını anlatmak istiyorum, erkek arkadasımla 8 yıldır tanısıyoruz 4 senedir de beraberiz .aynı bölümde okuyoruz bu yıl erasmus sınavına girdik tercihlerimiz de aynıydı fakat bana onun cıktıgı yer cıkmadı erkek arkadasım onunla aynı yere gidicek olan kisiyi ikna ederek beni o kısının yerine geçirdi bu arada 4 yıllık ilişkimiz her ilişki gibiydi arada ayrıldık sonra geri başladı falan . hazıran ayında ayrıldık bi kaç tartısmadan sonra okul kapandı yasadıgımız sehre donduk liseden tanısıyoruz ve aynı sehirde yasıyoruz bu abartmıyorum allahın her günü türlü türlü mesajlar ki çoguna cevap dahi vermiyodum bulusma görüsme falan derken barıstık geri ve bi hafta önce erasmus için bi avrupa ülkesine geldik burası ayrıntıya giriyo falan diyebilirsiniz belki ama olayların akısı acısından belirtmem gerekir ilk gün beni öperek seninle geldigim için cok mutluyum iyi ki burda benlesin vs dedi. ertesi sabah bi şey oldu adama bakın hala etkisinden kurtulamadım önümde önce bı kızla bildigin flörtlesti ben donup kaldım bi an tepki veremedim tam anlamıyla,sonra yurda dönünce ortalıgı yıktım aglama krizi geciriyordum ki bana dedii ki BİZ SENİNLE HAZIRANDA AYRILDIK. BENİM İÇİN KENDİNİ UZMENE DEGMEZ. BEN BURAYA İNSANLARLA TANISMAYA YENİ Bİ ŞEYLER YAŞAMAYA GELDİM.ARKADAS KALALIM.. basımdan asagı kaynar su döküldü onu odadan kovdum ve engelledim her yerden bi iki gün odama gelip konusmaya calıstı almadım bıraktı sonra, ama odadan bile cıkamıyorum bi haftadır ve aynı yurttayız gece ben aglarken koridordan kahkahalarını duyuyorum.dün gece mesela bi parti vardı bi kızla cok feci bi dans etmişler herkesin icinde bana gelip tanıstıgım bi kız anlattı. baska bi ülkedeyim kimsem yok odadan cıkamıyorum, bana cok demişlerdi sevigilinle gitme diye ama o kadar güveniyordum ki nolabilir diyodum hala inanamıyorum yaşadıklarıma ,kendime gelemiyorum hazmedemiyorum ailem arıyo cok iyiym diyorum kapatınca geri başlıyo kabus gibi her şey. anlatıp bi nebze rahatlamak istedim, ne yapmalıyım bunun ilacı zaman mı sadece çünkü geçmiyo türkiye de olsam böyle olmazdım ama burda cok farklı cok
merhabalar benim de bir derdim var, hayatımın en değersiz hissettigim olayını anlatmak istiyorum, erkek arkadasımla 8 yıldır tanısıyoruz 4 senedir de beraberiz .aynı bölümde okuyoruz bu yıl erasmus sınavına girdik tercihlerimiz de aynıydı fakat bana onun cıktıgı yer cıkmadı erkek arkadasım onunla aynı yere gidicek olan kisiyi ikna ederek beni o kısının yerine geçirdi bu arada 4 yıllık ilişkimiz her ilişki gibiydi arada ayrıldık sonra geri başladı falan . hazıran ayında ayrıldık bi kaç tartısmadan sonra okul kapandı yasadıgımız sehre donduk liseden tanısıyoruz ve aynı sehirde yasıyoruz bu abartmıyorum allahın her günü türlü türlü mesajlar ki çoguna cevap dahi vermiyodum bulusma görüsme falan derken barıstık geri ve bi hafta önce erasmus için bi avrupa ülkesine geldik burası ayrıntıya giriyo falan diyebilirsiniz belki ama olayların akısı acısından belirtmem gerekir ilk gün beni öperek seninle geldigim için cok mutluyum iyi ki burda benlesin vs dedi. ertesi sabah bi şey oldu adama bakın hala etkisinden kurtulamadım önümde önce bı kızla bildigin flörtlesti ben donup kaldım bi an tepki veremedim tam anlamıyla,sonra yurda dönünce ortalıgı yıktım aglama krizi geciriyordum ki bana dedii ki BİZ SENİNLE HAZIRANDA AYRILDIK. BENİM İÇİN KENDİNİ UZMENE DEGMEZ. BEN BURAYA İNSANLARLA TANISMAYA YENİ Bİ ŞEYLER YAŞAMAYA GELDİM.ARKADAS KALALIM.. basımdan asagı kaynar su döküldü onu odadan kovdum ve engelledim her yerden bi iki gün odama gelip konusmaya calıstı almadım bıraktı sonra, ama odadan bile cıkamıyorum bi haftadır ve aynı yurttayız gece ben aglarken koridordan kahkahalarını duyuyorum.dün gece mesela bi parti vardı bi kızla cok feci bi dans etmişler herkesin icinde bana gelip tanıstıgım bi kız anlattı. baska bi ülkedeyim kimsem yok odadan cıkamıyorum, bana cok demişlerdi sevigilinle gitme diye ama o kadar güveniyordum ki nolabilir diyodum hala inanamıyorum yaşadıklarıma ,kendime gelemiyorum hazmedemiyorum ailem arıyo cok iyiym diyorum kapatınca geri başlıyo kabus gibi her şey. anlatıp bi nebze rahatlamak istedim, ne yapmalıyım bunun ilacı zaman mı sadece çünkü geçmiyo türkiye de olsam böyle olmazdım ama burda cok farklı cok
neredeyse bir ay geçti arkadaşlar olayın üzerinden, kendimi borçlu hissettiğim için ve bir kaç mesaj aldığım için güncelleme yapmak istedim.Buraya yazdıktan sonra üzülmedim ağlamadım diyemeyeceğim tabi ki ama kendimi odadan çıkardım hatta Almanyaya gittim bi kaç arkadaşımla gezdim,dolaştım nefes aldığımı hissettim.Okula gidiyorum derslerimle kafamı dağıtıyorum.Cuma günü de Parise gidiyorum ,içim hala buruk beraber plan yaptığımız günler geliyor aklıma paris için,ama tadını çıkarıcam en çok da bunun için.
Ondan da bi kaç kez mesaj aldım o kızla ayrıldığını söyledi,benim üzülmeme dayanamayıp bi çözüm bulmak istediğini söyledi ben de çözüm için geç kaldın bizden bi halt olmaz dedim. Yine de yazıyor arada,okuyorum sadece.Dün gece de paris olayını öğrenmiş gerçekten bensiz gidebilcek misin yazmış ben de bi aydır her şeyi sensiz yaptığımı düşünürsek evet gideceğim dedim. Ben olayın ağırlığıyla buraya yazdığımda gerçekten güç veren yorumlar aldım hala zorlanıyorum düşündükçe ama bu odadan çıkmamı siz sağladınız teşekkür ederim.
Aferin böyle devam! Eski erkek arkadaşın hala midemi bulandırıyor...Türkiye'ye döndüğünde seni rahat bırakmaz..neredeyse bir ay geçti arkadaşlar olayın üzerinden, kendimi borçlu hissettiğim için ve bir kaç mesaj aldığım için güncelleme yapmak istedim.Buraya yazdıktan sonra üzülmedim ağlamadım diyemeyeceğim tabi ki ama kendimi odadan çıkardım hatta Almanyaya gittim bi kaç arkadaşımla gezdim,dolaştım nefes aldığımı hissettim.Okula gidiyorum derslerimle kafamı dağıtıyorum.Cuma günü de Parise gidiyorum ,içim hala buruk beraber plan yaptığımız günler geliyor aklıma paris için,ama tadını çıkarıcam en çok da bunun için.
Ondan da bi kaç kez mesaj aldım o kızla ayrıldığını söyledi,benim üzülmeme dayanamayıp bi çözüm bulmak istediğini söyledi ben de çözüm için geç kaldın bizden bi halt olmaz dedim. Yine de yazıyor arada,okuyorum sadece.Dün gece de paris olayını öğrenmiş gerçekten bensiz gidebilcek misin yazmış ben de bi aydır her şeyi sensiz yaptığımı düşünürsek evet gideceğim dedim. Ben olayın ağırlığıyla buraya yazdığımda gerçekten güç veren yorumlar aldım hala zorlanıyorum düşündükçe ama bu odadan çıkmamı siz sağladınız teşekkür ederim.
Rica ederiz gez toz çoş bu gençlik gelmez yıllar sonra fotolara bakınca anlarsınneredeyse bir ay geçti arkadaşlar olayın üzerinden, kendimi borçlu hissettiğim için ve bir kaç mesaj aldığım için güncelleme yapmak istedim.Buraya yazdıktan sonra üzülmedim ağlamadım diyemeyeceğim tabi ki ama kendimi odadan çıkardım hatta Almanyaya gittim bi kaç arkadaşımla gezdim,dolaştım nefes aldığımı hissettim.Okula gidiyorum derslerimle kafamı dağıtıyorum.Cuma günü de Parise gidiyorum ,içim hala buruk beraber plan yaptığımız günler geliyor aklıma paris için,ama tadını çıkarıcam en çok da bunun için.
bence acını ona yansıtma bir sarkı var 'bizde acı evde yasanır....merhabalar benim de bir derdim var, hayatımın en değersiz hissettigim olayını anlatmak istiyorum, erkek arkadasımla 8 yıldır tanısıyoruz 4 senedir de beraberiz .aynı bölümde okuyoruz bu yıl erasmus sınavına girdik tercihlerimiz de aynıydı fakat bana onun cıktıgı yer cıkmadı erkek arkadasım onunla aynı yere gidicek olan kisiyi ikna ederek beni o kısının yerine geçirdi bu arada 4 yıllık ilişkimiz her ilişki gibiydi arada ayrıldık sonra geri başladı falan . hazıran ayında ayrıldık bi kaç tartısmadan sonra okul kapandı yasadıgımız sehre donduk liseden tanısıyoruz ve aynı sehirde yasıyoruz bu abartmıyorum allahın her günü türlü türlü mesajlar ki çoguna cevap dahi vermiyodum bulusma görüsme falan derken barıstık geri ve bi hafta önce erasmus için bi avrupa ülkesine geldik burası ayrıntıya giriyo falan diyebilirsiniz belki ama olayların akısı acısından belirtmem gerekir ilk gün beni öperek seninle geldigim için cok mutluyum iyi ki burda benlesin vs dedi. ertesi sabah bi şey oldu adama bakın hala etkisinden kurtulamadım önümde önce bı kızla bildigin flörtlesti ben donup kaldım bi an tepki veremedim tam anlamıyla,sonra yurda dönünce ortalıgı yıktım aglama krizi geciriyordum ki bana dedii ki BİZ SENİNLE HAZIRANDA AYRILDIK. BENİM İÇİN KENDİNİ UZMENE DEGMEZ. BEN BURAYA İNSANLARLA TANISMAYA YENİ Bİ ŞEYLER YAŞAMAYA GELDİM.ARKADAS KALALIM.. basımdan asagı kaynar su döküldü onu odadan kovdum ve engelledim her yerden bi iki gün odama gelip konusmaya calıstı almadım bıraktı sonra, ama odadan bile cıkamıyorum bi haftadır ve aynı yurttayız gece ben aglarken koridordan kahkahalarını duyuyorum.dün gece mesela bi parti vardı bi kızla cok feci bi dans etmişler herkesin icinde bana gelip tanıstıgım bi kız anlattı. baska bi ülkedeyim kimsem yok odadan cıkamıyorum, bana cok demişlerdi sevigilinle gitme diye ama o kadar güveniyordum ki nolabilir diyodum hala inanamıyorum yaşadıklarıma ,kendime gelemiyorum hazmedemiyorum ailem arıyo cok iyiym diyorum kapatınca geri başlıyo kabus gibi her şey. anlatıp bi nebze rahatlamak istedim, ne yapmalıyım bunun ilacı zaman mı sadece çünkü geçmiyo türkiye de olsam böyle olmazdım ama burda cok farklı cok
neredeyse bir ay geçti arkadaşlar olayın üzerinden, kendimi borçlu hissettiğim için ve bir kaç mesaj aldığım için güncelleme yapmak istedim.Buraya yazdıktan sonra üzülmedim ağlamadım diyemeyeceğim tabi ki ama kendimi odadan çıkardım hatta Almanyaya gittim bi kaç arkadaşımla gezdim,dolaştım nefes aldığımı hissettim.Okula gidiyorum derslerimle kafamı dağıtıyorum.Cuma günü de Parise gidiyorum ,içim hala buruk beraber plan yaptığımız günler geliyor aklıma paris için,ama tadını çıkarıcam en çok da bunun için.
Kız tekmeyi basmış oda kürkçü dükkanına geri dönmeye çalışıyor ama helal olsun kız yedirmemişsin erasmusu söyleniyor dun sana valla çok pişman olacaksın diyeneredeyse bir ay geçti arkadaşlar olayın üzerinden, kendimi borçlu hissettiğim için ve bir kaç mesaj aldığım için güncelleme yapmak istedim.Buraya yazdıktan sonra üzülmedim ağlamadım diyemeyeceğim tabi ki ama kendimi odadan çıkardım hatta Almanyaya gittim bi kaç arkadaşımla gezdim,dolaştım nefes aldığımı hissettim.Okula gidiyorum derslerimle kafamı dağıtıyorum.Cuma günü de Parise gidiyorum ,içim hala buruk beraber plan yaptığımız günler geliyor aklıma paris için,ama tadını çıkarıcam en çok da bunun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?