Eleştirilmek güzel bir şey
Hatalarını farkedersin.
Tabiki saygıda lazım, saygıyı öğrenmek, göstermek.
Bunlar sana bir şey ifade ettiğinde görüşürüz.
Bol şans...[/QUOTE
Ben onları ailemden ğrendim zaten ayrıca eleştirilmek bana göre güzel değil kişiden kişiye değişiyor sonuçta.. bende eleştirilmeyi sevmiyorum belki..
Eleştirilmek güzel bir şey
Hatalarını farkedersin.
Tabiki saygıda lazım, saygıyı öğrenmek, göstermek.
Bunlar sana bir şey ifade ettiğinde görüşürüz.
Bol şans...[/QUOTE
Ben onları ailemden ğrendim zaten ayrıca eleştirilmek bana göre güzel değil kişiden kişiye değişiyor sonuçta.. bende eleştirilmeyi sevmiyorum belki..
henüz 16 yaşındasın eleştirilmek güzel birşeydir herkesin düşüncesi farklı tabi ama eleştiriye açık olacaksın ki yanlışlarının hatalarının farkına varacaksın eleştirlmek hoşuna gitmiyor olabilir ama çevrende seni eleştirenlere tahmülsüz davranma
zayıflayınca boyumun uzunluğu daha çok ortaya çıkar diye düşünüyorum.. Evet zayıfın çevremdekiler kilo almamı söylerler ama ben bi 2-3 kilo verme çbsındyım :)
Ben 16 yaşındayım arkadaşlar :) Boyumun zamanla uzayacağı aşikar ama şimdiden uzun boy hastasıyım :)
benim annemin boyu 1.72 babamınki 1.82 internette anne babanın boyunu toplayıp 13ten çıkarıp 2'ye bölündüğünde kız çocuklarının boyunun ne kaç cm olduğu yazıyor. Benimki 1.70 çıktı. Yani 1.70 olana kadar uzayacağım anlamına mı geliyor ?
sağol bilgilendirdiğin için :) ya ben pek yemek seçen bi insan değilim 1.70'e ulaşırım inş. ama küçükken pek süt tüketmemişim ama şimdi çok seviyorum sütü bu yaştan sonra yararı olur mu ? ayrıca dediğin konuya bakıyorum :)hayır 100de 100 bu boya ulaşacaksın anlamına gelmiyor
şimdi kalıtımın anne ve babadan aldığın boy ortalaması ama bu kalıtımı etkileyen birde çevre faktörü var bu faktörün içindede sağlıklı beslenmen spor yapman boyunu 1.70e çıkartacak bütün aktiviteleri yapman gerektiği anlamı çıkıyor çünkü çevre dediğimiz şey bunların hepsi
şimdi senın kalıtımsal özelliğin 1.70 ama bu üst sınır birde bunun alt sınırı var yani sen 1.60 ve 1.70 arasında bir boya sahip olabilirsin ama sağlıklı beslenmez ve spor yapmazsan 1.60ta kalırsın bu dediklerimizi yaparsan 1.70e çıkarsın
sadece kalıtımın etkisi yok yani...hepsi beraber olmalı senın gensel özelliklerin artı çevresel faktörler,bunları iyi harmanlarsan ortaya 1.70 boyunda güzel bir kız çıkar...
internetten çevrenin kalıtıma etkileri yaz bi bak istersen daha iyi bilgin olur :)
sağol bilgilendirdiğin için :) ya ben pek yemek seçen bi insan değilim 1.70'e ulaşırım inş. ama küçükken pek süt tüketmemişim ama şimdi çok seviyorum sütü bu yaştan sonra yararı olur mu ? ayrıca dediğin konuya bakıyorum :)
Hiçbir zaman kilolu biri olmadım.Sağlıklı beslendim ailem iyi baktı bana zamanında.Annem ,babam uzun olduğu için genlerden dolayı zaten uzun olmama ihtimalim söz konusu olamazdı.Bol bol süt içerdim,özellikle de çocukken hep kemik suyuna çorba,ilik vs yedirmişler. :)) Yiyecekler elbette boyun uzamasında etkili ,ama ana unsur genetik ...
Sen sağlıklı beslen ,ama zayıf ol.Zararını görmezsin emin ol,ne görüntü ne de sağlık açısından.
voleybolu okulda fırsat buldukça oynardım geçen sene ama bu sene hiç oynamışlığım yok daha ama beden derslerinde oynamayı düşünüyorum tekrar..mutlaka spor yap voleybol oynayan kızlara baksana uzun uzun hepsi sence hepsinin anne babası mı uzundu?
benım erkek kuzenımın ana babasının boy ortalaması 1.68 olsun o da taş çatlasa ama çocuk 1.sınıftan beri basketbol oynuyor e suanda lise bire gidiyor boyu 1.85, babasının ki 1.70 annesi maksımum 1.65 olsun sporu hafife alma yani
voleybol çok uygun senın için bence
voleybolu okulda fırsat buldukça oynardım geçen sene ama bu sene hiç oynamışlığım yok daha ama beden derslerinde oynamayı düşünüyorum tekrar..
yahu lirik güzel gözünü seveyim bilimsel açıklaması var bunun sen bu kızın uzamasını mı istemiyorsun?
zaten zayıf biz ona duba gibi ol demiyoruz ama sınırın altına düşmüş çocuk
neden spor yap demiyorsunda zayıf ol diyorsun biz ona 70 kılo ol mu diyoruz 54 olması lazım hem 54un altına düşmesin hemde boyunu uzatacak spor yapsın sence bu 100 de 100 genetik mi ?
benim bildiğim yok.. geçen sene okouldaki kızlarla toplaşıp oynardık bahçede ama bu sene dersler falan daha ağır olduğu için okulda dışarıya çıkmaya fırsat bulmuyorum teneffüsler 3 dk. zaten :/bi takımla profesyonel oynasan sana daha iyi olur bence.oturduğun yerde var mı böyle imkanlar tabi spor yapmayı da istemek lazım
ben sana diyorum ama 2 aydır yuzmeye gidicem selülitler için gittim mi yok
1.60'lık biri spor ve beslenmeyle çok fazla uzamaz ki...Genetik faktörler etkili elbette.Şimdi benim annem,babam uzun olmasaydı,ben sporla,iyi beslenmeyle bu kadar uzayamazdım ki...Arkadaşlarım bu konuda çok çabaladı zamanında.En fazla 5-6 cm uzadılar.Bu yeterli ise amenna...Kaldı ki ben sağlıksız ol demiyorum ki...Kötü şeylerle beslense hücrelerini spor mu besleyecek ? :) Ben de spor yapıyorum,ama zayıflamıyorum.Aynı şeyleri söylüyoruz,ama anlaşamadık bi türlü.
k ben 1.70 olurum o zaman iyi beslenme sporla :) ayrıca annem ve babanın boyları ile hesaplanan boy ortalaması ile zaten 1.70 çıkıyorum :)
1.60'lık biri spor ve beslenmeyle çok fazla uzamaz ki...Genetik faktörler etkili elbette.Şimdi benim annem,babam uzun olmasaydı,ben sporla,iyi beslenmeyle bu kadar uzayamazdım ki...Arkadaşlarım bu konuda çok çabaladı zamanında.En fazla 5-6 cm uzadılar.Bu yeterli ise amenna...Kaldı ki ben sağlıksız ol demiyorum ki...Kötü şeylerle beslense hücrelerini spor mu besleyecek ? :) Ben de spor yapıyorum,ama zayıflamıyorum.Aynı şeyleri söylüyoruz,ama anlaşamadık bi türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?