- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Hayırlı olsun neler yapıcakcaksınız peki40 gün süre veriyorum kendime..
bu 40 gün bi başlangıç olacak elbet
psikolojimi düzeltmek için buna mecburum
zira ipin ucu pek kaçmış durumda
hadi kızım yaparsın sen
40 gün 9 kilo
tesekkür ettim canım ..sende harika kilo vermissin tebrik ederim.Hayırlı olsun neler yapıcakcaksınız peki
Teşekkür ederim sağol bence dediklerin çok güzel uygulama ile daha çok iyi olur canım şuan boyun ve kilon kaçtesekkür ettim canım ..sende harika kilo vermissin tebrik ederim.
ev isleri haric yerimden kalkmamaya basladim..resmen hımbıl bişi oldum
öncelikle hareketli olacağım
1 saat yürüyüs yapacağım
elimden geldigimce sağlıklı ve az yemeye çalışacağım
aksam 6 dan önce yemeği kesmeyi düşümüyorum
simdilik böyle
boyum 1.60Teşekkür ederim sağol bence dediklerin çok güzel uygulama ile daha çok iyi olur canım şuan boyun ve kilon kaç
Benim boyum 1.62 hemen hemen yakınız kilon var fakat benim başlangıç kilom kadar yok birde rahatsızlığın yok bende insülin direnci ve tip 2 diyabet var bu konuda çok şanslı bir insansın canım işin kolayboyum 1.60
kilom 80.5 tu dün canım
canım malesef aynen o meretler bendede var..Benim boyum 1.62 hemen hemen yakınız kilon var fakat benim başlangıç kilom kadar yok birde rahatsızlığın yok bende insülin direnci ve tip 2 diyabet var bu konuda çok şanslı bir insansın canım işin kolay
Şuan 72 kg canım yarın tartı günüm büyük ihtimal 71 kusurdur biliyorsun gram gram gidiyorcanım malesef aynen o meretler bendede var..
kilo alım sebeblerimden biride bu zaten..
şuan kaç kilosun
73 müydün?
ben 70 filan olduğumda kendimi baya iyi his ediyorum
neler yaptın canım? bana tavsiye edebileceğin seyler var mı? masallah sanaŞuan 72 kg canım yarın tartı günüm büyük ihtimal 71 kusurdur biliyorsun gram gram gidiyor
Teşekkür ederim canım eminim ki sende verirsin benim Hakkı'mda herşeyi biliyorsun daha önce konuştuk mu Canım merak ettimneler yaptın canım? bana tavsiye edebileceğin seyler var mı? masallah sana
azmin daim olsun
oyy oyy masallah sana bende bunu yapsam zayıflarım işte..Canım ben diyetisyen ile veremedim senin insülin seviyen kaç benimki yüksekti ben Karatay ve glisemik indekse baktım bu konuda yardım ederim sorun değil insülin direncinin düşmanı bir yeşillik ikincisi yürüyüş ben hergün 4 saat yürüyüp 2 saat ağırlık yaptım salonda sarkma olmaması için paketli hazır ,tatlı unlu gıdalar pirinç hayatımdan çıktı
Sende öylesin canım benim çok sağoloyy oyy masallah sana bende bunu yapsam zayıflarım işte..
diyetisyene gittin mi..ben 1.5 sene önce 2 ayda 10 kilo verdim canim kendim bi düzen oturtarak..
sonra dikkat etmeyince 1.5 sene de tekrar geldi iste malesef...
bi türlü düzen oturtamadım kendime..
bu arada seninle konusmadik canım daha önce..
ama seni tanıdığıma cok memnun oldum.. cok tatlı birisin
tesekkur ettim beni yalnız bırakmaSende öylesin canım benim çok sağol
Leblebi olmamış nişastalı kilo verme aşamasında nohut ve bezelye yemiyoruzsabah 1 dilim k.ekmegi
domates,salatalik,k.kutusu kadsr suzme peynir,2 catal omlet
ara 1 avuc leblebi,1 m.soda
aksam 1 kase şehriye corbası,2 parca tavuk but,1 kase cacik
sonrasinda 1 nescafe
45 dk yürüdüm
yarın daha iyi olacağım
Süpersin yürüyüşde eklemişsin harikasınadımsayarım vardı ama bi türlü bulamadım evde
yarın avm ye gidip(yürüyeek:)
bi adımsayar alacağım
eskiden hiç dışarı çıkamıyordum
şimdi oğlumu okula götür,getir yoluda uzattım mı güzel bi yürüyus oluyor bana
Ben diyetisyen ile veremedim bendeki amaç kilodan önce şekeri düşürmekti o yüzden diyetisyen konusunda takıntılıyım Karatay sayesinde sağlığıma kavuştum şüküroyy oyy masallah sana bende bunu yapsam zayıflarım işte..
diyetisyene gittin mi..ben 1.5 sene önce 2 ayda 10 kilo verdim canim kendim bi düzen oturtarak..
sonra dikkat etmeyince 1.5 sene de tekrar geldi iste malesef...
bi türlü düzen oturtamadım kendime..
bu arada seninle konusmadik canım daha önce..
ama seni tanıdığıma cok memnun oldum.. cok tatlı birisin
canım senin bugünki yediklerine baktımda uff öyle guzel listeler cikarabilsem keske..Leblebi olmamış nişastalı kilo verme aşamasında nohut ve bezelye yemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?