- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
Tamam iyi geceler.Teşekkür ederim.Konuşuruz tekrar.
canım nasılsın ? görüşemedik kaç gündür? yarı yıl tatili başladı bizim.
Merhaba kusura bakma mesajını yeni gördüm daha .Bi iyiyim bi kötü işte.Sen nasılsın
ben iyiyim canım.biraz grip ve nezle dışında.nerede kalıyorsun annendemi .evine geldin mi?
Geçmiş olsun dikkat et kendine bu ara havalar çok soğuk.Biz annemdeyiz hala bu arada kendi evimizde de çatımız akmış falan evde tamirat yapılacak onu bekliyoruz herşey bi anda üstüste geliyor.
kızlar başınız sağolsun. Allah verendir, alacak olan da O'dur. ben 30. haftadayım. bebeğime diyafragma hernisi teşhisi konuldu (iç organlarının yerlerinde sorun var ve akciğerin büyüyeceği yer dolu olduğundan bebeğim nefes alamayacak. doğar doğmaz ameliyata alınıp solunum cihazıyla akciğerlerini geliştirmeye çalışacaklarmış.. bir kaç gün oldu öğreneli ve hala şoktayım. internetten yaptığım araştırmalara göre yaşama şansı çok düşük, çok çok düşük. ve benim elimden gelen tek şey dua etmek ve kabullenmek. Allahu Teala ne kadar aciz olduğumu gösterdi.. biz buyuz işte. lütfen dua edin de bebeğim yaşasın, evime getirip emzirebileyim, sevebileyim, şöyle sıkıca sarılıp öpebileyim... Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?