40 hafta 5 günlük bebeğimi kaybettim

Basin sagolsun canimm
bende 6 ay arayla 2 bebegimi kaybettim. biri 10 haftalik filandi sanirim tamda bilmiyorum adetimi takip etiyordum
digeri 8 haftanin icindeydi
cok zor bebek kaybi helede dogmasina bu kadar yakinken.
Ama canim onun omru bitmisse elden birsey gelmez. dunyada rizki yokmus yoksa kurtarirlardi
bak benim gorumcemin kizida yutmus kakasini oda kalmis yogun bakimda su anda 2 yasinda .
yani onlar hep sebep
soyle yapsaydim boyle yapsaydim erken sezaryan olsaydim dr a guvenmeseydim deyip kendni yeme sakin
o olucaksa olucaktir kimse engel olamaz yasanicaksa yasanir
Allah sana sabrin buyugunu versin canim
bende yeniden bebek istiyorum bu olaylar gelmeden once dusunmuyordum ama artik istiyorum.
bir kizim var cok sukur 3 yasinda en buyuk destegi ondan aldim zor oldu ama toparlandim bir sekilde.
Allah yardim etsin canim

Allahım bi daha yaşatmasın bu acıyı sana.
Allah sabır versin,ne desek boş şimdi

Allah yardımcın olsun canım
Bende yaşadım o zor anları senden başka kimse senin acını anlayamaz.
Benim bebeğimde 32 haftalıktı ve ben diyordumki ben bu acıyı unutabilir miyim diyordum .Unutuluyormuş daha kötü acılar yaşanıyormuş.
Bu sebeble kendini çok üzme ve yenisi için kendini toparla

Allahım sabır versin..ama yardım şart...ilaçta olabilir...acıyı hafifletir..yada insan derin düşünemez hiçdeğilse.

.

canım başın sağolsun rabbim sabır versin sana ve ailene bu olayı 21. haftada yaşamış biri olarak seni anlayabiliyorum canım inşallah hayırlısıyla rabbim sağlıklı uzun ömürlü bebekler nasib etsin rabbim beterinden korusun

ben iyiyim canım.biraz grip ve nezle dışında.nerede kalıyorsun annendemi .evine geldin mi?

Geçmiş olsun dikkat et kendine bu ara havalar çok soğuk.Biz annemdeyiz hala bu arada kendi evimizde de çatımız akmış falan evde tamirat yapılacak onu bekliyoruz herşey bi anda üstüste geliyor.

Geçmiş olsun dikkat et kendine bu ara havalar çok soğuk.Biz annemdeyiz hala bu arada kendi evimizde de çatımız akmış falan evde tamirat yapılacak onu bekliyoruz herşey bi anda üstüste geliyor.

uff.keşke kendi evine bir an önce gecebilsen canım.annenlerin yanında onları üzmeme çaban.kendi üzüntün arasında kalmazsın.evde kendinle kalınca biraz daha kolay oluyor.en azından benim için öyle olmuştu.
nasılsın bu aralar.kk da fazla gelmiyorsun.bir günün nasıl geçiyor.

kızlar başınız sağolsun. Allah verendir, alacak olan da O'dur. ben 30. haftadayım. bebeğime diyafragma hernisi teşhisi konuldu (iç organlarının yerlerinde sorun var ve akciğerin büyüyeceği yer dolu olduğundan bebeğim nefes alamayacak. doğar doğmaz ameliyata alınıp solunum cihazıyla akciğerlerini geliştirmeye çalışacaklarmış.. bir kaç gün oldu öğreneli ve hala şoktayım. internetten yaptığım araştırmalara göre yaşama şansı çok düşük, çok çok düşük. ve benim elimden gelen tek şey dua etmek ve kabullenmek. Allahu Teala ne kadar aciz olduğumu gösterdi.. biz buyuz işte. lütfen dua edin de bebeğim yaşasın, evime getirip emzirebileyim, sevebileyim, şöyle sıkıca sarılıp öpebileyim... Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıları..

herkese merhaba ne yazarsak yazalım fayda etmiyor bunu çok iyi biliyorum, ynede kendimizi üzüyoruz.. bende 15 haftalık bebeğimi 24 saat sancının sonuda düşürdüm, kaç haftalık olduğu hiç önemli değil, aynı acıyı aynı duyguyu bende hissettim, sonucta hepimiz aynı şeyi yaşadık canımızı kaybettik,çok ama çok zor bişey bu ama Allahtan herşey ,sevdiği kullarını sınarmış.. sana Allahtan sabır diliyorum, cnım dilerim Allah sana en kısa zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin..olmayan herkese .. AMİN..

Allah bebeğine şifalar versin inşallah sağlığına kavuşur. Allah çok büyük bir bakmışsın mucizesini göstermiş bebeğin sağlığına kavuşmuş. Dua et canım bende ediyorum senin için. İnşallah kucağına alır kavuşursun yavruna.

hepinizin acısına ortak olmak içi yazıyorum baştan sona okudum bende iki meleğimi kaybettim küçüktüler karnımda öldüler ama inanın o psikolojı çok başka şu an bir kızım var sağlıklı allah bağışlarsa o olmasa zaten delirmeye başlamıştım allahım sabır versin hepinize rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Benimde,2,5ay önce üstkomşum 39+1de,sezeryan oldu,ama bebek kakasını yutmuş,zehirlenmiş anneyide zehirlemeye başlamiş,bebek melek oldu,bebek bekliyorduk ,ama malesef boş beşik bana indi,bir sure sonra aldıklarıyere geri verdiler içim parçalandı

Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim yazdıklarınız için bebeğimi kaybedeli 2 ay olmak üzere ne çabuk geçiyor zaman(Elden hiçbirşey gelmiyor artık bir an önce aldığım kiloları vs verip,psikolojimi toparlayıp yeni hamilelik için kendimi hazırlamaya çalışıyorum doktor bi 6-8 ay bekle dedi işte 2 ayı geçti bile...

merhaba vet123,
eminim senin acın benimkinden daha büyüktür. allah bize sabır versin.
ben de 4 ocakta yani senden birkaç gün sonra aynı hastanede 27 haftalık bebeğimi kaybettim. fakat benim gebelik rahatsızlığı yüzünden çok ciddi hayati tehlikem de vardı. evladım karnımda ölünce normalde çok büyük bir özel hastanede kontrollere gitmeme rağmen -bir çok hastane de dahil olmak üzere- beni ameliyatı yapamayacakları gerekçesiyle kabul etmediler. zekai tahire gönderdiler. sağolsun oradaki doktorlar beni kurtardılar. yani hastane de farketmiyor. olacak olan oluyor...
herkes benim hayatta kaldığıma şükrediyor. fakat evladımın acısı beni mahvediyor ve her geçen gün içime oturuyor. ruhumu sıkıyorlar sanki. bazen nefes bile alamayacakmışım gibi hissediyorum. ben de şu an ailemin yanında kalıyorum. bana bebek gibi bakıyorlar ve çok da iyi davranıyorlar ama anlayamıyorlar işte. anne-babamın yanında ağlayamıyorum çünkü çok üzülüyorlar. babaannemin cenazesinde ağlamayan babam ben doğumdayken öleceğim diye kapıda ağlamış. demekki gerçekten evlet acısı zor! ben de kuzumun mezarına gidemedim daha. gücüm yok çünkü...
herkese aynı tesellileri veriyorlar galiba: gençsiniz, bidaha olur, bir tek sizin başınıza gelmedi ki... haklı olabilirler ama bunu beynim algılasa da kalbim anlamıyor( sizin gibi beni de en iyi anlayan kişi eşim. iyi ki o var:)
ben de hastaneden çıkar çıkmaz hemen bebek istiyorum diyordum ama doktorlar biz söyleyene kadar gebe kalamazsın, kalırsan bu sefer seni kurtaramayız dediler. ayrıca psikolog da doktorlar onay verseler de 1 yıl çocuk yok! dedi. tekrar aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyor ve bu beni çok korkutuyor. bir de yetmezmiş gibi aşırı kanamadan 10 gün önce yine hastaneye yatırdılar...
anlayacağınız dert küpüyüm arkadaşlar((

kelebek8 arkadaşım,
nerede yaşadığını ve hangi psikologa gittiğini özelime yazabilir misin? memnun kaldın mı?

vet123 arkadaşım,
doktorunun adını özelden gönderebilir misin? sonraki gebeliğimde o hastaneyi düşünüyorum da...
şimdiden teşekkürler kızlar. allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…