- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.335
- 133
- 45
Amin inşallah. Allah isteyen herkese arattırmadan versinUmarım bir bebiş nasip olur canımKocalar hep öyle
Amin canımAmin inşallah. Allah isteyen herkese arattırmadan versin
Normal gebelikNormal gebelik mı yoksa tüp bebek mı?
Merhaba canim bende ocak 16 da 40 girecem.Haktan hayirlisi olsun hepimiz için başladık bakalim nasip nasil olacak benim sol yumurtaligim alindi kistten dolayi.4.ay bakalim artikMerhaba, 40 yaş ve üzerinde olup bebek sahibi olmak isteyen , bunun için uğraşan ve başarıya kavuşan hemcinslerim var mı acaba? Bu konuda kendimi umutsuz hissediyorum.
Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.Merhaba canim bende ocak 16 da 40 girecem.Haktan hayirlisi olsun hepimiz için başladık bakalim nasip nasil olacak benim sol yumurtaligim alindi kistten dolayi.4.ay bakalim artik
Klomen +ovitrelle kullandım kasım ayında. Bat 11 aralıktı. Hep düzenlidir. 4 gün gecikti bugün. 3 kere test yaptım ama maalesef negatif. Kan vermedim test negatif çıkınca daAmin inşAllah adet duzenin nasıl bu arada
Adetin neden geciktiğini bilmiyorum. Ama bu ilaç ve iğne 1 hafta kadar geçiktiriyormuş diye okudum buradan. Artık yapmam ama doktor dedi 14 gün sonra test yap diyeBen test yapmiyorum çünkü kendimi strese girdirmemek için zaten adet gecikmesi belirleyicidir stres zaten bizim icin iyi değil sende yapma benimde duzenli hic sasmaz 28 30 gun arayla
Hadi inşAllah gecikiyorsa guzellestiriyordur Rabbim inancini kaybetmeAdetin neden geciktiğini bilmiyorum. Ama bu ilaç ve iğne 1 hafta kadar geçiktiriyormuş diye okudum buradan. Artık yapmam ama doktor dedi 14 gün sonra test yap diye
Amin inşallah. Rabbime inancım sonsuz. Eşim kesin olacak bizim çocuğumuz diyor. Bakalım hayırlısı. İsteyen herkesi bebek sahibi yapsın rabbim.Hadi inşAllah gecikiyorsa guzellestiriyordur Rabbim inancini kaybetme
Aminnn . Ben dua grupları var burda onlara katılıyorum elimden başka bir şey gelmiyor çünküAminnnn Benim eşimde cok umutlu ruyasina bile girmis hamile oldugumu soylemisim Bende ruyamda kuş gordum rengarenk evlat diyor bunlar acaba diyorum belirtilerimi yada bilmiyorum Surekli düşünüyorum surekli dua ediyorum Rabbim ellerimizi bos cevirmesin
AMH kandan yapılan bir test devlet de yapabilir diye düşünüyorum. ben özel hastanede yaptırmıştım ama yüksek bir meblağ ödememiştim. ilk bakılması gereken bu değil mi? eğer amh normalse yumurta kalitesine bakılıyor.Amh değerine bakmadılar ki. Sadece fsh vb. Hormonlarımı yaptırmıştım onları götürdüm. Amh devlet hastanesinde yapılıyor mu
ne kadar güzel ne kadar şanslı umarım bizler de kavuşuruzBöyle konuların hepsine yazıyorum. Benim arkadaşım 42 yaşında şuan meleği 7 aylık oldu. İlk bebeği
Yaş kırk olunca herhalde doktor önemsemedi. Bir de özel bir klinik düşünün. Regl olayım devlette baktıracağım.AMH kandan yapılan bir test devlet de yapabilir diye düşünüyorum. ben özel hastanede yaptırmıştım ama yüksek bir meblağ ödememiştim. ilk bakılması gereken bu değil mi? eğer amh normalse yumurta kalitesine bakılıyor.
çok geçmiş olsun benim 2 yumurtalıkta sağlıklı ve çalışıyor ama buna rağmen sadece sağ yumurtalıkta yumurta oluşuyor. doktor da sebebini anlamadı :) yani aslında aynı sayılırız. umarım isteyen herkese sağlıklı bir gebelik yaşatır rabbimMerhaba canim bende ocak 16 da 40 girecem.Haktan hayirlisi olsun hepimiz için başladık bakalim nasip nasil olacak benim sol yumurtaligim alindi kistten dolayi.4.ay bakalim artik
Sağol canim tskler düzenli adet olmamiz yumurtalarimizin oldugunun isaretidir zaten.Amin inşAllahçok geçmiş olsun benim 2 yumurtalıkta sağlıklı ve çalışıyor ama buna rağmen sadece sağ yumurtalıkta yumurta oluşuyor. doktor da sebebini anlamadı :) yani aslında aynı sayılırız. umarım isteyen herkese sağlıklı bir gebelik yaşatır rabbim
onların hayatı mı bu? ben de geçen ay doktorumun yaptığı testelerde hamile olduğumu öğrendim ancak karın ağrım vardı. pandemiden dolayı kendi doktoruma kontrole gidememiştim. telefonda konuştuk ve kendisine çok ağrım var dedim. bana orda bir hastanede bhcg yaptır bana sonucu gönder dış gebelik ya da kimyasal mı bakalım dedi. burda özel bir hastaneye gittim ve 55-60 yaşlarında erkek bir doktor nöbetçiydi başka seçenek yoktu yani. kendisine önce muayene oldum ben gebelik göremedim dedi. ardından test için kağıt yazdı falan. muayene sırasında bana bu yaştan sonra ne gerek var, sen canını düşün ne yapacaksın hamileliği kocan illa çocuk istiyorsa senin sağlığını önemsemiyordur onu da bırak gitsin zaten bu yaştan sonra çocuk da olmaz falan dedi. ya nasıl moralim bozuldu eve geldim 1 saat ağladım. zaten test sonucu da kötüydü değerlerim düşmüş kimyasal gebelik yaşıyormuşum.Yaş kırk olunca herhalde doktor önemsemedi. Bir de özel bir klinik düşünün. Regl olayım devlette baktıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?