- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.335
- 133
- 45
5-6 ay kadar tüp bebek yapamayacağım. Bu süreçte tedavi gereken tüm durumlara bakılacak. Rabbim inşallah tüp bebek e gerek kalmadan hayırlısı ile tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin.Çok iyi cok sevindim hadi hayırlısı olsun inşAllah
INSALLAH canım bu arada arisutu polen karışımı al keciboynuzu kaynat hem sen hem esin icsin birde folikasitli vitamin bu gebelige hazirliyor vücudu5-6 ay kadar tüp bebek yapamayacağım. Bu süreçte tedavi gereken tüm durumlara bakılacak. Rabbim inşallah tüp bebek e gerek kalmadan hayırlısı ile tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Oldukça erkenmiş beraber büyüdünüz desenize şimdi çok zor olmayacak mı sıfırdan başlamak uykusuz gecelere :)Allah razi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin.ilk dogumumu 18 yasinda yaptim
Keşke yine de amh baksaydı şu an olması 3 ay sonra olacağı anlamına gelmez en azından ileriye dönük ne kadar zamanınız olduğunu görürdünüz belki 3 ay bekli 3 yıl amh değeri bunu gösteriyor. Diğer yandan rahim filmi fiyatına şaşırdım benden 900 tl aldılar. İnşallah tüpler açıktır ve güzel sonuçlar alırsınızBen bugün bulunduğum ildeki üniversite hastanesine gittim. Durumu net bir şekilde anlattım. Amh testi istedim. Hiç gerek yok dedi. Ben ultrason muayenesinde gördüm. Yaşına göre çok çok iyi yumurtalık rezervlerin dedi. 3 solda 4 sağda 7 adet yumurta varmış .yaşımdan dolayı hemen olmadığını söyledi. Yoksa normal yolla olurmuş çok rahat bir şekilde.rahîm filmi çekeceğiz dedi.daha dataylı bilgi istediğim için. Regl bitince yapılıyormuş. Ptesiye gün verdi. 180 tl rahîm filmi ücreti imiş. İlaç yazdı. Film çektireceğin gün yanında getir dediler. Bir de eşimde nerolojinin verdiği ilaçlandan dolayı ereksiyon problemi var onunla ilgili ürolojinin söylediklerini bana bildirin dedi. Öğretim görevlisi idi bakan doktor. Şu an durum bundan ibare
Doktor verir mutlaka ama siz yine de folikasit ve vitamin alın mutlaka vücudun hamileliğe hazırlanmasına zemin oluşturuyor ve hamilelik olduğunda rahim kaliteli olsun diye veriyorlar5-6 ay kadar tüp bebek yapamayacağım. Bu süreçte tedavi gereken tüm durumlara bakılacak. Rabbim inşallah tüp bebek e gerek kalmadan hayırlısı ile tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Keçiboynuzu ben de duymuştum sperm kalitesini arttırıyormuşINSALLAH canım bu arada arisutu polen karışımı al keciboynuzu kaynat hem sen hem esin icsin birde folikasitli vitamin bu gebelige hazirliyor vücudu
Evet sabah akşam 1 bardakKeçiboynuzu ben de duymuştum sperm kalitesini arttırıyormuş
Öyle oldu evet fakat suan 2.evliligim esimin çocuğu yok herseye raziyim inanin erken yaşta olmasi bi yonden dezavantaj çünkü suan hicbirsey hatirlamiyorum nasil yasadim nasıl baktim tek başıma.Oldukça erkenmiş beraber büyüdünüz desenize şimdi çok zor olmayacak mı sıfırdan başlamak uykusuz gecelere :)
Doğru ilk çocuk gibi olacak, yanlış hatırlamıyorsam6 yıllık evliydiniz halbuki geçen yıllarda deneseniz şansınız çok fazla olurdu. Eşiniz mi istememiştiÖyle oldu evet fakat suan 2.evliligim esimin çocuğu yok herseye raziyim inanin erken yaşta olmasi bi yonden dezavantaj çünkü suan hicbirsey hatirlamiyorum nasil yasadim nasıl baktim tek başıma.
Evet 6 yil olacak.4 sene once kazayla hamile kaldim 1.5 aylikken düşük yaptım.orasi öyle ozamanlar şans daha yüksektiDoğru ilk çocuk gibi olacak, yanlış hatırlamıyorsam6 yıllık evliydiniz halbuki geçen yıllarda deneseniz şansınız çok fazla olurdu. Eşiniz mi istememişti
Regl olduğumuz sürece hiçbir şey bitmiş değilEvet 6 yil olacak.4 sene once kazayla hamile kaldim 1.5 aylikken düşük yaptım.orasi öyle ozamanlar şans daha yüksekti
Kesinlikle öyle katılıyorumRegl olduğumuz sürece hiçbir şey bitmiş değil
Tamam canım folik asit kullanıyorum. B12 vitamin alıyorum bir de magnezyum alıyordum. Diğerlerini de alayım.INSALLAH canım bu arada arisutu polen karışımı al keciboynuzu kaynat hem sen hem esin icsin birde folikasitli vitamin bu gebelige hazirliyor vücudu
İnşallah açıktır. Üniversite hastanesi ondan fiyatı ve sgk lıyımKeşke yine de amh baksaydı şu an olması 3 ay sonra olacağı anlamına gelmez en azından ileriye dönük ne kadar zamanınız olduğunu görürdünüz belki 3 ay bekli 3 yıl amh değeri bunu gösteriyor. Diğer yandan rahim filmi fiyatına şaşırdım benden 900 tl aldılar. İnşallah tüpler açıktır ve güzel sonuçlar alırsınız
Rahim filminiz nasıl çıktı41 yaşındayım. Üstelik miyomum var. Yine de çok umutluyum. Rahim filminde çok büyük sorun çıkmazsa Sonraki adetimde inşallah sürece başlayacağım.
Evet ilaç geciktiriyor. Gecikmenin 5. Günü oldum ben de.Bugün regl günüm şu saate kadar olmayınca tekrar test yaptım yine negatif. Yoğun sancı var zaten ama şu aptal umut işte. İlaç 3—4 gün geciktirebilirmiş.
İlaçlar iğneler fiziksel sıkıntıyı geçtim psikolojik olarak bu gecikmelerden umutlanmak. Allahım gör biziEvet ilaç geciktiriyor. Gecikmenin 5. Günü oldum ben de.
İnşallah. Görüyordur bizi. Tek vakitte olur inş.İlaçlar iğneler fiziksel sıkıntıyı geçtim psikolojik olarak bu gecikmelerden umutlanmak. Allahım gör bizi
Canim devlet hastanesi ücretsizyapiyor bilgine doktoruna soyleyip istemesi lazımİnşallah açıktır. Üniversite hastanesi ondan fiyatı ve sgk lıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?