40 ından sonra hamilelik

5-6 ay kadar tüp bebek yapamayacağım. Bu süreçte tedavi gereken tüm durumlara bakılacak. Rabbim inşallah tüp bebek e gerek kalmadan hayırlısı ile tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin.
INSALLAH canım bu arada arisutu polen karışımı al keciboynuzu kaynat hem sen hem esin icsin birde folikasitli vitamin bu gebelige hazirliyor vücudu

Keşke yine de amh baksaydı şu an olması 3 ay sonra olacağı anlamına gelmez en azından ileriye dönük ne kadar zamanınız olduğunu görürdünüz belki 3 ay bekli 3 yıl amh değeri bunu gösteriyor. Diğer yandan rahim filmi fiyatına şaşırdım benden 900 tl aldılar. İnşallah tüpler açıktır ve güzel sonuçlar alırsınız

5-6 ay kadar tüp bebek yapamayacağım. Bu süreçte tedavi gereken tüm durumlara bakılacak. Rabbim inşallah tüp bebek e gerek kalmadan hayırlısı ile tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Doktor verir mutlaka ama siz yine de folikasit ve vitamin alın mutlaka vücudun hamileliğe hazırlanmasına zemin oluşturuyor ve hamilelik olduğunda rahim kaliteli olsun diye veriyorlar

Oldukça erkenmiş beraber büyüdünüz desenize şimdi çok zor olmayacak mı sıfırdan başlamak uykusuz gecelere :)
Öyle oldu evet fakat suan 2.evliligim esimin çocuğu yok herseye raziyim inanin erken yaşta olmasi bi yonden dezavantaj çünkü suan hicbirsey hatirlamiyorum nasil yasadim nasıl baktim tek başıma.

Öyle oldu evet fakat suan 2.evliligim esimin çocuğu yok herseye raziyim inanin erken yaşta olmasi bi yonden dezavantaj çünkü suan hicbirsey hatirlamiyorum nasil yasadim nasıl baktim tek başıma.
Doğru ilk çocuk gibi olacak, yanlış hatırlamıyorsam6 yıllık evliydiniz halbuki geçen yıllarda deneseniz şansınız çok fazla olurdu. Eşiniz mi istememişti

Doğru ilk çocuk gibi olacak, yanlış hatırlamıyorsam6 yıllık evliydiniz halbuki geçen yıllarda deneseniz şansınız çok fazla olurdu. Eşiniz mi istememişti
Evet 6 yil olacak.4 sene once kazayla hamile kaldim 1.5 aylikken düşük yaptım.orasi öyle ozamanlar şans daha yüksekti

İnşallah açıktır. Üniversite hastanesi ondan fiyatı ve sgk lıyım

Bugün regl günüm şu saate kadar olmayınca tekrar test yaptım yine negatif. Yoğun sancı var zaten ama şu aptal umut işte. İlaç 3—4 gün geciktirebilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…