tabi öyle ama önemli olan kaliteli yumurta zaten. bakalım bu ay ilaç ve iğne sonucunu 17 aralıkta göreceğimSağol canim tskler düzenli adet olmamiz yumurtalarimizin oldugunun isaretidir zaten.Amin inşAllah
Çok vicdansız bunlar ya. Bizler için önemli ve değerli duyguları hiçe sayıyorlar. Onun işi bu değil aptal adam ne biçim yorumlamış. Hamile olduğunuzu nasıl anladiniz. Nasıl bir tedavi uygulandı. Nasıl bir yol izlendi rica etsem paylaşır mısınızonların hayatı mı bu? ben de geçen ay doktorumun yaptığı testelerde hamile olduğumu öğrendim ancak karın ağrım vardı. pandemiden dolayı kendi doktoruma kontrole gidememiştim. telefonda konuştuk ve kendisine çok ağrım var dedim. bana orda bir hastanede bhcg yaptır bana sonucu gönder dış gebelik ya da kimyasal mı bakalım dedi. burda özel bir hastaneye gittim ve 55-60 yaşlarında erkek bir doktor nöbetçiydi başka seçenek yoktu yani. kendisine önce muayene oldum ben gebelik göremedim dedi. ardından test için kağıt yazdı falan. muayene sırasında bana bu yaştan sonra ne gerek var, sen canını düşün ne yapacaksın hamileliği kocan illa çocuk istiyorsa senin sağlığını önemsemiyordur onu da bırak gitsin zaten bu yaştan sonra çocuk da olmaz falan dedi. ya nasıl moralim bozuldu eve geldim 1 saat ağladım. zaten test sonucu da kötüydü değerlerim düşmüş kimyasal gebelik yaşıyormuşum.
tabi ki paylaşırım amaç zaten benzer durumda olduğumuz için birbirimize destek olmak değil m. :) ben 6 ay önce çocuk yapmak istiyorum diye evime yakın bir yerde özel bir hastaneye gittim. hani varsa bir engel sorun baştan bilelim tedbir alalım diye. doktor beni muayene etti bir kaç test istedi. muayene sonucunda poliplerim ve miyomum olduğunu bunlar için detaylı rahim filmi istediğini söyledi beni bir görüntüleme merkezine gönderdi. ilaçlı rahim filmi çekildim. oradaki sonuca göre 3 polip 2 miyom varmış. polipler alınmazsa asla çocuğum olmazmış. miyomlar önemsiz sadece ağrı yapar onlar kalsın iyileşme sürecin uzamasın dedi. kandaki değerler yaşıma göre çok iyi çıkmış. hatta amh değerim normalde 1'in altında olması beklenirken 1,28 çıkmış. 5 ay önce operasyonu oldum. 1 ay iyileşme süreci oldu. sonraki ay uzak muzak demedim 15 yıllık doktoruma gitmeye karar verdim. tüm sonuçlarımı yanımda götürdüm. güzelce muayene etti 2 ay bekleyelim normal yolla dene sonra gel ilaca başlayalım dedi. bana hem seks hormonunu arttıran hem de mutivitamin ilaçları verdi hamilelik öncesi zemini doğru hazırlamak lazım dedi. 2 ay ben kulaktan dolma bilgilerle klomen kullandım. doktoruma 2 ay sonra gittiğimde dedim olmadı :) klomen kullandım dedim. bana niye sormadın klomen sende işe yaramaz biz onu daha genç hastalara veriyoruz dedi. dolayısıyla ekim ayında bana femara verdi . 3 adet yumurtam oluştu ikisi küçüktü biri büyük. büyük olan döllenmiş ve ben hamile kalmışım. önce evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı inanamadım. sonra doktoruma gittim bhcg yaptı orda da hamile olduğum çıktı. doktorum 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. ama 2 hafta sonunda ben ağrı sebebi ile mecburen bu yaşlı erkek doktora gidince değerlerin düştüğünü ve kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim. doktorun kanama yaşayacağımı kanamanın 3. günü yine aynı ilacı kullanmamı söyledi. kasım ayı sonunda yine kullandım kontrolde 1 yumurtam çok güzel büyümüştü bu sefer çatlatma iğnesi de yapalım kesin olsun dedi. onu da yaptık. 17 aralık beklenen adet tarihim. 3 gün sonra ne olacak bilmiyorum :)Çok vicdansız bunlar ya. Bizler için önemli ve değerli duyguları hiçe sayıyorlar. Onun işi bu değil aptal adam ne biçim yorumlamış. Hamile olduğunuzu nasıl anladiniz. Nasıl bir tedavi uygulandı. Nasıl bir yol izlendi rica etsem paylaşır mısınız
İnşallah olur. Biz elimizden geleni yaptık. Artık tevekkül etmekten başka çare yok. Tabi en iyi doktoru bulmuş isek.tabi ki paylaşırım amaç zaten benzer durumda olduğumuz için birbirimize destek olmak değil m. :) ben 6 ay önce çocuk yapmak istiyorum diye evime yakın bir yerde özel bir hastaneye gittim. hani varsa bir engel sorun baştan bilelim tedbir alalım diye. doktor beni muayene etti bir kaç test istedi. muayene sonucunda poliplerim ve miyomum olduğunu bunlar için detaylı rahim filmi istediğini söyledi beni bir görüntüleme merkezine gönderdi. ilaçlı rahim filmi çekildim. oradaki sonuca göre 3 polip 2 miyom varmış. polipler alınmazsa asla çocuğum olmazmış. miyomlar önemsiz sadece ağrı yapar onlar kalsın iyileşme sürecin uzamasın dedi. kandaki değerler yaşıma göre çok iyi çıkmış. hatta amh değerim normalde 1'in altında olması beklenirken 1,28 çıkmış. 5 ay önce operasyonu oldum. 1 ay iyileşme süreci oldu. sonraki ay uzak muzak demedim 15 yıllık doktoruma gitmeye karar verdim. tüm sonuçlarımı yanımda götürdüm. güzelce muayene etti 2 ay bekleyelim normal yolla dene sonra gel ilaca başlayalım dedi. bana hem seks hormonunu arttıran hem de mutivitamin ilaçları verdi hamilelik öncesi zemini doğru hazırlamak lazım dedi. 2 ay ben kulaktan dolma bilgilerle klomen kullandım. doktoruma 2 ay sonra gittiğimde dedim olmadı :) klomen kullandım dedim. bana niye sormadın klomen sende işe yaramaz biz onu daha genç hastalara veriyoruz dedi. dolayısıyla ekim ayında bana femara verdi . 3 adet yumurtam oluştu ikisi küçüktü biri büyük. büyük olan döllenmiş ve ben hamile kalmışım. önce evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı inanamadım. sonra doktoruma gittim bhcg yaptı orda da hamile olduğum çıktı. doktorum 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. ama 2 hafta sonunda ben ağrı sebebi ile mecburen bu yaşlı erkek doktora gidince değerlerin düştüğünü ve kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim. doktorun kanama yaşayacağımı kanamanın 3. günü yine aynı ilacı kullanmamı söyledi. kasım ayı sonunda yine kullandım kontrolde 1 yumurtam çok güzel büyümüştü bu sefer çatlatma iğnesi de yapalım kesin olsun dedi. onu da yaptık. 17 aralık beklenen adet tarihim. 3 gün sonra ne olacak bilmiyorum :)
Üzülme desem de insan üzülüyor. Ben de bugün regl oldum. Testlerde negatifti zaten. Allah hayırlısı ile bizi arattırmadan sağlıklı evlatlar versin inş.Diğer konulardaki arkadaşların çok bahsetmesinden etkilenerek erken gebelik testi yaptım. reglime 2 gün vardı. yapılan test sonucu maalesef negatif. umutlar yine bir sonraki denemeye kaldı. oysaki her şey olması gerektiği gibiydi. neden ? diye sormaktan alamıyorum kendimi
Amin inşallah psikolojik olarak çok zor bir süreçÜzülme desem de insan üzülüyor. Ben de bugün regl oldum. Testlerde negatifti zaten. Allah hayırlısı ile bizi arattırmadan sağlıklı evlatlar versin inş.
Merhaba canım var mı sen de bir gelişme.tabi ki paylaşırım amaç zaten benzer durumda olduğumuz için birbirimize destek olmak değil m. :) ben 6 ay önce çocuk yapmak istiyorum diye evime yakın bir yerde özel bir hastaneye gittim. hani varsa bir engel sorun baştan bilelim tedbir alalım diye. doktor beni muayene etti bir kaç test istedi. muayene sonucunda poliplerim ve miyomum olduğunu bunlar için detaylı rahim filmi istediğini söyledi beni bir görüntüleme merkezine gönderdi. ilaçlı rahim filmi çekildim. oradaki sonuca göre 3 polip 2 miyom varmış. polipler alınmazsa asla çocuğum olmazmış. miyomlar önemsiz sadece ağrı yapar onlar kalsın iyileşme sürecin uzamasın dedi. kandaki değerler yaşıma göre çok iyi çıkmış. hatta amh değerim normalde 1'in altında olması beklenirken 1,28 çıkmış. 5 ay önce operasyonu oldum. 1 ay iyileşme süreci oldu. sonraki ay uzak muzak demedim 15 yıllık doktoruma gitmeye karar verdim. tüm sonuçlarımı yanımda götürdüm. güzelce muayene etti 2 ay bekleyelim normal yolla dene sonra gel ilaca başlayalım dedi. bana hem seks hormonunu arttıran hem de mutivitamin ilaçları verdi hamilelik öncesi zemini doğru hazırlamak lazım dedi. 2 ay ben kulaktan dolma bilgilerle klomen kullandım. doktoruma 2 ay sonra gittiğimde dedim olmadı :) klomen kullandım dedim. bana niye sormadın klomen sende işe yaramaz biz onu daha genç hastalara veriyoruz dedi. dolayısıyla ekim ayında bana femara verdi . 3 adet yumurtam oluştu ikisi küçüktü biri büyük. büyük olan döllenmiş ve ben hamile kalmışım. önce evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı inanamadım. sonra doktoruma gittim bhcg yaptı orda da hamile olduğum çıktı. doktorum 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. ama 2 hafta sonunda ben ağrı sebebi ile mecburen bu yaşlı erkek doktora gidince değerlerin düştüğünü ve kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim. doktorun kanama yaşayacağımı kanamanın 3. günü yine aynı ilacı kullanmamı söyledi. kasım ayı sonunda yine kullandım kontrolde 1 yumurtam çok güzel büyümüştü bu sefer çatlatma iğnesi de yapalım kesin olsun dedi. onu da yaptık. 17 aralık beklenen adet tarihim. 3 gün sonra ne olacak bilmiyorum :)
Canim senin ilk bebeginmi olacak kredi derken nedemek o konuyu takip ediyorum benimde amh degerim düşük 0.01 universitede hastaneleri bakiyormu ne icin gideceksinBen yarın bulunduğum ildeki üniversite hastanesine gideceğim. Özel muayene değil normal muayene randevusu aldım. Buradan amh ve rahîm filmi duydum. Bunları talep etsem yaparlar mı. Sonuçta bir kaç al sonra kredi limitim açılınca tüp bebek e başvuracağım. 4 ay ilaç iğne vs ile devam etmek istiyorum. Yaşım ileri malum bu konuda tedaviye başlıyorlar mı. Bir de yumurtalıklar ile ilgili sizin gittiğiniz yerler de bilgi veriyorlar mı. Hangi soruları sormam lazım. ( bu arada bana sadece her şey normal diyarlar. Hepsi bu . ) deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Evet ilk bebeğim olacak Allahın izni ile. Tüp bebek için para lazım ben de de yok. Kredi çekeceğim ama mevcut krediden dolayı çekemiyorum. Tüp bebek yaptirana kadar amh testim yok yumurtalık rezervim ne kadar bilmiyorum. Bazen de tüpleri kontrol ediyorlarmış. Tıkalı mı değil mi diye. Benimkisi bilgi sahibi olmak ve ona göre tedavi rotası çizmek. Hiç bir şey bilmiyorum çünkü fsh 8 benim bu değişken oluyormuş hormon. Amh değeri daha gerçekçi imiş. Madem araştırma hastanesi araştırılsın istiyorum. Üniversite hastaneleri bakıyor muş diye okudum googledenCanim senin ilk bebeginmi olacak kredi derken nedemek o konuyu takip ediyorum benimde amh degerim düşük 0.01 universitede hastaneleri bakiyormu ne icin gideceksin
Canim ozaman ilk önce amh degerine baktiracaksin cok dogru dusunmussun arastilsinki ona gore yol izlersin.benim 22 yasinda oglum 18 yasinda kizim ilk evliligimden var.2.evliligim 6.seneye girecegiz 5.5 sene yapmadik son 5 aydir dusunuyoruz sol yumurtaligim banyoda kaza gecirdikten sonra kistim oldugunu ogrendim ve gecen sene alindi doktorum hamilelik dusundugunde gel dedi.amh fsh lh degerlerime bakildi amh dusuk fsh lh normal cikti farkli doktora gittim benim hikayemi bilmeden dinlemeden beni direk tup bebege yonlendirdi fakat benimde maalesef maddi gücüm bu konuda yok dogal yoldan inşAllah olur folic asit ve keciboynuzu pekmezi ve vitaminler kullaniyorum bu atada adetim 28 30 gun arası.sende daha fazla beklemeden once arastirma hastanesinden testlerini yaptirEvet ilk bebeğim olacak Allahın izni ile. Tüp bebek için para lazım ben de de yok. Kredi çekeceğim ama mevcut krediden dolayı çekemiyorum. Tüp bebek yaptirana kadar amh testim yok yumurtalık rezervim ne kadar bilmiyorum. Bazen de tüpleri kontrol ediyorlarmış. Tıkalı mı değil mi diye. Benimkisi bilgi sahibi olmak ve ona göre tedavi rotası çizmek. Hiç bir şey bilmiyorum çünkü fsh 8 benim bu değişken oluyormuş hormon. Amh değeri daha gerçekçi imiş. Madem araştırma hastanesi araştırılsın istiyorum
İşte o yüzden yarın regl 3. Günü hemen tüp bebek diyorlar. Ben de bunu araştınacağım işte. Allahtan hayırlısı ...Canim ozaman ilk önce amh degerine baktiracaksin cok dogru dusunmussun arastilsinki ona gore yol izlersin.benim 22 yasinda oglum 18 yasinda kizim ilk evliligimden var.2.evliligim 6.seneye girecegiz 5.5 sene yapmadik son 5 aydir dusunuyoruz sol yumurtaligim banyoda kaza gecirdikten sonra kistim oldugunu ogrendim ve gecen sene alindi doktorum hamilelik dusundugunde gel dedi.amh fsh lh degerlerime bakildi amh dusuk fsh lh normal cikti farkli doktora gittim benim hikayemi bilmeden dinlemeden beni direk tup bebege yonlendirdi fakat benimde maalesef maddi gücüm bu konuda yok dogal yoldan inşAllah olur folic asit ve keciboynuzu pekmezi ve vitaminler kullaniyorum bu atada adetim 28 30 gun arası.sende daha fazla beklemeden once arastirma hastanesinden testlerini yapti.
Yaş kaç acaba maşallah önceki çocuklar bayağı genç olmuş. Bi de amh kaç çıkmıştı sizin?Canim ozaman ilk önce amh degerine baktiracaksin cok dogru dusunmussun arastilsinki ona gore yol izlersin.benim 22 yasinda oglum 18 yasinda kizim ilk evliligimden var.2.evliligim 6.seneye girecegiz 5.5 sene yapmadik son 5 aydir dusunuyoruz sol yumurtaligim banyoda kaza gecirdikten sonra kistim oldugunu ogrendim ve gecen sene alindi doktorum hamilelik dusundugunde gel dedi.amh fsh lh degerlerime bakildi amh dusuk fsh lh normal cikti farkli doktora gittim benim hikayemi bilmeden dinlemeden beni direk tup bebege yonlendirdi fakat benimde maalesef maddi gücüm bu konuda yok dogal yoldan inşAllah olur folic asit ve keciboynuzu pekmezi ve vitaminler kullaniyorum bu atada adetim 28 30 gun arası.sende daha fazla beklemeden once arastirma hastanesinden testlerini yaptir
Merhaba canım var mı sen d
Dün gaza gelip realimle 2 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı zaten regl sancım da var ama doktorum sen geç yumurtladın gelişmesi vs derken senin 21_22 Aralık bulur hemen demoralize olma regl olana kadar hamilesin öyle düşün dedi. Bakalım ne olacakMerhaba canım var mı sen de bir gelişme.
Erken evlilikti evet 40 yaşındayım Amh degerim 0.01Yaş kaç acaba maşallah önceki çocuklar bayağı genç olmuş. Bi de amh kaç çıkmıştı sizin?
benden 1 yaş küçük olmanıza rağmen benden fazlanız var Allah bağışlasın. ve umarım ki gebelik olur da yeni bir bebek gelirErken evlilikti evet 40 yaşındayım Amh degerim 0.01
Allah razi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin.ilk dogumumu 18 yasinda yaptimbenden 1 yaş küçük olmanıza rağmen benden fazlanız var Allah bağışlasın. ve umarım ki gebelik olur da yeni bir bebek gelir
Çok iyi cok sevindim hadi hayırlısı olsun inşAllahBen bugün bulunduğum ildeki üniversite hastanesine gittim. Durumu net bir şekilde anlattım. Amh testi istedim. Hiç gerek yok dedi. Ben ultrason muayenesinde gördüm. Yaşına göre çok çok iyi yumurtalık rezervlerin dedi. 3 solda 4 sağda 7 adet yumurta varmış .yaşımdan dolayı hemen olmadığını söyledi. Yoksa normal yolla olurmuş çok rahat bir şekilde.rahîm filmi çekeceğiz dedi.daha dataylı bilgi istediğim için. Regl bitince yapılıyormuş. Ptesiye gün verdi. 180 tl rahîm filmi ücreti imiş. İlaç yazdı. Film çektireceğin gün yanında getir dediler. Bir de eşimde nerolojinin verdiği ilaçlandan dolayı ereksiyon problemi var onunla ilgili ürolojinin söylediklerini bana bildirin dedi. Öğretim görevlisi idi bakan doktor. Şu an durum bundan ibaret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?