Yaaa nasıl güzel umut veren bir haber. Tup bebek mi denediniz direktMerhaba, 42 yaşındayım üç başarısız denemem var. Aralık ayında tekrar tedaviye başladım ve şu anda 5+2 günlük hamileyim .
Öncelikle belirtmek isterim ki bu bir yolculuk ve bu yolculukta ihtiyacınız olan en önemli şey motivasyon enerji ve inanmak. Evet tüp bebek ile hamile kaldım .Bundan 2 yıl önce bir bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. Sonrasında doğal yöntemle tekrar hamile kalamayınca aşılama yaptırdım tutmadı. Ardından tüp bebek için başvurduk , ilk denemede 1 yumurta gelişti o yüzden bir sonraki ayı bekledik. İkinci denemede de maalesef 1 yumurta gelişti ama o da döllenmendi. Doktor bana kalitesiz yumurtalarımın olduğunu ve buna hiç bir şey yapılamadığını söyledi. Çok moralimi bozmuştu çaresiz ve umutsuz hissettirdi. Sonradan aslında ben çok yanlış bir hastane ve doktor seçimi yaptığımı anladım. Çünkü araştırmaya başladıkça bu işte Labaratuvar ve embriyologların ve tecrübeli bir doktorun ne kadar önemli olduğunu farkettim. O anda tüp bebek merkezini değiştirmeye karar verdim. Tekrar başlamadan önce moral için güzel bir tatile çıktım eşimle enerji depoladım, takviye vitaminler aldım ( prowomen, Q10, propolis, d vitamini, omega3 ) Her gün avokado yumurta arada balık , çiğ badem ceviz protein sebze yedim . Ve kendime her gün ben doğurgan bir kadınım anneliği hakediyorum bebeğimi güvenle taşıyabilirim diye söyledim. Sonra tedavi sürecim başladı doktorum çok net ve bilgiliydi bana daha önceki tedavimden farklı ilaçlar uyguladı. Embriyologlar ile tanıştık ve onlar bizi bilgilendirdi. Tedavise 5 yumurtam oldu 3 ü gelişti ve 3 tanesi döllendi. 21 Aralıkta da 3 transfer yapıldı. Çok şükür Beta Hcg çok iyi çıktı. Haftaya pazartesi işk kontrolümüz olacak. Bu yolculuk bazen stresli bazen yorucu bazen endişeli ama çokça ümitli çokça heyecanlı. O yüzden benim nacizane önerim bu yolculukta size iyi gelecek şeyler yapın, keyifli şeyler okuyun ,kötü haberlerden kaçının, herkese anlatmayın, tüp bebekle ilgili en ufak olumsuz şeylere bakmayın başkalarının olumsuz hikayelerini okumayın. Çünkü bu süreç tamamen kişiye özel ve herkesin hikayesi bambaşka. Bize gerekli olan en önemli şey motivasyon enerji .Dilerim sizin Hikayenizde su gibi aksın ve burada güzel haberlerinizi alalımYaaa nasıl güzel umut veren bir haber. Tup bebek mi denediniz direkt
Ne kadar güzel anlatmışsınız. Benim henüz tüp bebek tedavim yok. Doktorum bunun icin önce her yolu deneyip son durak tüp bebek dedi. 3 ay önce ilaçla tedaviye başladık ilk ay hamile kaldım ama kimyasalla sonuçlandı 6 haftalıkken. Sonraki ay yine femara verdi ve catlatma iğnesi oldum ama iş stresi bi önceki ayın kötü sonuçlanması derken psikolojim hazır değildi galiba hiç gebelik olmadi bu ay 3. Kez femara verdi ve iğne oldum 20 ocak adet zamanım. Umarım o zaman hiç gelmez ve kırmızıyı çok uzun süre görmemÖncelikle belirtmek isterim ki bu bir yolculuk ve bu yolculukta ihtiyacınız olan en önemli şey motivasyon enerji ve inanmak. Evet tüp bebek ile hamile kaldım .Bundan 2 yıl önce bir bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. Sonrasında doğal yöntemle tekrar hamile kalamayınca aşılama yaptırdım tutmadı. Ardından tüp bebek için başvurduk , ilk denemede 1 yumurta gelişti o yüzden bir sonraki ayı bekledik. İkinci denemede de maalesef 1 yumurta gelişti ama o da döllenmendi. Doktor bana kalitesiz yumurtalarımın olduğunu ve buna hiç bir şey yapılamadığını söyledi. Çok moralimi bozmuştu çaresiz ve umutsuz hissettirdi. Sonradan aslında ben çok yanlış bir hastane ve doktor seçimi yaptığımı anladım. Çünkü araştırmaya başladıkça bu işte Labaratuvar ve embriyologların ve tecrübeli bir doktorun ne kadar önemli olduğunu farkettim. O anda tüp bebek merkezini değiştirmeye karar verdim. Tekrar başlamadan önce moral için güzel bir tatile çıktım eşimle enerji depoladım, takviye vitaminler aldım ( prowomen, Q10, propolis, d vitamini, omega3 ) Her gün avokado yumurta arada balık , çiğ badem ceviz protein sebze yedim . Ve kendime her gün ben doğurgan bir kadınım anneliği hakediyorum bebeğimi güvenle taşıyabilirim diye söyledim. Sonra tedavi sürecim başladı doktorum çok net ve bilgiliydi bana daha önceki tedavimden farklı ilaçlar uyguladı. Embriyologlar ile tanıştık ve onlar bizi bilgilendirdi. Tedavise 5 yumurtam oldu 3 ü gelişti ve 3 tanesi döllendi. 21 Aralıkta da 3 transfer yapıldı. Çok şükür Beta Hcg çok iyi çıktı. Haftaya pazartesi işk kontrolümüz olacak. Bu yolculuk bazen stresli bazen yorucu bazen endişeli ama çokça ümitli çokça heyecanlı. O yüzden benim nacizane önerim bu yolculukta size iyi gelecek şeyler yapın, keyifli şeyler okuyun ,kötü haberlerden kaçının, herkese anlatmayın, tüp bebekle ilgili en ufak olumsuz şeylere bakmayın başkalarının olumsuz hikayelerini okumayın. Çünkü bu süreç tamamen kişiye özel ve herkesin hikayesi bambaşka. Bize gerekli olan en önemli şey motivasyon enerji .Dilerim sizin Hikayenizde su gibi aksın ve burada güzel haberlerinizi alalım
Umarım o zaman tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsınızNe kadar güzel anlatmışsınız. Benim henüz tüp bebek tedavim yok. Doktorum bunun icin önce her yolu deneyip son durak tüp bebek dedi. 3 ay önce ilaçla tedaviye başladık ilk ay hamile kaldım ama kimyasalla sonuçlandı 6 haftalıkken. Sonraki ay yine femara verdi ve catlatma iğnesi oldum ama iş stresi bi önceki ayın kötü sonuçlanması derken psikolojim hazır değildi galiba hiç gebelik olmadi bu ay 3. Kez femara verdi ve iğne oldum 20 ocak adet zamanım. Umarım o zaman hiç gelmez ve kırmızıyı çok uzun süre görmemsizin de bebeğiniz inşallah sağlıkla doğar güle Güle buyutursunuz. Gerçekten morale çok ihtiyacımiz olan dönemler. Hele ki 40 yaşını geçmiş, doktorların bile negatif konuştuğu kadınlar olarak bu platform çok iyi geliyor. Ne arkadaş ne dost ne kardeş kimse aynısını yasayan kadar anlamıyor kimseye de anlatılmıyor bazen
Merhaba, 40 yaş ve üzerinde olup bebek sahibi olmak isteyen , bunun için uğraşan ve başarıya kavuşan hemcinslerim var mı acaba? Bu konuda kendimi umutsuz hissediyorum.
Insallah darısı başımızaUmarım o zaman tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsınızve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız Temiz bir beslenme birkaç takviye vitamin ile yürüyüş yoga pilates gibi sporları da hayatınıza alırsanız çok güzel sonuçlara ulaşabilirsiniz. Dediğiniz gibi birbirimize umut olması açısından çom güzel bir platform . Umarım bu ay adet olmaz ve çift çizgiyi görürsünüz
Allh onun cezasını versin insallhonların hayatı mı bu? ben de geçen ay doktorumun yaptığı testelerde hamile olduğumu öğrendim ancak karın ağrım vardı. pandemiden dolayı kendi doktoruma kontrole gidememiştim. telefonda konuştuk ve kendisine çok ağrım var dedim. bana orda bir hastanede bhcg yaptır bana sonucu gönder dış gebelik ya da kimyasal mı bakalım dedi. burda özel bir hastaneye gittim ve 55-60 yaşlarında erkek bir doktor nöbetçiydi başka seçenek yoktu yani. kendisine önce muayene oldum ben gebelik göremedim dedi. ardından test için kağıt yazdı falan. muayene sırasında bana bu yaştan sonra ne gerek var, sen canını düşün ne yapacaksın hamileliği kocan illa çocuk istiyorsa senin sağlığını önemsemiyordur onu da bırak gitsin zaten bu yaştan sonra çocuk da olmaz falan dedi. ya nasıl moralim bozuldu eve geldim 1 saat ağladım. zaten test sonucu da kötüydü değerlerim düşmüş kimyasal gebelik yaşıyormuşum.
Allh onun cezasını versin insallhonların hayatı mı bu? ben de geçen ay doktorumun yaptığı testelerde hamile olduğumu öğrendim ancak karın ağrım vardı. pandemiden dolayı kendi doktoruma kontrole gidememiştim. telefonda konuştuk ve kendisine çok ağrım var dedim. bana orda bir hastanede bhcg yaptır bana sonucu gönder dış gebelik ya da kimyasal mı bakalım dedi. burda özel bir hastaneye gittim ve 55-60 yaşlarında erkek bir doktor nöbetçiydi başka seçenek yoktu yani. kendisine önce muayene oldum ben gebelik göremedim dedi. ardından test için kağıt yazdı falan. muayene sırasında bana bu yaştan sonra ne gerek var, sen canını düşün ne yapacaksın hamileliği kocan illa çocuk istiyorsa senin sağlığını önemsemiyordur onu da bırak gitsin zaten bu yaştan sonra çocuk da olmaz falan dedi. ya nasıl moralim bozuldu eve geldim 1 saat ağladım. zaten test sonucu da kötüydü değerlerim düşmüş kimyasal gebelik yaşıyormuşum.
kadın doğum uzmanı olmuş ama kadın psikolojisine dair hiçbir şey bilmeden. sadece biyolojik kısmını öğrenmiş işinAllh onun cezasını versin insallh
Etme bulma dünyası bu o kadar hassas bir konu ki nasıl bir insanın şerefine laf edemiyorsan bir kadının dogurganligina anne olma isteğine ve kadınliginada laf etmek büyük hakaret şikayet ederdim ben olsam bu suç olmalı bir doktorun Allah'ın verdiği doğurganlığa gereksiz demesi öncelikle Allah katında büyük günah.etme bulma dünyası kızı vardır belki 40 45 e geldiğinde hala doğurmak için doktor doktor gezer bilemeyiz Allah'ın adaleti var.kimse yaşattığın yaşamadan ölmezkadın doğum uzmanı olmuş ama kadın psikolojisine dair hiçbir şey bilmeden. sadece biyolojik kısmını öğrenmiş işin
Kısmet olur da hamile kalırsam yeniden ona gideceğim muayeneye 1 kez siz gerek yok uğraşma olmaz dediniz ama Allah’ın dediği olur dicemEtme bulma dünyası bu o kadar hassas bir konu ki nasıl bir insanın şerefine laf edemiyorsan bir kadının dogurganligina anne olma isteğine ve kadınliginada laf etmek büyük hakaret şikayet ederdim ben olsam bu suç olmalı bir doktorun Allah'ın verdiği doğurganlığa gereksiz demesi öncelikle Allah katında büyük günah.etme bulma dünyası kızı vardır belki 40 45 e geldiğinde hala doğurmak için doktor doktor gezer bilemeyiz Allah'ın adaleti var.kimse yaşattığın yaşamadan ölmez
De aynen öyle de bak de gördün mü yaşla alakası yokmuş bu durumun bu hamile halimle geldim soylediklerinden İran'da başka kimsenin kalbini kirma diye de terbiyesiz ya.sen doktorsun gerizekalı şifa vermek için varsın Allah'ın verdiği doğurganlığa nasıl olurda gereksiz dersin gereksiz olan senin gibi doktor bozuntulari .kusura bakma çok sinir oluyorum bu pislikler yüzünden hamile kalmaya utanır olduk terbiyesiz millet 50 sinde doğuruyor kimin hayatı kimi ilgilendirirKısmet olur da hamile kalırsam yeniden ona gideceğim muayeneye 1 kez siz gerek yok uğraşma olmaz dediniz ama Allah’ın dediği olur dicem
Utanda yazacaktım İran'da olmuşDe aynen öyle de bak de gördün mü yaşla alakası yokmuş bu durumun bu hamile halimle geldim soylediklerinden İran'da başka kimsenin kalbini kirma diye de terbiyesiz ya.sen doktorsun gerizekalı şifa vermek için varsın Allah'ın verdiği doğurganlığa nasıl olurda gereksiz dersin gereksiz olan senin gibi doktor bozuntulari .kusura bakma çok sinir oluyorum bu pislikler yüzünden hamile kalmaya utanır olduk terbiyesiz millet 50 sinde doğuruyor kimin hayatı kimi ilgilendirir
Yok ne kusuru onun Hadsizliğiydi. Avrupa’da kadınlar zaten 40 a doğru çocuk yapmaya karar veriyor ve maşallah mis gibi doğuruyorlar bizim ülkemizde ise bu yaştan sonra ne gerek var oluyor.De aynen öyle de bak de gördün mü yaşla alakası yokmuş bu durumun bu hamile halimle geldim soylediklerinden İran'da başka kimsenin kalbini kirma diye de terbiyesiz ya.sen doktorsun gerizekalı şifa vermek için varsın Allah'ın verdiği doğurganlığa nasıl olurda gereksiz dersin gereksiz olan senin gibi doktor bozuntulari .kusura bakma çok sinir oluyorum bu pislikler yüzünden hamile kalmaya utanır olduk terbiyesiz millet 50 sinde doğuruyor kimin hayatı kimi ilgilendirir
İnşallah başarılı sonuçlanır tedavin. Rabbim tez vakitte kucağını sağlıcakla doldursunKızlar herkese merhabaBen de aslında doktorların pek de umutla bakmadığı kişilerdenim.Sizlerin yaşadığı tüm duyguları yaşadım ama her ne kadar bir yandan korkularım beni üzse de bir yandan da ümitlerim beni inceden inceye beslemeye devam ediyor.Geç evlendim ve rezervim de düşük üstelik...2 yıl önce 1.01 di.Yaşım 39. 1 yıldır maalesef neler denediysem de gebe kalmayı başaramadım.Üstelik eşimin yaşı benden küçük ve bu konuda beni hiç anlayamıyor..Zor bela sperm testine ikna edebildim.Bazen kendimi yanlız savaşıyor gibi hissediyorum.Allahtan bu forum var da bana iyi geliyor Bu adet dönemimde de merional iğneye başladım.Bugün 3. gün iğne oldum.Çarşamba kontrol var bakalım yumurta gelişecek mi? Aşılama olucam nasip olursa ne olur bana dua edin hayırlı bir sonuç alayım..Dilerim Allahtan hepimiz ama hepimiz doktorlar şans düşük dese de herseye rağmen hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşabiliriz..Rabbim en hayırlısıyla anneliği bizlere de nasip etsin
Çok teşekkür ederim amin hepimizin inşallahİnşallah başarılı sonuçlanır tedavin. Rabbim tez vakitte kucağını sağlıcakla doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?