40 Kilo Verdim, Ama Vermese Miydim!

Nirvana92

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
30
1
18
Aydın
Şimdi başlığı görenler diyecek ki ee ne güzel işte, neyi dert etmiş? Derdim büyük arkadaşlar. 95 kilodan 57 kiloya düştüm eylülden beri. Boyum 162. Dışardan muhteşem bir fizik yani boy olarsk değil de eskisine nazaran :)) ama gelin de içimi siz bana sorun. Bacak, kalça, bel, basen, göğüs, kol her yerim çatladı. Bembeyaz :) göğüslerim ne kadar sarktı söylemeye gerek bile yok sanırım. 95den 80-85 bedene düştüm. Cinsel organım berbat hale geldi, dış dudak denen bölgesi sarktı. Kollarımın altı zaten öyle. Spor da yaptım sporsuz değildi kilo vermem ama 40 kilo sonuçta. Öyle moralim bozuk ki. Ne yapıcam bilmiyorum. Keşke diyorum zayıflamasa mıydım

Power plate baya sıkılaştırıyor diyorlar.

sizi umutsuzluğa düşürmek istemem fakat aşırı sarkma sporla düzelmez.sporla düzelmek sıkılaşmak demek kasların tonunu arttırmak deri altını doldurmak demektir.sizin durumunuzda da bu imkansız. ameliyattan başka çare yok.

Sıkılaştırıcı egzersizler var ama bir spor salonuna gidersen daha iyi sonuç alırsın sanki.

Canım tebrik ederim harikasın ...

Kilo kaybı sonrası ortaya çıkan problemlerde bu sürecin bir parçası. Spor, sıkılaştırıcı kremler ve uzman yardımıyla şahane görüneceğini düşünüyorum ...

Son düzenleme:

Sanırım göğüsler için tek yolu estetik ama daha 22 yaşındayım evlenmedim bile daha bunun doğumu falan var. Bilemiyorum gerçekten moralim bozuk..

Çok iyisin, gerçekten çok teşekkür ederim :) hepsi tamam da estetik işlerine gerek olmasaydı keşke. Aynaya baktığımda çatlamış, sarkmış göğüslerim olmasaydı

bence kilolu olup sagliksiz olmaktansa catlama vs. tercih edin.sporla.muhakkak toparlanir.dahada rahatsizliklik olursa cerrahi müdahaleden sonuc alirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence kilolu olup sagliksiz olmaktansa catlama vs. tercih edin.sporla.muhakkak toparlanir.dahada rahatsizliklik olursa cerrahi müdahaleden sonuc alirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha doğum bile yapmadım, 40-50 yaşındaki bayanlara bakıyorum doğum yaptıkları halde benden çook daha güzel vücutları var.

Bence super mus zayiflaman daha 22 yadinda obez mi kalsaydin. Evleneceksin digumda kilo alacaksin 110 lari gecerdin valla. Hem sagligina da iyi gelmistir kilo vermen . Kan degerlerin normale donmustur. Bence sarkmalari abartiyorsun yeni vucudunun keyfini cikar spora devam yok olmadi meme doklestirme ameliyati olursun .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sanırım göğüsler için tek yolu estetik ama daha 22 yaşındayım evlenmedim bile daha bunun doğumu falan var. Bilemiyorum gerçekten moralim bozuk..

ben 30 kilo verdim. göğüsler benim de mefta.estetik olacağım. diğer yerlerimi kas yaparak ağırlık çalışarak istediğim gibi yaptım ama benim başka yerim çatlamadı sarkmadı. kremlerle falan vakit kaybetme bence.spor salonuna git en son göze batan yerleri ameliyatla halledersin. çok kilo verip deforme olmamak imkansiz. obezite cerrahisi olanların vücudunu görmüşsündür. en büyük adımı atmışsın moral bozmadan adım adım istediklerin olur elbet.
bolşans

Ay power plate kalp krizi geçirtecekti :)) titreşim iyide iç organlarda kanama yapıyormuş çok manyak titretiyor

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Hadi be duymamıştım bak bunu, benim arkadaş gitmişti kızın kalçalar iki beden küçülmüştü bildiğin.

Canım ya heryerin sarkması filan tamamda genital bölge nasıl sarkiyor..bende 20kilo vermiştim spora gittim bir sene sonra koştum yürüdum filan ama o kadar sarkma olmadı sadece genital bölgemin Karina doğru çıkan yerinde bir çatlak oldu.hamileyim 8 aylık henüz çatlamadim ama o çatlak yukarı doğru uzadi çıkıyor..çatlaklara çözüm yokta sarkmalar için estetik sanirim tek çözüm

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Cilt turune gore degisiyor sanirim ben de 8 kilo verdim basenlerimse catlaklar olusmus daha yeni farkettim yoktu önceden. Göğüs icin ameliyattan başka cozum yok gibi diger yerler icinse yilmadan sıkılasma calismalari bunun icin de belki biraz uzun zaman. 40 kilo verme dirayetini gosterdiyseniz herseyin üstesinden gelirsiniz bravo ayrica.

Vallahı helal olsun 40 kılo ne demek ben aylardır yırtınıyorum 10 kılo veremedım veremıyorum nasıl verdın nasıl azımlıydın anlatsana arkadaşım bızede moral olursun.

sarkma ve catlama olayına gelınce bundan kaçış yok sporla bıraz vucudun sıkılasır ve sporu devam ettırdıgın surece vucudun zamanla seklını bulur.
ama cıddı bır kılo kaybı yasamıssın sarkmalar catlaklar normal yanı
cok gozune batıyorsa bır doktordan yardım al bakalım neler yapılabılır dıye goğüs ıcın de devlet hastanelerıne basvurabılırsın ama bence uzulecegın hıcbır sey yok muthıs bır sey başarmıssın cunku tebrık edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…