40 Kilo Verdim, Ama Vermese Miydim!

Cok iyi kilo vermissiniz bravo.
Moralinizi bozmoyan illa bir cozumu vardir.
Ameliyat izleri ve catlaklar icin " Contractubex" diye bir merhem var, duzenli kullaninca etkili oluyor.
Netten bir arastirin isterseniz.
 
Kilo en basta saglik icin verilir. O kiloyla devam etseydin orta yasta baslardin hastaliklara sonra da basina gelmeyen kalmazdi. Estetik acidan da, sarkik ve catlak da kilodan iyidir, kapali giyinirsin kimse gormez. Kilolunun acik hali de kapali hali de goruntu acisindan kotu.

Durumuna gelirsek, spor daha cok kas icin, deri sarkikligina cok ciddi katkisi olmaz. Bunun icin kremler var, bir olcude yardim eder, olmazsa da ameliyat olabilir
 
Büyük göğüslerin kilo alıp vermesen bile sonu sarkma zaten ama daha doğum yapmadım o sorun işte sanırım estetik yaptırıcam
 

Şöyle; genital bölgemin dış dudakları dolgundu kilolu olunca, e zayıflayınca orası da zayıfladı ve sarktı. Yatınca falan normal de ayna karşısında ağda vs yaparken farkettim otururken sarkmış gibi görünüyo
 
Öncelikle çok teşekkür ederim çok zarifsin :) estetik olma imkanım var çok şükür özelde de, tek korktuğum daha çok genç olmam doğum yapmış olsam neyse bu arada şöyle kilo verdim; ben çikolata-hamur işi-yağlı salçalı vs beslenen biriyim ve bunlardan vazgeçip diyet yaptığımda 5 kilo verip geri alıyodum devam edemiyodum. Her şeyden yedim hatta hergün çikolata yedim ama akşam yemeği yemedim. Saat 17.00den sonra ağzıma bi şey sürmedim meyve bile. Başta zorlandım ama kilolar gittikçe hırslandım. Yürüyüş de yaptım. He bazen gece 12de bile yediğim oldu yılbaşı doğumgünü vs. Ama ertesi gün aynen devam ettim.
 
Ben fazladan 5 kilomu veremiyorum siz 40 kilo vermişsiniz bravo tebrik ederim..
 
Ağda yapma bidaha o zaman ağda fena sarrkıtıyor doktorlar önermiyor..
 
tebrik ederim çok güzel kilo vermişsiniz ben de biraz verdim çatlaklarım ve selülitim var çok açık giyinen birisi olmadığım için pek takmıyorum.benim zayıf bir arkadaşım var onda bile çatlak var neden olduğunu bilmiyorum.bence bir uzmandan görüş alın belki ameliyatsız çözümü vardır.
 
ben de son 1,5 yılda 20 kilo aldım ve sebebi sağlıksız beslenme + spor yapmama.

Sadece 2-3 kilo verebildim biraz dikkat ederek ama sanki tek başıma yapamayacakmışım gibi geliyor. sen profesyonel yardım almadan mı verdin 40 kiloyu?
 

Zayıflarda ya boy uzamasından oluyo, ya da derinin çok kuru olmasından. Ne yazık ki kesin bi çözümü yok
 

Hergün çikolata yedim nerdeyse. Burger king de yedim, kızartma da. Sağlıklı değil elbet ama normal diyet yaptığımda onu beslenme alışkanlığı edinemezdim boğazıma düşkünüm çünkü saat 17.00 den sonra meyve bile yemedim. Sadece su ve yeşil çay. O saate kadar da ne istersem, yürüyüş de yaptım
 
tebrik ediyorum sizi gerçekten çok azimlisiniz.herşeyden önce sağlığınıza kavuşmuşsunuz,görüntü ikinci planda..o yüzden hiç pişman olmayın.bu kadar kilo verdikten sonra oluşan sarkıkların gerçekçi olmak gerekirse sporla kremle falan düzeliceğini sanmıyorum ben.estetik operasyon geçirmeniz gerek.
 
Son düzenleme:
Öncelikle tebrikler.
düzenli pilatesle sarkma yok olur diye düşünüyorum.
Çatlak kilo alıp veren herkeste olur zaten bence takma.
 
Canım nasıl verdin, cok tebrik ediyorum. Aydınlatma
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…