40 lı yaşlar böylemi yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle fikir üreten capcanlı insanlara ulaşabilmek harika. Süpersiniz arkadaşlar.

Ben 95 girişliyim. 53 yaşını bekliyorum maaş için. Ayrıca pek umudum yok sgk ve devletin gücü giderek zayıflıyor sanki. O gün gelince çok küçük bir rakam alırız bence.

Zaten derdim bu canım. Calismiyorum ama dediğin gibi köşe yastığı olmak duyusu berbat.

Ah canım herkesin aklı güneye sahil kasabalarına gitmek. Güzel tabi ama ailenin ayakta durabilmesi için malesef şehirlere hapsolduk. Istanbulda dönüyor bütün finans malesef

Aöf fikri epeyce aklıma yattı. Tarihlerini öğrenmeye çalışıyorum. :)

Aynen böyle oluyor. Pişkin pişkin oturup ısrarla çıkmamak, gitmemek zor.

Ah
Milana hep merak ederdim ne is yaptigini.Ben de otel isletmeciligini cok keyifli buluyorum.Umarim en kisa zamanda atlatirsiniz zorluklari.
Teşekkür ederim
Tum dunyada turizm en cok etkilenen sektor oldu , gunde zibilyon kere coronaya kufrederek hayatta kalmaya calisiyoruz

Ben de aynı tavsiyeyi vermeye gelmiştim. Elime iğne almamış, evinde tığ, iplik bulunmayan ben bu süreçte bir sürü yeteceğimi keşfettim. Çevremdekiler şaşkın bunları yapabildiğini bilmiyorduk diyorlar ki ben de bilmiyordum etamin, amigurumi, punch hepsini sevdim. Şu an çevreme hediyeler yapmaya da başladım. Punch aralarında sonucu daha kısa sürede alınan bir etkinlik olduğu için benim gibi sabırsız birine daha iyi geldi sanırım. Ama hepsi ile güzel planlarım var

lily86 Ben de aynı tavsiyeyi vermeye gelmiştim. Elime iğne almamış, evinde tığ, iplik bulunmayan ben bu süreçte bir sürü yeteceğimi keşfettim. Çevremdekiler şaşkın bunları yapabildiğini bilmiyorduk diyorlar ki ben de bilmiyordum etamin, amigurumi, punch hepsini sevdim. Şu an çevreme hediyeler yapmaya da başladım. Punch aralarında sonucu daha kısa sürede alınan bir etkinlik olduğu için benim gibi sabırsız birine daha iyi geldi sanırım. Ama hepsi ile güzel planlarım var

Aöf fikri epeyce aklıma yattı. Tarihlerini öğrenmeye çalışıyorum. :)
El yeteneğiniz varsa pasta ya da örgü bebek yapabilirsiniz. Ikisininde getirisi var:) geçen ınstagram hesabından çok beğendiğim bir örgü bebek sordum 200 tlydi üstelik cok şeker oluyorlar. Çocukları da seviyormuşsunuz belki yurtlara bağış yaparsınız bebeklerden. Üretmek her zaman iyi hissettirir bence.

Neden kendi işinizi kurmayı düşünmüyorsunuz? Büyük çaplı bir şey olması gerekmez, küçük bir iş yeri de olabilir. Bence bu fikri bir düşünün.

Çok güzel fikirleriniz. Ama elim malesef yatkın değil. Hem kendime de gözlüklerimi takıp el işi yapmayı yakistiramiyorum.

Punch nedir merak ettim, google a bakayım
Şu punch neymiş merak ettim. Bakayım google dan .

Ben çocukları çok severim, bebekleri vs. Keşke okul öncesi eğitim okusaymışım vakri zamanında diye hayıflanırım hep. Bunu hobi olarak yapamam tabi :))
Dışardan AÖF den çocuk gelişimi okuyabilirsiniz. 2. Üniversite olarak eğer öncesinde üniversite mezunuysanız....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…