40 ve +40 yaş

Herkese iyi geceleeerr..opuyorumnanaktankimse yookk olsuunn,:1hug:herkes iyidir umarım.Yaz geldi,tatiller başladı.a.sa.sBenimde oğlum gidiyor Cts.annemlerle..:a015:benimki kısmet artık..a.s. a.s.

Herkese iyi geceleeerr..opuyorumnanaktankimse yookk olsuunn,:1hug:herkes iyidir umarım.Yaz geldi,tatiller başladı.a.sa.sBenimde oğlum gidiyor Cts.annemlerle..:a015:benimki kısmet artık..a.s. a.s.

Sanada iyi geceler canım ben iyiyim sağol seni sormalı
Oğlun gidiyor tatile ne güzel ama sen yanlız kalacaksın gidersin sende herhalde

Selamlar tum arkadslara olsun,bende geldim iste,topigi gorunce hosuma gitti,kendi akranlarimla konusmak daha bir zevkli olcak...

yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum.
ben sıcaktan pc başında fazla kalamıyorum kızlar.
izmir çok sıcak olmaya başladı.:gitme:

GÜNAYDIN ÇITIRLAR
Cumaniz,
islamin günesi kadar aydin,
bir müminin tebessümü kadar tatli,
Muhammedül emini hatirlatan gül kadar güzel,
cocuklar kadar neseli,
ve Rabbul aleminin yaratmis oldugu kainatin tüm güzellikleri ile beraber gecsin..
Cumaniz mübarek olsun.

ne oldu esmerim canın neden sıkkın kaydirigubbakcemile3 :1hug:

mafoldumbenDÜNDÜ BÜGÜN GECTİİİİİİ zemuszemuszemuszemus
ŞenizD@ĞÇİÇEĞİM GÜLE GÜLE GİTTSİN SENDE BİRAZ KAFA DİNLERSİNNNkaydirigubbakcemile5
------------vereliniortakYENİ GELEN ARKADAŞIMIZ GÜLŞEHRİ SEVERSİN BURASINI HOŞ GELDİNNNopuyorumnanaktan
------------------:teselli:-ARKADAŞLAR HEPİNİZ KENDİNİZE ÇİÇİ BAKIN zemuszemus

hanımlar cumanız hayırlı olsun :Saruboceq:günüz saglıklı huzurlu neşeli zemuszemuskeyifli sositosositogüzel bi gün olsunopuyorumnanaktan

Selamlar tum arkadslara olsun,bende geldim iste,topigi gorunce hosuma gitti,kendi akranlarimla konusmak daha bir zevkli olcak...

hoşgeldin gülşehri,burayı seversin inşallah.

herkeze hayırlı cumalar ve hafta sonları.

tatile gidenlere iyi eğlenceler,

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmişler iyi paylaşımlar dilerim canlarım a.s.
Geç oldu ama hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar dualarınız kabul olur inşallah :Saruboceq:
Hepinizi öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın A.E.O Şeniz

sıcaklardan iyimiyiz, değilmiyiz... ne deniz kesiyor ne klima sizler nasılsınız?ank

tatile gidenlere, huzur içinde tatil diliyorum. yolcu bekleyenlere Allah kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…