40 ve +40 yaş

merhabalar
bende geldim

zehranaz hoş geldin canım ,izmirin neresindensin a.s.

arkadaşlar ne güzel fikralar güzel yazılar güzel dilekler toptan size tşk yolluyorum ve öpüyorummm
ya canlarımsınız hepinizi ayrı ayrı seviyorum
---------------------------yeni gelen arkadaşımız zehranaz çok seversin çıtırız hep burdaaa
şimdilik hoş ve güzel kalın

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
------------------------- Şanssızlığa katlanabiliriz , çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır ÇOK GÜZEL SÖZ
alıntıdır.........

tünaydın hanımlaar,topik tenhalaştımı banamı öyle geliyo,ama yavaş yavaş tatillere gidilmeye başladılar değilmi,

lereenim masallarımızı şimdiki zaman versiyonuna göre yazmışlar heralde.

zehranaz hoşgeldin .

yeşilim ,ank,dağçiçeğim hepinize ve diğer tüm arkadaşlara güzel günlerle dilerimmopuyorumnanaktan

sanada güzel günler irnacım opuyorumnanaktan

güzel bayanlara bi slm veriim dedim ama burdada kimse yok sanırım
irna ablam dediğin gibi yaz geldi millet dağıldı

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:küstüm hani bana simopuyorumnanaktan şaka canım evet tenhallaştııı töpikkkklmaz:lmaz:lmaz:lmaz: olmaz hanımlar yaniiiiiilmaz:lmaz:lmaz:

güzel bayanlara bi slm veriim dedim ama burdada kimse yok sanırım
irna ablam dediğin gibi yaz geldi millet dağıldı

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusgüzelliz demiii nazarım ama sen dahada güzelsinnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yok ben bu yaz hiç biyere kımıldamıyorummmmmlmaz:lmaz:lmaz:

Günaydın çıtırlar hepinize ....

zemuszemuszemuszemus çıtırlar içimizde bir çıtır varrrrrrrrrrr o kendini bilyororrrrrrrrrzemuszemuszemuszemus büğün canım çok çok sıkıldı kimseyi bulamadımmmm knş yaaaaaaaaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ne oldu esmerim canın neden sıkkın kaydirigubbakcemile3 :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…