40 ve +40 yaş

ank06 arkadaşım tşk ederim torunumu çok özlüyorum çok tatlı olmuş allah sanada göstersin lunapark nasıldı eğlendinizmi

toryn bir başka oluyor demi hep öyle derler ya inşallah bende tadarım o duyguyu

kız beni mahvetti oyuncakta bindik neyse dönmeye başladı bi baktım kafa aşağıda gidiyoruz inanırmısın 360 derece dönüyorsun etrafında baş aşağı

kapadım gözlerimi artık tamam yavaşladı derken hop tekrar aşağı düşüyon en sonunda kıza dedimki gülerek begüm gözün çıkmayasıca bindirdin beni bu yaşta sorarım sana diye

indik ama baş bönmesi varya mahvetti beni eşim filan nasıl gülüyor ama tam bie ekşın yaşattılar bana bir dahada tövbe binmem ona

Elini tutsam, dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin?
bekle desem, dünyanın bir ucunda beni bekler misin?
denizimde fırtınalar çıktığında limanım olur musun?
karanlık bastırdığında deniz fenerim,
hava açınca yıldızlarım olur musun;
bulutlar göğü kapladığında pusulam?
mihengim,turnusol kâğıdım olur musun?
yüreğimin suyu bulandıkça onu durultacak iksirim?
kapılar kapandığında kapım, yollar aşındığı vakit yolum,
saklanmak istesem duvarım olur musun?
özgürlüğüm ve mapusanem?
üşürsem evim olur musun? yorganım, ana kucağım?
çölümde vaha olur musun?vahamda hurma ağacım?
gitmek istersem kanatlarım olur musun? kalmak istersem ayağımda prangam?
ateş almaya gidersem, kırk vakit sonra dönsem bile aynı yerde beni bekliyor olur musun?
ümidimi kaybettiğim anda ümidim,neşemi kaybettiğim zamanlarda coşkum,
kalbim işgale uğrarsa halaskârım ve rehberim olur musun?
arkadaşım, yoldaşım, sırdaşım, enîsim, huzûrum,sürûrum,nûrum,zînetim,nîmetim,

cennetim olur musun?

Mutlu Pazarlar....a.s.a.s.

öylen olmuş,selam kızlar.

murgizim.........
,henüz belli olmadı cinsiyeti,dört ayını bitirince tam belli oluyormuş.daha yeni girdi dördüncü ayına.,hayırlısı olsun artık opuyorumnanaktan

çiçeğim
arkadaşım, yoldaşım, sırdaşım, enîsim, huzûrum,sürûrum,nûrum,zînetim,nîmetim,

oldum kısss,artık emekliye ayrıldım,karşılığını bekliyorum. kaydirigubbakcemile3
canım şaka biyana çok hoş bir paylaşımdı sağolasın a.s.

ank racım......
sendemi bindin onaaaaa :1shok:
ayy nasıl dayandın kıııı.bizim oğlan bindi,ben aşşağıda dokuz doğurdum .hatta öndeki kız ,kusmuşmuş,suratını ekşiterek inmişti :bbo: ilahi emi valla bravooo alkisalkisalkis
ben bakmaya bile tahammül edemiyorum,midem hemen ayağa kalkıyor.

rosenim.....
yeşilimler antalyada buluştular hayatım,ama başka zaman istanbula gittiyse bilemem. opuyorumnanaktan

yeşilim......
inş.tez zamanda yine buluşursunuz.gerci söylüyorum burdan inş. diye ama gittiğiniz yer yakınmı uzakmı,mahalle değilki bi koşu gidiyim denilsin,üstelik çokda sıcak,gündüz gezmesi baya bi zordur oralarda.en iyisi,kolay olduğu zamanlara deng gelsin deyim .
herkez ayrı ayrı kendine has bir güzelliğe sahip maşallah opuyorumnanaktan

nazarım....
sanada iyi pazarlar tatlım,+40 topiğin taze fıstığı. opuyorumnanaktan ablalarının ziyaretini hiç eksik etmezmiiiişşş .canım benim opuyorumnanaktan

terliğim....
sende koşuşturdun baya,şimdi dinleniyorsun,ve takdir ediyorum.ama ,lara kitap okuyormuşsun,ne güzel allah razı olsun tatlım.ne muradın varsa kabul olsun. :1hug:

rüyamda ev hanımının msj nı gördüm,gelmişti,şaşkınlıkla,aaa ev hanımı gelmiş,niye çabuk dönmüş diyorum.:uhm:yanlız msj yazdığı yer pembeymiş,ve ne yadığını göremiyorum.
hayırdır inş.nasıl acaba.konuşan varmı, arkadaşlar.

herkeze iyi pazarlar.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Tünaydın

ıstanbula kaç zamandır gitmiyorum rose...Yanlış anlamışsın, Antalyada buluştuk canım gelsem söylemez miyim, buluşmaz mıyız

ırna buluşma yerimiz evime çok yakın, balkonumdan görünüyor

Buluşmadaki güzel yorumlarınıza çok teşekkür ediyorum..Ben de sizi seviyorum

Sorma irnacım kız beni mahvetti resmen içim dışım kalktı inan.

Yatağa yattım habire döndüm durdum ama.

Eşim diyorki bravo sana iyi bindin diye .

Bütün kollarım ağrı içinde şimdi kafamçokkarıştı

Yeşilim resimleri çok güzeldi maşallah wallaha .

Çiceğim ne kadar anlamlı bir yazı öyle.

Herkese iyi pazarlar çıtırlar.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canımcımmopuyorumnanaktan,o Antalya buluşması resimleri değil mi?:1shok::uhm:

[QUOTE,

rosenim.....
yeşilimler antalyada buluştular hayatım,ama başka zaman istanbula gittiyse bilemem. opuyorumnanaktan

[/QUOTE]

Arkadaşlar ben Sultanahmet buluşmasına baktım ya da öyle sanıyorumkaydirigubbakcemile3 Sanırım yaşlılık alametleri başladı :jeyyar:Affola :)) Öptüm hepiniziŞeniz

Çiçeğim ne güzel bir paylaşım :) Bu kadar şeyi yüreğinde barındıran varmı acaba ?Hele şu cümle"ateş almaya gidersem, kırk vakit sonra dönsem bile aynı yerde beni bekliyor olur musun?" Gerçek , koşulsuz bir sevgi diyelim .Ama çok zor

Çok zor belki de gerçekten.opuyorumnanaktan.bi parçasını bile barındırabilirsek içimizde ne mutlu bize..:1hug:a.s.

ank06 arkadaşım ne güzel eğlenmişsiniz aksiyonda lazım canım çiçeğim çok güzel ve anlamlı yazı için tşk ederiz yeşilim resimler gerçekten çok güzeldi irnam herşeyin hayırlısı canım sağlıklı olsun hepsinden önemlisi odur allah bir avazda kurtarsın öpüyorum boncuğum bende seni özledim canım

iyi geceler güzel ablalarım herşey gönlünüzce olsun bende bugün doğal yaşam parkına gittim şuan çok yorgunum hepinizi öpüyorum..........opuyorumnanaktan

iyi geceler güzel dostlarım sizleri nasılda özledim umarım herkes çok iyidir herkesi tek tek öpüyorum. bende çok daha iyiyim dr kontrolu için geldim birkaç gün burdayım hep aklımdaydınız kulaklarınız çınladımı irnam rüyanda pembe görmüşsündür hayırlara çıkar inşallah şimdi eve girdim eşim bu kadar önemli ne var hemen açtın bir evini dolaş diyor bak bu yazıyı okuyacakmışım işte nasıl mutluyum sizlere kavuştuğuma yeşilimin buluşma resimlerinede baktım hemen dağçiceğimi yeşilimi gördüm gönlü güzel kendi güzel arkadaşlarım benim iyiki varsınız sizleri seviyorum

hepinizin, gününüz aydın, haftanız hayırlı olsun

hogeldin evhanımı, sen iyi ol iyi haberlerini alalım inşallah

ank valla aferin sana ben hiç cesaret edemezdim ne küçükken ne şimdi:):)

nazarboncuğum sen de en güzelini yapmışsın doğal yaşam park izmir öyle mi? izmirim beniiiiim

iyi geceler güzel ablalarım herşey gönlünüzce olsun bende bugün doğal yaşam parkına gittim şuan çok yorgunum hepinizi öpüyorum..........opuyorumnanaktan

Ne güzel boncuğum gezmişsin sende iyi olmuş çok öptüm seni tatlım kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım benim seni görmek ne kadar güzel iyisindir inşallah ayağın nasıl oldu kalacaksın herhalde biraz sonra tatile devam ne güzel .
Evden önce hemen kk demi burasız olmuyor kesinlikle arkadaşım.
Kendine çok iyi bak öpüyorum seni kaydirigubbakcemile3

Sormayın ablacım tepetaklak olmuştum resmen bir daha da asla binmem zaten kızın gazına geldim gerçi .kaydirigubbakcemile3

mrb nasılsınız iyi haftalar

Sağol canım iyiyiz sen nasılsın sanada iyi haftalar.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…