40 ve +40 yaş

günaydın hayırlı sabahlar mutlu huzurlu günler

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanHOŞ GELDİN CANISI ÜZÜLME HER ŞEY YOLUNDA OLUR İNŞ ALLAH YAR VE YARDIMCIN BOLSUNNopuyorumnanaktan -----GÜNAYDINNNNNN
GÜNAYDIN
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNa.s.a.s.a.s.-------------a.s.ÇİÇEĞİM ÇOK GÜZEL HER İKİSİDE ANLAMLI VE DÜŞÜNDÜRÜCÜÜÜ EMEĞİNE SAĞLIK ÖPTÜM SENİ KOÇAMANNNNNopuyorumnanaktanBONCUĞUM İRNAM GÜNEŞİM FIRSTIM ANK06 LEREERİNİMyerimseniben
murgizinannesi rosenoire terlik fato çok çok arkadaşlar vardı hepsine çok çok kırşehirden sim opuyorumnanaktan

Selam kızlar şimdi geldim eve kızla babanneyi yolcu ettik izmire gidiyorlar oradan kuşadasına geçecekler tatil yapacaklar kızım daha sonra ankaraya geçecek oradan yine yanlız kaldım yawwww

Tünaydın

Allah kavuştursun ank....Sen de takılsaydın peşlerine...Nerdeeee?desene:):)

Ççeğim yine bulmuş güzel bir paylaşım. Süper

NE KADAR BıLıRSEN BıL, SÖYLEDıKLERıN KARŞINDAKıNıN ANLADIĞI KADARDIR.. !!
(MEVLANA)

ank arkadaşım allah kavuştursun sağlıkla gidip dönsünler inş

İnşallah canım biraz dinlenirler hiç değlse

Sağol ablam yok ben kalayım burada daralırım sonra orada -tatlicadiarzu-

Selam kızlar şimdi geldim eve kızla babanneyi yolcu ettik izmire gidiyorlar oradan kuşadasına geçecekler tatil yapacaklar kızım daha sonra ankaraya geçecek oradan yine yanlız kaldım yawwww

Allah kavuştursun fıstığına iyi tatiller

Aşk dediğin beklemektir Ey Sevgili!
Kays gibi Mecnun olana kadar, Hz. Yakup gibi aydınlığa hasret kalana kadar beklemek bekleye bekleye gözden olmak, sözden olmaktır.
Ve beklemek dünyanın en asil eylemidir, eğer beklenene değecekse. Bilesin!
Aşk; yanmaktır Ey Sevgili!
Yanıp kül olmaktır, Kerem gibi Aslına ermektir. Ateşin ortasına hesapsız girmektir İbrahim misali. Ki onun gönlünün yangınıdır ateşi gülistana çeviren.
Ki yanmak insanı kurtarır hamlıktan çiğlikten. Hem ne diyordu şair; “Yanmışın halinden ne bilsin ham/ Sükut gerektir bize gayrı vesselam..
Gözlerinden ayrı geçen her an yanmaktayım. Bilesin!
Aşk; bedel ödemektir Ey Sevgili!
Bülbül, gonca gülü görebilmek için her seher uyanık olmak ve güle ulaşmak için yüreğini gülün dikenine asmak, kanını akıtmak zorundadır. Ya ben yüreğimi nereye asayım Ey Sevgili.
Çünkü Aşk bedel ister, külfetsiz nimet olmaz.
Beklemek bedel ödemekse eğer hâlâ ödüyorum o bedeli. Bilesin!
Aşk; vazgeçmektir Ey Sevgili!
Mecnun gibi aklından, Kerem gibi bedeninden vazgeçmek. Yardan gayrısından, cümle cihandan vazgeçmek.
Yemeden, içmeden, uykudan uyanıklıkdan ve vazgeçmekten bile vazgeçmektir gün gelince.
Senin için senden vazgeçmişim. Bilesin!
Aşk; bilmektir Ey Sevgili!
Bir tek yârı bilmek, onu candan daha aziz bilmektir. Ondan gayrı bildiklerinin hiçbir şey olduğunu dünyanın onunla mana bulduğunu bilmektir.
Onun selamı ile gelen bela olsa EyvALLAH (c.c.) diyebilmektir.
Kızmana, gülmene, gelmene, gitmene hepsine Eyvallah. Bilesin!
Aşk; susmaktır Ey Sevgili!
Onun güzelliğini, iyiliğini tarif etmeye gücün yetmediği an susmaktır. Kelâmın, kalemin, sözün tükendiği yerde, manayı sessizliğe yükleyip susmaktır.
Artık sustum Ey Sevgili. Bilesin!
Aşk dediğin susup beklemektir,
Aşk dediğin….

İiy akşamlar..herkese..umarım herkes iyidir a.s.
Benim canım çok sıkkın..16 yıl sonra beni bulan bir arkadaşım vardı:1hug:
Sizlerle de paylaşmıştım..göğsünde kitle varmış.:çok üzgünüm:.
Biopsi yapıldı 2 gün önce..haftaya belli olacak..
Moralimiz çok kötü..koltık altındada kitle var:a015:
O yüzden şüpheliler..anne babasıda o illet hastalıktan vefat etmişti..:1no2:
Bunca yıl sonra karşıma çıktı..acaba bi şey mi olacak diye taktım kafaya
Sanki Dua mı almaya gelmiş gibi..Dua edin kızlar:Saruboceq:
İnşallah bi şey çıkmaz..a.s. a.s.

iyi aksamlar canim gecmisler olsun allah yardim etsin cok üzüldüm iyi haberler alir insallah duaciyim canim allah büyüktür :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::çok üzgünüm:

ay olamaz yaa,kıs ben 116 yaşına kadar yaşattım.inşallah iyi huyludur.kalıtsal bile olsa,erken teşhisle ne kadar kötü hastalıklar atlatılıyor canım.moralinizi hemen bozmayın.noluurr.yaşıycak inşallah.allahım sevdiklerine bağışlasın.dua etcem çiçeğim. opuyorumnanaktan

iyi geceler hayirli sabahlar rabbim güzellikleri ve sagliklari hepiciginize bol bol verir insallah öptüm opuyorumnanaktan

geçmiş olsun çiceğim Allah acil şifalar versin inşallah dualarım sizinle canım hayırlı haberlerini alalım inşallah

Çok geçmiş olsun arkadaşım..
İnşallah sonuçları temiz çıkar..
Tüm dualarımız sizlerle olsun...:Saruboceq:

BİLİRİM O ACIYI GECMİŞ OLSUN
ARKADAŞLAR AZ ONCE ALMANYADA Bİ TELEFON GELDİ BENİMDE 15 YILLIK ANNEM ABLAM SIRDAŞIM KARDEŞİM DOSTUM HERŞEYİM ELİM KOLUM GÖZÜM Bİ ABLAM VARDI KAYBETTİK BEYİN KANSERİNE YENİK DÜŞTÜ KENDİSİ İSTANBULU AMA KIRŞEHİRE GELİN GELMİŞTİ ALMANYADA YAŞIYORDUUU:çok üzgünüm::çok üzgünüm:ÖLÜM NE KÖTÜ Bİ ŞEY YA ÇOK ÇOK ÜZÜGÜNÜMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…