40 ve +40 yaş

Başın sağolsun arkadaşım..
Allah rahmet eylesin ..
Kimseler yaşamasın bu illet hastalığı :Saruboceq:

canım arkadaşım başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun fatihamı yolladım nurlarda yatsın inşallah

Sizin üzüntünüz bizim üzüntümüz. Dualarımız onlarla geçmiş olsun, şifalar diliyorum Dağçiçeği

Esmergüzeli...Başın sağolsun, Mekanı Cennet olsun ınşallah. sana sabırlar diliyorum

başınız sağolsun esmerim.
allah geridekiler sabır versin,mekanı cennet olsun inş.senağlama

basiniz sagolsun rabbim sabirlar versin mekani cennet olsun canim bu illet hastalik cok fazlalasti rabbim cümlesini korusun:Saruboceq::çok üzgünüm:

merhabalar arkadaslar ben de benm gibi cıtırlar nerede diye merak ediyordum sonunda buldum sizi
bende 47 yasında 3 kız annesiyim aranıza yeni katıldım umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz

basınız sağolsun esmer güzeli allah mekanını cennet eylesin inşallah kanser kelimesi bile soğuk allah geride kalanlarına saBIR versin canım

merhabalar arkadaslar ben de benm gibi cıtırlar nerede diye merak ediyordum sonunda buldum sizi
bende 47 yasında 3 kız annesiyim aranıza yeni katıldım umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz

hosgeldin canim buyur insallah güzel paylasimlarimiz olur her zaman bekleriz opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

hoşgeldiniz aramıza ...a.s.
Kapımız her zaman açıktır bizim ..
çok güzel paylaşımlar yaşarız burada bizler.

Kızlar,hepinize çookk teşekkürler a.s.
Haftaya belli olacak her şey..Dileklerimiz gerçek olsun inşallah.:Saruboceq:
Esmer im,başınız sağolsun..mekanı Cennet olsun inşallah.a.s.:Saruboceq:
İrna cıııkk..116 seneydi di mi haklısın..:1rolleyes çıkıverdi benim aklımdan bi an :1hug:
Yeni gelen arkadaşımız hoş gelmiş..opuyorumnanaktan
Bitoosum sen de hoş gelmişsin canımcım bu arada..opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Aramıza hoş geldiniz..a.s.Güzel paylaşımlar olsun. Kızlarınızı Allah bağışlasın

Dün e-maile gelmişti bu fıkra çok hoşuma gitti

>Temel'in kötü huylarindan biri de her sabah uyanir uyanmaz, gök gürültüsü kadar yüksek sesle gaz çikartmakmis. Karisi Fadime de bu densizlige pek içerler,

-"Cözü çikasu heruf, ha pir sabah poyle fosururken, tüm pagursaklarun donuna dökülsun da cör cünunu" dermis.

>Derken, Kurban bayraminin ikinci sabahi, Fadime mutfakta kurban etlerini ayiklarken ve Temel hâlâ uyurken, Temel'i yola getirme niyetiyle, bir gün önce kurban olarak kestikleri koçun barsaklarini toparlayip bir güzelce Temel'in donunun içine koymus! Az sonra Temel uyaninca, adeti üzere, keyifle ve gök gümbürtüsü timsali, gaz atinca bir de bakmis ki tüm barsaklari donunun içinde. Saskinlik ve korku ile rengi benzi atmis akli uçup gitmis. Temel, bir muddet sonra kendine gelmis, kalkip tuvalete gitmis. Epey zaman sonra, sararmis yüzünden soguk terler damlayarak bitap yorgun bir halde mutfaga gelen Temel;

-"Haçan dedigun oldi be Fadime, fosururken tüm pagirsaklarum donuma döküldu da" dediginde,

Fadime: -"Oh olsun, ama pagirsaklarun çikarken canun da pek yanmistur be Temel'im"

>diyerekten gönlünü almaya çalisirken; Temel yanitlamis hemen :

-"Yok be Fadime, ha çikarken acumadi da, geri sokarken az kalsun ceberiydum"....

Bir tane daha hanımlar.

Satış Nedir?

Diplomatın biri fakir bir adamın yanına gider ve oğlunun evlenmesini sağlayabilirim? der.
- Oğlumun hayatına asla karışmam…
- Ama, kız Lord Rothschild'in kızı
- Haaa! O zaman başka…

Diplomatın ikinci durağı, Lord Rothschild'in yanıdır
- Kızınız için bir kısmet buldum Lord?um..
- Benim kızım evlenmek için henüz çok küçük…
- Ama, bu delikanlı halihazırda Dünya Bankası başkan yardımcısı
- Bak o zaman başka…

Diplomat, Lord'un yanından ayrıldıktan hemen sonra soluğu Dünya Bankası başkanının yanında alır
- Size başkan yardımcısı olarak tavsiye edeceğim, çok iyi bir delikanlı var.
- Şu an zaten ihtiyacımdan çok başkan yardımcım var, gerekmez?
- Ama bu çocuk Lord Rothschild'in damadı
- Bak o zaman oldu? Gelsin başlasın...

Pazarlama Nedir?

Bir profesör, yüksek lisans öğrencilerine pazarlama kavramlarını
anlatıyordu:

1. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz ve yanına giderek "Çok zenginim. Evlen benimle!" dediniz. Bu, doğrudan pazarlamadır.

2. Bir grup arkadaşınızla katıldığınız partide büyüleyici bir kız gördünüz. Arkadaşlarınızdan biri kızın yanına gitti ve sizi işaret ederek kıza "O çok zengin. Evlen onunla!" dedi. Bu, reklamdır.

3. Katıldığınız partide büyüleyici bir kız gördünüz ve yanına gidip telefon numarasını aldınız. Ertesi gün arayıp "Çok zenginim. Evlen benimle!" dediniz. Bu, telepazarlamadı r.

4. Katıldığınız partide büyüleyici bir kız gördünüz. Kalkıp kravatınızı düzelttiniz, ona doğru yürüyüp içkisini tazelediniz, arabanın kapısını a çtınız, çantasını düşürünce e ğilip aldınız, küçük bir gezinti teklif ettiniz ve sonra "Bu arada ben çok zenginim.
Benimle evlenir misin?" dediniz. Bu, halkla ilişkilerdir.

5. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanınıza geldi ve "Duyduğuma göre çok zenginmişsiniz. Benimle evlenir misiniz?" dedi. Bu, marka bilinirliğidir.

6. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp "Ben çok zenginim. Evlen benimle!" dediniz. Suratınıza okkalı bir tokat yapıştırdı. Bu, müşteri geri bildirimidir.

7. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp "Ben çok zenginim. Evlen benimle!" dediniz. O da sizi kocasıyla tanıştırdı. Bu, arz-talep uyuşmazlığıdır.

8. Katıldığınız bir partide büyüleyici bir kız gördünüz. Yanına yaklaştınız, ama siz birşeyler söyleyemeden önce biri gelip ona "Ben çok zenginim. Benimle evlenir misin?" dedi ve kız onunla gitti. Bu, sizin pazar payınıza göz koy an rekabettir.

9. Katıldığınız bir partide büyüleyic i bir kız gördünüz. Yanına yaklaşıp "Ben çok zenginim, evlen benimle!" diyecekken karınız geldi. Bu, yeni pazarlara girememektir.

--------------------------------------------------------------------------------

ankcım bayıldım hele satışa harika ya emeğine sağlık
canım ben buğün dönüyorum belki 10 gün sonra gelirim dr um yıllık izne çıkmış görüşemedim bu kez
hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun

Başın sağolsun arkadaşım..
Allah rahmet eylesin ..
Kimseler yaşamasın bu illet hastalığı :Saruboceq:
amin sağol:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
tşk ederim sağol:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

başınız sağolsun esmerim.
allah geridekiler sabır versin,mekanı cennet olsun inş.senağlama
amin sağol:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
basiniz sagolsun rabbim sabirlar versin mekani cennet olsun canim bu illet hastalik cok fazlalasti rabbim cümlesini korusun:Saruboceq::çok üzgünüm:
tşk ederim sağol:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

basınız sağolsun esmer güzeli allah mekanını cennet eylesin inşallah kanser kelimesi bile soğuk allah geride kalanlarına saBIR versin canım
tşk ederim sağol:çok üzgünüm: sizde hoş geldinizzzvereliniortak

arkadaşına allahım göstermesin bu hastalığı çiçeğim:çok üzgünüm:iyi dileklerin için sağol::çok üzgünüm:
----------------evhanımı-canım arkadaşım başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun fatihamı yolladım nurlarda yatsın inşallah
Bugün 11:37 tşk ederim çok incesin sağol :çok üzgünüm:
arkadaşlar cenezeakşam üçte gelcek beklemkten başka ceramız yok saatler gecmek bilmiyor çok can çiğer aile dostum herşeyimde her yıl iznin 6 ayın burda gecirdi derdiki sen olmasan ben buraya az gelirim derdi ya işte bu sinsi hastalık biranda alıyor seni bu dunyada çok üzgünüm allahım sen onu cennetine koy çok genc yaşta hacı olmuştu ben ona hacı abla derdim çok sevinirdiiii beni bu dunyada kardeşi yapmıştı obur dunyada kardeşimsin demişti bu sozlerin üzerinde bır yıl gecmeden ahiretli oldu ya çok kötüyüm ben sizlerede yazyorum biraz olsun içimdeki sıkıntıyı atmak için beni okuduğunuz için ve güzel sozleriniz için tşk ederim senağlamasenağlama

Beğenmene sevndim canım benim..
Güle güle git güzel birtatil yap benim yerimede..
Bende öpüyorum canım kaydirigubbakcemile3

Fani dünya işte hepimizin gideceği yer orası işte.
Sende kendini lütfen bırakma canım :teselli:
Herşey bizler için değilmi.

a.s. ev hanımım iyi tatiller canım a.s.

satisu,hoşgeldin tatlım,güzel paylaşımlar inş.a.s.kızlarınıza güzellikler diliyorum

ank fıkralara bayıldım,:lepi:
ah temel ahhh fadimede dumur olmuştur hah,hele diplomat amma işini bilirmiş CADIARZU

esmerim hayat bu canım vakti geldiğinde herkez bir gün gidecek,allah dayanma gücü versin diye dau etmekten başka elimizden başka birşey gelmiyor canım senağlama

hoşgeldin satisu hayırlı paylaşımlar canım yaşıtız bu ara yani çıtırız
sağol bitanem dinleniyorum gerçekten beklerim hepinizi

irnacım canım güzelim çok sağol çok hoşuma gitti hepinizi kocaman öpüyorum görüşmek üzere sahlıkla kalın Şeniz

slm kızlar hayırlı akşamlar aranızda olmaktan mutluyum evdxe yalnız kalıyordum malum evlatlar büyüdü yazın neysede kışın cok zor evde yalnız kalmak
şimdi iyi cocuklarım biri yanımda okul acılınca zor ev hanımı tşkr bende mutluyum sizinle olmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…