40 ve +40 yaş

ay cıtırlar bir baktım kendime üyeligim bile yok birde size baktıki hepiniz özel üyesiniz ben nasıl özel üye olbilirim diye düşünceye daldımay bir yol gösterirseniz sevinirim düşünceden kurtulurum

ay cıtırlar bir baktım kendime üyeligim bile yok birde size baktıki hepiniz özel üyesiniz ben nasıl özel üye olbilirim diye düşünceye daldımay bir yol gösterirseniz sevinirim düşünceden kurtulurum

Canım..özel üye derken..rep puanınını mı demek istiyorsun??..fisfisfisO puan 2000 e geldiğinde özel üye yazıyor repte..a.sa.so da haliyle zamanla oluyor tabiki..opuyorumnanaktan

Ank cım..ilkini okuyabildim henüz..ama çok güzeldi..a.s. a.s.

canim ne kadar güzel bir konuyu paylasmissin inan cok mutlu oldum tesekkürler emegine saglik birden hatiralarda kalan hersey canlandi süperopuyorumnanaktan

Tık tık tık,ben 39 oldum,gelem mi :kedi:

buyur gel dilarem hoş geldin a.s.

Başınız sağolsun öncelikle allah sabırlar versin mekanı cennet olsun...
Hayat bu işte bir tarafımız ağlarken bir tarafımız gülüyor ama haytta devam ediyor

Günaydın heracım sanada...

Günaydın fıstıklar hayırlı sabahlar hepinize....
Yarın istanbul buluşması var kısmetse bende gidiyorum...

Cumanız mübarek olsun

Sensin mahzun kalplerin sığınağı.
Sensin mazlumun âhını işiten.
Sensin zalimin zulmünü bilen.
Senin adaletindir sığındığımız.
Senin mizanındır güvendiğimiz.
Senin hesabındır tesellimiz
CUMANIZ MUBAREK OLSUN
CANLARIM HER BİRİNİZE TŞK EDERİM Bİ TÜRLÜ ALINTI OLMADI AYRICA SAĞOLUN
ANK 06 DQĞÇİÇEĞİM EVHANIMI FATO :)
EGEM YEŞİLİM LEREERİNİM SATİSU NAZARBONÇUĞUM BİİTOOSUM MURGİZİNANNESİ HEPİNİZİN GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN VE GÜZEL YAZILARINIZ İÇİN TŞK EDERİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…