40 ve +40 yaş

yemeği eminim sen yapmışsındır.kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

ayy canıım zor olmuştur tabiki.ayy bayada olmuş inşallh bişey olmaz.hadi hayırlısı olsun.gerekiyorsa dikilsin canım onda bişey yok.sağlama alınıyor meraklanma sen.
allahın izniyle gelecekler inşallah sağsağlim opuyorumnanaktan

amiinn nazarım .boncukların en güzelii seninde kabul olsun opuyorumnanaktan

kesinlikle ben yaptım yine arada kızda yapıyor ama
menüsü zaten belli tavuk yapiiii kaydirigubbakcemile2

iyi gecelerrrrrrrr

iyi geceler ablacım sanada

iiiiiiiii gecelerrrrrrrrr

iyi geceler canım

bitoosum,ank06,irna çok sağolun ....Duanızda unutmayın beni olur mu?Eve geldikten sonra bayağı canım sıkıldı ama inş.sağlıkla gelecekler bana yavrularım inş...Bitoosum çok teşekkürler ikiz remine.Onu kopyaladım pc'me msn'ime avatar yapacağım.Benim kuzularım da öle olsun.:Saruboceq:

4bs35ec.gif

bitoosum,ank06,irna çok sağolun ....Duanızda unutmayın beni olur mu?Eve geldikten sonra bayağı canım sıkıldı ama inş.sağlıkla gelecekler bana yavrularım inş...Bitoosum çok teşekkürler ikiz remine.Onu kopyaladım pc'me msn'ime avatar yapacağım.Benim kuzularım da öle olsun.:Saruboceq:

canim senin bebislerinde ikizmi? inan icime dogdu galiba ikiz bebek resmi koyam dedim insallah hayirlisiyla alacaksin bebislerini kucana canim hic sIkIlma pamuk pamuk:emir_bebek::Saruboceq:opuyorumnanaktan

canim senin bebislerinde ikizmi? inan icime dogdu galiba ikiz bebek resmi koyam dedim insallah hayirlisiyla alacaksin bebislerini kucana canim hic sIkIlma pamuk pamuk:emir_bebek::Saruboceq:opuyorumnanaktan

Evet teyzesi ikiz,o resimdeki gibi 1 kız 1 erkek..Canım sıkkın canım ya nolur şu mübarek günlerde duadan unutmayın..opuyorumnanaktan

Evet teyzesi ikiz,o resimdeki gibi 1 kız 1 erkek..Canım sıkkın canım ya nolur şu mübarek günlerde duadan unutmayın..opuyorumnanaktan

canim benim hic Sikma canini sen canini sIkIp üzülürsen bebislerde etkilenir
rabbim büyüktür yardimcin olsun dualarim hep seninle korusun hepinizi insallah sen rahat ol :Saruboceq::Saruboceq:

İyi geceler Hayat !..

Bugün de Seni Yaşayamadım..

Zamanı sıfırlayacağım hayatımda yarın
Her şeye yeniden başlayacağım.
İlk kez günaydın diyeceğim gökyüzüne,
İlk soluğumu alacağım yarın;ama şimdi değil,
Yarın...
yalniz-kadin.jpg

Yarın başlangıcı olacak hayatımın,

Gözlerimi açıp,''Merhaba'' diyeceğim hayata.
Ben de varım artık
Ölümüne sevgi yarışına.

İlk kez göreceğim annemi yarın.
Sarılacağım ona,sevgimi haykıracağım.
Ama şimdi değil, yarın.
Yarın umutlarım tanışacak istasyonlarla, terminallerle

Birer birer yolculuğa çıkacaklar.
Bavulları mı?
Onlar dünden hazır;ama yolculuk yarın.

Unutmuş olacağım seni yarın.

Seninle kurduğum bütün hayaller
Silinmiş olacak zihnimden
Ben yeni maceralar üreteceğim düşümde yarın.
Yok olacak uyandığımda mazi.
Eflatunlar saracak etrafımı,
Pembe düşler misafir gelecek bana,
El sallayacağız beraber karanlığa
10yb0mg0.jpg

Her gün bunlarla avutuyorum kendimi.

Bugünü erteliyorum ben hep yarınlara.
Ama olmuyor.
Silinmiyor kalpteki yara.
Bağlanmışken yürek geçmişe,
Umut besleyemiyor gözler geleceğe.
İyi geceler hayat!

Bugün de seni yaşayamadım affet,
Ama belki yarın,

Yarın...

26 haftalıkım ablammmm...Mahvolduk bugün aç aç.Rahim boyum kısalmış çok.Nst ye aldılar.Şükür sancı çıkmadı.Ama nst deyken yükleme saatim yarım saat geçti.Sanırım tekrar ister.Cumartesi tekrar bakacak rahim boyuma.İnş.sorun çıkmaz yoksa rahim ağzım dikilecekmiş.Duanızda unutmayın beni..

Arkadaşlar hepinize iyi geceler.
Kaswacığım canını sıkma inşallah bir şey çıkmaz.Sana şunu yazmak istedim birtanem, rahim ağzına dikiş rahim ağzı gevşekliğinde atılıyor .Bu çok basit bir şey , tek bir dikiş oluyor sancı başlayınca hemen alınıyor .Seni düşük tehlikesinden koruyor.Ben kıza hamileyken bana da rahim ağzına dikiş attılar.Bu şekilde düşükten kurtuldum.Sende inşallah bir şey yoktur.Bunları seni rahatlatmak için yazdım canım.Yani korkulacak bir şey hiç değil :) Sevgiler..

Cuma günü bana çokça salavat getirin. Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.”
hayırlı ve bereketli bir cuma geçirmeniz dileği ilee hayırlı cumalarrropuyorumnanaktan

Ne güzel ikizler geliyor şimdi çok sevindim canım sıkma canını lütfen bak rosen ne güzel söylemiş korkma diye .

a.s. günaydınnnn a.s.

a.s. güzel bir gün olsun herkese a.s.

a.s. hayırlı cumalar a.s.

günaydın çıtırlar hayırlı cumalar

iek1tf6.jpg

Allah’ im! Âcizlikten, tembellikten, korkakliktan, pintilikten, bunaklik derecesine varan ihtiyarliktan, hayatin ve ölümün kötü hallerinden, kabir azabindan Sana siginirim. Allah’im! Nefsime günahlardan korunmayi ilham et ve onu günaha düsmekten koru. Onu günahlardan temizle; zira temizleyenlerin en hayirlisi Sensin. Sen nefsimin velîsisin, mevlâsisin… Allah’im faydasiz ilimden, Allah için ürpermeyen kati kalpten, doymak bilmeyen nefisten; kabul olunmayacak duadan sana siginirim

cumanizmbarekolsungz3.jpg

Son düzenleme:
HAYIRLI CUMALAR
HERKESıN AĞZININ TADI BOZULMASIN AMıN
KASWA ÜZÜLME CANIM ALLAH SENı DUYYOR BU BEBEKLERı RABBıM KORUR ıNŞ HıÇ ENDıŞE ETME Kı BEBEKLERDE ETMESıN SENıN HıSLERıNı ONLAR HıS EDER ÇOK ÇOK TGEŞMıŞLER OLDUN
ÇıÇEĞıM NE KADAR GÜZEL SOZLER ETKıLENDıM YA BU SOZLERDE BEN NE YAPIM ŞııR KADINIYIMMMM DUYGUSALIM BEN YAAAAA:)

ARKADAAŞLAR HEPıNıZıN ÇOK ÇOK SEVıYOMMM BURAYADA UYRAYIN ıFTARDAYIZZZ
BEKLıYORUM HAYDIIII
http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-bolumu/306796-haydi-kislar-iftara-kimdeyiz-9.html#post8885142

Back
X