40 yaş hiç evlenmemiş kadın ile boşanmış 1 çocuk olan adam

Çocuğu kıskanır mısın ona para harcasa rahatsız olur musun aynı evde yaşar mısın adamın maddi durumu nasıl abla olabilir misşn
Resmi bir kurumda memur.maddi durumu orta halli diyebilirim.cocuga evet para harcıyor.cok fazla olmadığı sürece sorun olmaz gibi ama aşarsa tabiki sorun yaşanır.o anki ruh hali önemli.ben kendimi idare edebiliyorum.o çocuğuna harcarken benim kazancına harcadigima karışirsa ciddi sorun bunu düşündüm zaten

Size değer veriyorsa maddi olarak kendine size ve çocuğuna yetebilecek biri ise,eski eşi ile sorunları yoksa medeni bir ayrılık ise gayet de olur..
Medeni bir ayrılık mi, tam emin olamadım.biraz çekişmeli olmuş.kadin biraz sorunlu gibi tabiki tek taraflı değildir herşey illaki adaminda sorunu vardır ama ben dinlediğim kadarı ile böyle biliyorum

Medeni bir ayrılık mi, tam emin olamadım.biraz çekişmeli olmuş.kadin biraz sorunlu gibi tabiki tek taraflı değildir herşey illaki adaminda sorunu vardır ama ben dinlediğim kadarı ile böyle biliyorum
Valla bir de kadından dinlemek lazım,hiç kimse kendini haksız çıkarmaz,ben boşanan bir erkeğin de hatalı taraf bendim dediğini duymadım,bakarsanız kadınlar son raddeye gelmeden boşanmiyor,aldatma, şiddet,kumar en başlıca boşanma sebepleri ama nedense boşanmış erkeklerin hep eski eşleri hatalı

Ben konunun genele vurulmasına karşıyım. burada 20 lerinde olup birini bulamamaktan yakınanların çokça konusuna denk geliyoruz. Hali vakti yerinde olup adamların genç birini bulmalarına konusuna büyük ölçüde katılıyorum. Hatta kadınlarda yapıyor. hali vakti yerinde olup genç yakışıklı eş tercih ettiğini bizzat gördüm .Bana özellikle konu sahibinin yaşlarında çocuksuz olup çocuklu birini kabul etmek doğru gelmiyor. Kadın kendinden olmayan eşin çocuğuna, şuradan buraya otur desen bile sorun olacağını az çok herkes tahmin edebilir. Erkeğin denge kurması önemli ki yurdum büyük erkeğinde bu büyük ölçüde yok(kaynana durumları da dahil)

Evi arabası var mı bu çocuk üniversite okuyacak mesela. Bunları açık açık konuşun. Belki özelde okuyacak belki dershaneye 3 sene gidecek 150 200 bin belki motor isteyecek belki en pahalı telefonu. Denge kuracak mı öncelik çocuk mu olacak tekrar bebek isteyecek mi

Yaşıt sayılırız. Bu birazda sizin kendi yapınızla alakalı.

Ben yapamazdım. Onun evladı var ve her zaman hayatında olmak zorunda. Belki babasıyla yaşamak isteyecek ve bu onun en doğal hakkı ama evde bir ergenle ben çok zorlanırdım.

Adam ayrı olduğu için belki çocuğuna fazla, abartılı destek olmak isteyecek. Beni ihmal edecek bunu da istemezdim. Babası olarak maddi destek olması normal ama her istediği de olmaz.

Olumsuz yönleri sorun etmem diyorsanız, mutlu olabilirsiniz.

Sizin hayata bakis aciniz inanclariniz vs o kdr degistiriyor ki bu sorunun cevabini. Mesela cocuk isteginiz var mi evlilik birligi icinde cocuk dogurmak istiyorsaniz evlenebilirsiniz. Muhafazakar misiniz oyleyseniz bir iliskiyi uzun vadede evlilik ile yurutmek sizin tercihiniz olur muhtemelen. Ya da benim toplumsal sınırlarım farklidir diyorsaniz evlilik birligi altinda olmadan da gayet iliski yürüyebilirsiniz. Genel olarak sorunuz cocuklu biriyle olur mu derseniz evet olur neden olmasin bu dengeyi saglayacak kisi yani cocuklu ebeveyn ile ilgili

Ben çocuksuz birinin çocuklu biri ile evlenmesini doğru bulmuyorum. Tamam yaşınız çok küçük değil ancak köprüden önce son çıkış yaşı da değil. Hiç evlenmemiş ya da boşanmış çocuksuz biri de illa vardır. Bu adam eski eşi ile muhatap olmak zorunda, çocukta sizin hayatınızda bir şekilde hep olacak. 14 yaşta çok zor bir yaş.

Muhafazakar biri değilim.kapali biride değilim.sadece aileden aldığım ahlak, kendime duygudum saygım ve kabul ettiğim inanç yasaklarına karşı evlilik dışında birliktelik yaşamak ters geliyor bana.böyle birşeyi ailemde onaylamaz zaten.cocuk için illa olsun gibi bir düşüncem yok.kaldiki bu yaştan sonra büyütebilecegimden şüpheliyim.

Genelleme yaptığımı düşünmüyorum çevremize ve yapılan araştırmalara baktığımızda maalesef sonuçlar bunu gösteriyor. Yaptığınız yorumlardanda istisna olan durumları sanki çok büyük bir kesim yapıyormus gibi algılıyorsunuz hisse veriyor. Ayrıca zaten konu sahibinin yaşındaki kadın ve erkekler çocuk boşanmış kişilerle evlenmiyor. Bu onları değersiz olduğu anlamına gelmiyor tam tersine bu yaştaki doğru adayların ezici çoğunluğu evli olduğu için böyle bir durum ortaya çıkıyor.
40 yaşındaki bir kadına çocuk biri ile evlenme demek onun evleneceği erkek havuzunu uç noktalara kadar daraltır ve hiç evlenmesinede neden olabilir. Bu yüzden çocuklu biriyle kafası uyuşuyorsa gayette evlilik olur.

O zmn bu sartlarda ben olsam evlenirdim. Yani hataysa da sizinde bir kere hata yapma hakkiniz olsun yahu

@almila03
Ben sizin yerinizde olsam eğer adam tekrar çocuk istiyorsa ve maddi durumu 2 çocuk için iyiyse değerlendirirdim.

Eğer adam tekrar çocuk istemiyorsa evlenmek istemem. Çünkü o zaman sizin de tüm maaşınız, maddi imkanlarınız adamın çocuğuna gidecek. Evli olmanız size maddi külfet getirecek. Çocuk istemiyorsanız bence beraber yaşamak daha mantıklı. Herkes kendi maddi durumdan sorumlu olur. Sizin maddi imkanlarınızı kendi çocuğu için isteyemez. Çünkü evli değilsiniz.

Baştan dürüstçe durumundan bahsetmiş. Yaşınız 40. Çocuk istiyorsanız değerlendirilebilir. Bir de hemen çocuk istiyorsanız çocuğu 14 yaşında olduğu için aşırı da kıskanmaz. Zaten çocuk doğana kadar çocuğu 16 yaşında olur. Sonra üniversite, belki başka şehirde okul vs derken çok kıskanmaz. Çocuğu hayatının başka devresinde olur.

Bir de adam tekrar çocuk istemeyip siz çocuk istiyorsanız bu kişiyle zaman kaybetmeyin. Tekrar çocuk planı yoksa sizin vaktinizi çalmasın. Benim çocuğum senin çocuğun vs derse bu manipülasyona kanmayın. Bence ayrılın ve çocuk isteyen birini değerlendirin.

Görüştüğünüz kişi tekrar çocuk istiyor mu? Bir çocuğa daha bakacak maddi durumu var mı?

Son düzenleme:
Adam neden boşanmış bunu araştırın önce. Kadınlar genelde çocuk varken kolay kolay boşanmıyor. Nafakadır, çocuğun masraflarıdır adamın bütçesinden epey bir gidecek. İyice ölçün tartun. Belirli bir yaşa gelmişsiniz bu yaştan sonra başınıza bela almayın.

Allah mısın nereden biliyorsun ya? Neler neler görüyoruz etrafta, internette.herkesin kaderi kendine özeldir.

Evlenince sizin paranızı çocuğuna harcamayacaksa şans verilebilir. Fakirse uzak durun.

30 yaşındaki kadın 40lık adamla evleniyor onun sonu da hüsran. 30 yaşındaki kadınla 40lık adam genel olarak kafa anlamında uygun bile değil. Boşanmış adam tecrübeden ziyade yüzde 70-80 sorunludur. Kadına kimbilir be yaptı da boşandı gözüyle bakarım ben.

Çocuk yapmak istiyor musunuz? Bu kişi de çocuk yapma fikrine sıcak bakıyor mu? 40 yaşta hala çocuk yapabilirsiniz eğer böyle bir isteğiniz varsa.

Aksine tekrar çocuk isteyen biri.ben doğuramam kendime güvenmiyorum büyütemem dediğimde ben büyütürüm tecrübeliyim merak etme demişti.aslina bakarsanız çocuk sahibi olamayabilirim bile çünkü genetik bir rahatsızlığım var.olmasi doğması zor.kontrollü bir yöntem seçilerek aşamalardan geçerek olması gerek.dogurganlik durumum şüpheli anlayacağınız.e yaş itibari ilede zaten son demlerdeyim.maddi durumu kötü değil.memur olarak çalışıyor.bende çalışıyorum.ama kestiremiyorum onun oğlu sorun olurmu ben bütün parami ev için kullanırken o bir kısmını oğluna ayıracak ve ben buna karisamicam.bu durumda bende paramin bir kısmına onu karistirmicam sanırım.ama bütün bunları düşünmek yoruyor ve korkutuyor beni

İşte sorun bu. bu yaştan sonra ağrısız başıma dert açmaya gerek yok diyorum.ama onunla konuşmakta bana iyi geliyor.hosuma gidiyor.baya bir çıkmaz içindeyim anlayacağınız.karar veremiyorum:/

İşin sonunda boşanmiş cocuklulara kalacaksiniz geç yaşa kadar sözde secici olmanin ne manasi kaldi şimdi?
Boşanmış çocuklu olunca insanın bir tarafları mı eksiliyor? Kalmak ne demek yani?

`