Merhabalar, ben 36 yaşındayım, henüz evli değilim, ancak amh değerim çok düşük çıktı, ciddi anlamda yumurta rezervi azlıgım oldugu için doktorum bana yumurta dondurma işlemi önermişti. Gerekli iğneleri 10-15 gün kullandıktan sonra ilk denemeyi yaptık ancak ne yazık ki sadece 1 sağlıklı yumurtayı toplayıp dondurumayı başardılar. İlerde hamile kalmak istediğimde başarı oranının yüksek olması için en az 8-10 yumurta dondurmanın faydalı olacağı söylendi. Ancak bu istenilen sayıya ulaşıncaya kadar sıksık gitmek beni hem maddi hem de manevi anlamda yıpratacak gibi görünüyor
En azından sonraki seferlerde daha çok yumurta dondurmak için, kaliteli yumurtalarımı arttırmaya yönelik durmuma uygun ne kullanabilirim,benle aynı durumu yaşamış kimse var mı acaba? Doktorum pek fazla birşey kullanmamı önermedi sadece Omepa Q10 takviye multivitamin almamın faydası olabileceğini söyledi. ancak evli,tüp bebek tedavisi gören arkadaşım doktor yönlendirmesiyle takviye gıdalar,kürler, biosteron vb ilaçlar ,yüksek dozajda kullanıyor. Doktorum Ercan Bey Acıbdemde,kendisinden memnnum ama yumurta dondurma öncesi ilaç vb tavsiyesi olmadıgı için soru işaretim var, benim gibi olan varsa Ercan Beyin veya başka doktorun tavsiyleri veya kullanılan ilaçların isimlerini paylaşbilirler mi? Çok teşekkürler