40 yasında adam sonradan evcıl olabılır mı sızce

antalya1975

CANIM OĞLUŞUM
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
17
0
86
49
Antalya
offfffffff yıne ıcım daralmıs basladım gune sorunum kocam.... evcil evıne baglı bos vaktını evde gecırecek koca ıstıyorum ama esım evde olmaktan evdekı erkek gucuyle yapılacak ıslerı yapmaktan hoslanmıyor. gerekçe ise işim cok dıyor.....iş duzensızlıgı var yenı ıs kurmaya calısıyor cok mutsuzum cokkk

Yapı meselesi bence.
Her erkeğin elinden de gelmez ve hoşlanmaz.

Evcimen demek istedin sanırım.:)

evcimen de sürekli evde olmak istediğinden insanı sıkıyor,bizde olduğu gibi.

benim esim cok fazla evde durmaz. Aman durmasinda ya. Ben isimi rahat rahat yapamiyorum.
Simdi haftaici kizim kreste, esim iste, evde tekim iyiyim yani boyle.
birazda kafami toparlayabilip ders calissam cok iyi olucak ama benim de derdim baska iste.
Herkesin derdi ayri.

Ne demişler bir insan 7sinde neyse 70indede odur.
20 yaşında olgunlaşmamış bir erkekten bahetmiyoruz 40 yaşında ne istediğini bilen bir adam..
ama tabi istisnalar kaideyi bozmaz..
siz yine de konuşmayı deneyin..ev işleri yaptırmak değilde onla ilgilenmek için yanınızda olmasını istediğinizi söylerseniz değişir belkide..
(ha bu arada evcil kelimesi vahşi olmayan hayvanlar için kullanılır.
sizin kullanmanız gereken kelime evcimen(:)

Son düzenleme:
benim eşim asla dışarı çıkmaz..hele bensiz:)))
cumartesi işten nasıl geliyorsa pazartesi sabah işe öyle gider...bi markete gideriz birlikte veya alışveriş merkezine kahve içmeye falan..yada yürürüz pazarları kahvaltıdan sonra..yani huy meselesi bu..
arkadaşlarımın eşlerine bakıyorumda adamlar eve girmiyorlar ..otel gibi..yemk yemeye uyumaya geliyorlar eve...bence bu çok saçma...evliliğin anlamı kalmaz ki bu şekilde...

Canım birde iyi tarafından bak ben evli değilim ama ablamdam, annemde görüyorum evde tüm gün oturan erkeğe tahammül edemiyorlar. Belki sizde evde otursa sıkılacaksınız. Dışarıya alışkın erkek evde daha çok bunalım yaratır.

kimi erkek evden çıkmaz, kimi de eve girmez.. herşeyin fazlası zarar.. ortası olmalı bence.. sürekli evde olan erkeğe bende tahammül edemem..

Eşin her zaman böyle değilse,iş sıkıntısı yüzünden kendini dışarı atıyorsa,bir süre sabredebilirsin.
Eğer hep böyleydi diyorsan,anlayış bir yere kadar tabii.
Şikayet etmek yerine biraz strateji kullanmayı deneyebilirsin.
Mesela "hiç evde değilsin,bari şunu yap,senin görevin" dersen ters teper.
Ama eşini evde yakalamışken,"Şunu yapamıyorum,yardım eder misin,sen daha iyi yaparsın" gibi sözlerle motive edebilirsin.
Güçsüz kadın moduna girersen eşin de güçlü erkek rolünü hemen kapar:)
Bir de eşin dışarı giderken, ona çaktırmadan görev verebilirsin.Şu eksik-bu lazım,ben bulamıyorum veya taşıyamıyorum gibi...

Son düzenleme:
Back
X