40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Bu kız çok özverili saftırda tüm kardeşlerini okuttu evlendirdi of demedi,kan kusar kızılcık şerbeti içer,ezersin sesi çıkmaz demişlerdir.Sizi bu tarz insanla tanıştıran yeğende büyük sorun
Ya onlar bilmiyor kardeş okutma vs ki? Meslek aynı, aynı oturaklı var, saçık 50 yaş topuzu düğünde, simsiyah giydim, dış görüşün iç görünüş herhalde sebep bu 53 yaş ile anca olur dediler

Esma ya, şimdi boşver prostattan çiş kokan yaşlı başlı adamı.
Sen bana biraz taktik versene. Bir modelin fairness ya da explainability’sini nasıl değerlendiriyorsun?

Ya kanka Esma ve klan erkegi model yapti da fairness degerlendirmesi kaldi Bunlarin yaptiklari model de ya klan kafasindadir, ya kadin dusmanidir, ya etnik gruplara dusmandir mazallah

Ya kanka Esma ve klan erkegi model yapti da fairness degerlendirmesi kaldi Bunlarin yaptiklari model de ya klan kafasindadir, ya kadin dusmanidir, ya etnik gruplara dusmandir mazallah

Buraya girip eğlenmeye çalışan liselileri de anlıyorum. Ekonomi onların da belini büktü ve fakirlikten evde duvarın sıvasını kemirirken sıkıntıdan ölüyorlar. Fakat keşke burada tonla mesleğinin ehli mühendis kadınların olduğunu akıllarında tutsalar. Ekonominin beslenmeye yansıması da akıl edememek olarak yansıyor işte

Inanın bir erkek kadını düğünde, davette görsün bi beğensin mutlaka bir adım atar. Bu sosyal medyadan eklemek olur, diğer insanlara sordurmak olur. Kaldı ki adam kaç yaşında kaçın kurasıdir
Kendisini ailesine adamış, bende bir başka ortamda konuşayım dedim, annesi evlensin istiyormuş

Inanın bir erkek kadını düğünde, davette görsün bi beğensin mutlaka bir adım atar. Bu sosyal medyadan eklemek olur, diğer insanlara sordurmak olur. Kaldı ki adam kaç yaşında kaçın kurasıdir
Bende 40 yaşındayım ama görüyorsun işte liseli kız MODU, bunu bilebilir miyiz

Kendisini ailesine adamış, bende bir başka ortamda konuşayım dedim, annesi evlensin istiyormuş.
Zengin demedim ben bunu neden bu şekilde anlıyorlar, benim de gayet durumun iyi çok şükür
Yaş farkı olunca mı böyle yorumlandı

Hayır ya şirketler var falan dediğiniz için ben dedim zengindir die . Bu yaşa kadar ailesine adanmış biri bundan sonra size kalır mı ?

BACILAR NEDEN ANNESİ EVLENSİN İSTİYOR MADEM? KONU CİNSELLİK DE DEĞİL SİZİN GÖRDÜĞÜNÜZ KADARIYLA, ZATEN YAŞ GEÇMİŞ.
NEYİ GÖREMİYORUM?

Adamin gotunu toplamaktan, donlarini yikamaktan sıkılmışlardır. Bu ulvi gorevi hanim hanimcik bir hanfendiye aktarmak istiyorlardir.
Ya bir kadın tutar, kadın düzenli yapar temizlik vs, gerçekten bu mu? Ki kız kardeşleri de evde, madem paylaşmak istemiyorlar adamı, Anne de evlendirmezdi.
Bakın hayata çok KESİN bakıyorsunuz
Kesin böyledir... Dediniz 2,3 kişi dışında hepiniz.

Bende muhakeme yokmuş madem buyurun çözün.

Saçma. Temizlik için evlen demeleri, ki durumu var tutar birini ki yalnız değil evde

Yooo kesin boyledir demiyoruz tutarli fikirler yurutuyoruz. Anne neden evlendirmek istiyorun tam ve dogru cevabini ariyorsaniz arayin kadini konusun biz nerden bilelim 70lik nenenin motivasyonunu.

Bu arada ben kesinlikle evlenin taraftariyim muthis destekliyorum. Acaba neden? Benim motivasyonum ne olabilir?

Konuya net cvp ver, hani herşeyi biliyorsunuz ya kesin mutsuzluk garantisi yok prostat bilmemne.

Sen yorum yaptın sana sordum soruyu?
Geçiştirme sıkıştın cvp veremiyorsun
O zaman kesin böyle
Sen muhakeme yeteneğin SIFIR
YOK DİPLOMANI ALSINLAR

GİBİ AHLAM KESMİCEKSİNİZ

ADMA DURUMU İYİ OLUP DA EVLİLİĞİ EV TEMİZLİK, YOK ÇAMAŞIR ÜTÜ YAPSIN DİYE İSYOR GİBİ BİR MUHAKEME YETENEĞİNE SORU SORDUM, BEN HATALIYIM!!!

SİZ KENDİNİZE BAKIN MANTIKSIZ ANCA YAZIYONUZ BOŞ İÇİ DOLU OLMAYAN LAF

Allah aşkına git evlen esma beni de davet et çeyrek takayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…