Ya onlar bilmiyor kardeş okutma vs ki? Meslek aynı, aynı oturaklı var, saçık 50 yaş topuzu düğünde, simsiyah giydim, dış görüşün iç görünüş herhalde sebep bu 53 yaş ile anca olur dedilerBu kız çok özverili saftırda tüm kardeşlerini okuttu evlendirdi of demedi,kan kusar kızılcık şerbeti içer,ezersin sesi çıkmaz demişlerdir.Sizi bu tarz insanla tanıştıran yeğende büyük sorun
Ya beni bekliyorlar, gidicem zayıflayıncaHiç gidermedi yaİlk randevuyu diyorumm hani kardesin ve kocasi ayarlayacakti hayirli bir is icin diyorum o is noldu? Ben kaos ve giybet seviyorum sıkıcı kariyerler beni hic ilgilendirmiyor.
Ya chat gpt ye sordum öyle demedi
Bence Esma ChatGPT'ye soru sormayı yapay zeka uzmanlığı sanıyor olabilirEsma sorumu neden yanıtlamıyorsun?
Esma ya, şimdi boşver prostattan çiş kokan yaşlı başlı adamı.
Sen bana biraz taktik versene. Bir modelin fairness ya da explainability’sini nasıl değerlendiriyorsun?
Inanın bir erkek kadını düğünde, davette görsün bi beğensin mutlaka bir adım atar. Bu sosyal medyadan eklemek olur, diğer insanlara sordurmak olur. Kaldı ki adam kaç yaşında kaçın kurasıdirDüğünde yanına gitmedim, beni bekledi, neden kuyruk gibi gelsin?
Ya kanka Esma ve klan erkegi model yapti da fairness degerlendirmesi kaldiBunlarin yaptiklari model de ya klan kafasindadir, ya kadin dusmanidir, ya etnik gruplara dusmandir mazallah
Sesli güldüm, bazen dışardan ayna gerekiyor. Duygusal aşk vs belki bu duygulara açım bilmiyorum ki“Yaa sen cocugu bırak konusuruz diyince ben de gelinligi aldim geldim”
Kendisini ailesine adamış, bende bir başka ortamda konuşayım dedim, annesi evlensin istiyormuşInanın bir erkek kadını düğünde, davette görsün bi beğensin mutlaka bir adım atar. Bu sosyal medyadan eklemek olur, diğer insanlara sordurmak olur. Kaldı ki adam kaç yaşında kaçın kurasıdir
Bende 40 yaşındayım ama görüyorsun işte liseli kız MODU, bunu bilebilir miyizInanın bir erkek kadını düğünde, davette görsün bi beğensin mutlaka bir adım atar. Bu sosyal medyadan eklemek olur, diğer insanlara sordurmak olur. Kaldı ki adam kaç yaşında kaçın kurasıdir
Kendisini ailesine adamış, bende bir başka ortamda konuşayım dedim, annesi evlensin istiyormuş.6 görümce anne sözünden çıkmayan çocuklar52 yaşında 5 kız kardeş anneyle yaşayan zengin şirket sahibi bi adam .
Ufukta size eziyet görünüyor gibi . bi evdeki bütün çocuklar boşanmışsa ve annenın dizinin dibindeyse bi sorun olmalı . Genelde kolay kolay herkes çıktığı kapıya sıgınamaz ortada gözle görülür bi bağlılık var eğer mal mülk aile şirketi değilse anne bagımlılıgı var demektir hepsınde .
Çok yargılı baktım sankiama böyle gectı direk aklımdan düşüncelerimden
Hayır ya şirketler var falan dediğiniz için ben dedim zengindir die . Bu yaşa kadar ailesine adanmış biri bundan sonra size kalır mı ?Kendisini ailesine adamış, bende bir başka ortamda konuşayım dedim, annesi evlensin istiyormuş.
Zengin demedim ben bunu neden bu şekilde anlıyorlar, benim de gayet durumun iyi çok şükür
Yaş farkı olunca mı böyle yorumlandı
Hayır ya şirketler var falan dediğiniz için ben dedim zengindir die . Bu yaşa kadar ailesine adanmış biri bundan sonra size kalır mı ?
Adamin gotunu toplamaktan, donlarini yikamaktan sıkılmışlardır. Bu ulvi gorevi hanim hanimcik bir hanfendiye aktarmak istiyorlardir.Annesi neden evlensin istiyor, hepsinin görmediği şey ne ya
Ya bir kadın tutar, kadın düzenli yapar temizlik vs, gerçekten bu mu? Ki kız kardeşleri de evde, madem paylaşmak istemiyorlar adamı, Anne de evlendirmezdi.Adamin gotunu toplamaktan, donlarini yikamaktan sıkılmışlardır. Bu ulvi gorevi hanim hanimcik bir hanfendiye aktarmak istiyorlardir.
Yooo kesin boyledir demiyoruz tutarli fikirler yurutuyoruz. Anne neden evlendirmek istiyorun tam ve dogru cevabini ariyorsaniz arayin kadini konusun biz nerden bilelim 70lik nenenin motivasyonunu.Ya bir kadın tutar, kadın düzenli yapar temizlik vs, gerçekten bu mu? Ki kız kardeşleri de evde, madem paylaşmak istemiyorlar adamı, Anne de evlendirmezdi.
Bakın hayata çok KESİN bakıyorsunuz
Kesin böyledir... Dediniz 2,3 kişi dışında hepiniz.
Bende muhakeme yokmuş madem buyurun çözün.
Saçma. Temizlik için evlen demeleri, ki durumu var tutar birini ki yalnız değil evde
Konuya net cvp ver, hani herşeyi biliyorsunuz ya kesin mutsuzluk garantisi yok prostat bilmemne.Yooo kesin boyledir demiyoruz tutarli fikirler yurutuyoruz. Anne neden evlendirmek istiyorun tam ve dogru cevabini ariyorsaniz arayin kadini konusun biz nerden bilelim 70lik nenenin motivasyonunu.
Bu arada ben kesinlikle evlenin taraftariyim muthis destekliyorum. Acaba neden? Benim motivasyonum ne olabilir?
Konuya net cvp ver, hani herşeyi biliyorsunuz ya kesin mutsuzluk garantisi yok prostat bilmemne.
Sen yorum yaptın sana sordum soruyu?
Geçiştirme sıkıştın cvp veremiyorsun
O zaman kesin böyle
Sen muhakeme yeteneğin SIFIR
YOK DİPLOMANI ALSINLAR
GİBİ AHLAM KESMİCEKSİNİZ
ADMA DURUMU İYİ OLUP DA EVLİLİĞİ EV TEMİZLİK, YOK ÇAMAŞIR ÜTÜ YAPSIN DİYE İSYOR GİBİ BİR MUHAKEME YETENEĞİNE SORU SORDUM, BEN HATALIYIM!!!
SİZ KENDİNİZE BAKIN MANTIKSIZ ANCA YAZIYONUZ BOŞ İÇİ DOLU OLMAYAN LAF
HahaAllah aşkına git evlen esma beni de davet et çeyrek takayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?