Muhakeme yeteneği dediğin eğer FELAKETLEŞTİRME SENARYOSU ise evet yok!!!
Psikologlar bile binlerce danışan tanımasına rağmen, FELAKETLEŞTİRME senaryosu yapmıyor hele hiç tanımadan.
Bu bakış açısı ile hayata nasıl yaklaşıyorsunuz, neler kaybedip kazanıyorsunuz, bir sorgulayın.
Ha bide BDT araştırın.
Tum bu cikarimlari 30 saniyelik asiri gurultulu ortam karsilasmanizdan cikarmadiginizi dusunup stalk yeteneginize sapka cikartmakla beraber bir miktarda urkutucu buldum.Sanmam, zaten evlilik düşünmüyor, annesi ve yakınları istiyor.
Herkes akraba evliliği ve damat ailesi hepsi evli çocuklu şükür mutlular SAYGILI lar.
Atmaz
Rahatsız etmek istemez
Atmaz, bir adım bekler.
Adamın bekar 35 ve 40 yaşında kardeşleri de varken, sizi neden 53 yaşındaki abi ile tanıştırdılar ?Neden sizi yaşınıza denk bu kardeşlerle değil de 13 yaş büyük boşanmış olanla tanıştırdılar sizce?
Adam İstanbul'da siz Mersin'de yaşıyorsanız; adamla ne zaman, nasıl görüşeceksiniz ki zaten ?Var tabi, haklısınız. Ama dedim ya evlilik tövbe ettim söz attım anne bağımlısı çocuk adamla, ilişkiden tiksindim, tesadüfen tanışınca bir duygu oldu bende o da güven, belki yaşı olgunluğu sağladı bunu da bilmiyorum. Tanıştıralım diyorlar başkaları ile ama tanışmam!!!! Tesadüfen olduğu için aklımda kaldı, ha özellikle tnaış deselerdi yine gitmezdim, o istanbulda ben mersindeyim.
Damat annesi takmış bu kız da evlensin diye sürekli birilerine bakıyor benden ötürü aylardır, boşuna deid bakmasın TANIŞMAM... Netim. İşte tesadüfen görünce olanlar oldu MEĞER DUYGULARIM ÖLMEMİŞ Mİ? BEN NASIL BU HALE GELDİM, CİDDEN ARTIK BİR PSİKOLOG YARDIMI ALICAM
Herkes akraba evliliği dedikleriniz: kız kardeşiniz ve eşi mi ? Kız kardeşinizin akraba evliliği yaptığını mı anlatmak istediniz ?Sanmam, zaten evlilik düşünmüyor, annesi ve yakınları istiyor.
Herkes akraba evliliği ve damat ailesi hepsi evli çocuklu şükür mutlular SAYGILI lar.
Atmaz
Rahatsız etmek istemez
Atmaz, bir adım bekler.
Nispeten zor ama imkansız değil. Kaldı ki madem boşanmış birisi ile olacak en azından yaşı daha genç olsun. Zaten evlenmemiş, adamda birkaç yıl sonra en iyi ihtimalle prostat falan çıkacak. Şu anki performansi da Allah bilir. Çok saçma geliyor bana.Yalnız belli yaşın üstünde hiç evlenmemiş erkekle karşılaşmak zor değil mi… hele de beğenilecek tarzda olacak bir de
Kendisi evlilik dusunmuyorsa sizi muhtemelen sizin kafanizdaki gibi sevmeyecektir.Sanmam, zaten evlilik düşünmüyor, annesi ve yakınları istiyor.
Atmaz
Rahatsız etmek istemez
Atmaz, bir adım bekler.
Muhakeme yeteneği dediğin eğer FELAKETLEŞTİRME SENARYOSU ise evet yok!!!
Psikologlar bile binlerce danışan tanımasına rağmen, FELAKETLEŞTİRME senaryosu yapmıyor hele hiç tanımadan.
Bu bakış açısı ile hayata nasıl yaklaşıyorsunuz, neler kaybedip kazanıyorsunuz, bir sorgulayın.
Ha bide BDT araştırın.
Dün yazdım ya bende çok korkutucu rahatsız ediciTum bu cikarimlari 30 saniyelik asiri gurultulu ortam karsilasmanizdan cikarmadiginizi dusunup stalk yeteneginize sapka cikartmakla beraber bir miktarda urkutucu buldum.
Nasil bu kadar eminsiniz su saydiklariniza?
Üslubum da ne varmış? Sizin üslubunuzla kıyaslayınca benimkisi çiçek gibi kalıyor. 5 kardeşi boşanmış ve kendi boşanmış birinden ne gibi bir mutluluk umuyorsunuz? 40 yasina gelmişsiniz ama liseli ergenler gibi kafanızda kavak yelleri esiyor. Evde kaldım psikolojisi ile kucağınızda ki yeğeninizi kendi çocuğunuz zannedecek diye ödünüz kopmuş. Bir de adamın boyu kadar çocuğu olmasina rağmen. Alın şimdiAlgınız mı kapalı?
Ne dedim, herkese kamu önünde özel hayat yaşayanlardan da 2 veya 3. Cü evliliklerin mutlu olan yok mu dedim, bunu sorgulayın yazdıklarımla dalga geçmeyin üslubunu hoş değil!!!
Hayatta demekki he konuda çok başarılısın bu kuyeşem muhakeme ve cevap verme yeteneği ile, yardımcı olmak değil de bana cvp yazmak daha çok hoşunuza gidiyor, bu nedir ben haklıyım çabası? Yazık cidden sizin adınıza bu bakış açısı.Cok sukur muhakeme yetenegim sayesinde durum okuyabiliyorum. Ama sizde olmadigi her mesajinizda cok belli.
Bence adama mesaj atin. Telefonunu isteyin. Evlenme teklif edin hatta belki kendisi cekiniyordur. Tovbe yarabbim, 40 yasina iyi gelmissiniz siz.
Adam boşanmış, mesajı nasıl okudunuz? Evli mi adam, hayır.felaketleştirme senaryosu diyorsunuzda şuna cevap verirmisiniz lütfen.
adamın kardeşinin sevgilisi var ama kadın evlenip boşandığı için 40 yaşındaki kardeş abisine söyleyemiyor abisi "bekar değil" onaylamaz diye.
aynı mantıkla adamın kendi ailesine yakıştırmadığı şeyi kendinize niye yakıştırıyorsunuz? adamda "bekar" değil.
işte muhakeme bu.
Hayatta demekki he konuda çok başarılısın bu kuyeşem muhakeme ve cevap verme yeteneği ile, yardımcı olmak değil de bana cvp yazmak daha çok hoşunuza gidiyor, bu nedir ben haklıyım çabası? Yazık cidden sizin adınıza bu bakış açısı.
Adam boşanmış, mesajı nasıl okudunuz? Evli mi adam, hayır.
yaa hamile misin ? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. yaklaşık 54mm 26 gr diyo bu ne yaBakın bizler hayatta her konuda başarılı olduğumuzu iddia etmiyoruz kendi çapımızda küçük hayatlarımız var Ve bir takım yaşanmışlıklarımız var. İnsan ilişkilerimiz var. Az biraz sosyaliz. Arkadaş çevremiz var. Bazı konularda eksiklerimiz var. Bunları bulmaya görmeye çabalıyoruz. Bazen kör de oluyoruz.
Sizin de bazı yönlerden eksikleriniz var. Burada bu kadar insan bunu farketti. Sizi tanımıyoruz etmiyoruz. Akıl danıştınız yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eksik yönünüzü ve olaya bakış açınızdaki yanlışlığı gösteriyoruz. Nasıl ilerleyeceğiniz de bizi ilgilendirmez. Yaşayın görün.
yaa hamile misin ? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. yaklaşık 54mm 26 gr diyo bu ne ya
Bilişsel davranışçı terapiyi mi kastettiniz? Ne alaka şimdi konumuzla? Bilişsel çarpıtmalardan bahsetmeye çalışıyorsunuz sanırım.Ha bide BDT araştırın.
Brş kardeşi bulduysan zaten gelsin zincir marketlerYanlış düşünüyorsun bacım.
MESLEKİ BAŞARI AYRIDIR,
AMA ÖZEL HAYAT İKİLİ İLİŞKİ AYRI.
MATEMATİK DERSİM İYİ AMA TÜRKÇE DERSİM KÖTÜ
NE YAPAYIM?
BAZILARI ŞARKICI SÖZ YAZARI,
BAZILARI BORAZAN SESLİ DEĞİL Mİ?
BAK HERKESİN KARNESİNDE ZAYIF OLDUĞU BİR YER VAR BİR DE İYİ OLDUĞU GÜÇLÜ YÖNLERİ.
BÖYLE DÜŞÜNMENİ TAVSİYE EDERİM, DAHA ESNEK BAK HAYATA LÜTFEN!!!
ANNE İSEN HELE, BİR ÇOCUK MÜZİK KULAĞI VARDIR, DİĞERİ MATEMATİKTE İYİDİR, AMA İKİSİ DE FITRATI GEREĞİ BAŞARILIDIR.
MESELE HAYATTA EN İYİ YAPTIĞIN İŞİ BULABİLMEK.
HELE ÖZEL HAYAT EVLİLİK = İŞ DİİSPLİNİ İLE ALAKASI BİLE YOK
Pardon ne hak ile bunu diyorsunuz?
Yanlış düşünüyorsun bacım.
MESLEKİ BAŞARI AYRIDIR,
NE YAPAYIM?
BAK HERKESİN KARNESİNDE ZAYIF OLDUĞU BİR YER VAR BİR DE İYİ OLDUĞU GÜÇLÜ YÖNLERİ.
ANNE İSEN HELE, BİR ÇOCUK MÜZİK KULAĞI VARDIR, DİĞERİ MATEMATİKTE İYİDİR, AMA İKİSİ DE FITRATI GEREĞİ BAŞARILIDIR.
Telefondan yazarken imla hatası yapıyorum, bir yandan şuan mesaideyim
1 tanesi evli, İrlanda 'da yaşıyor kız kardeşi. Erkek kardeşi de evlenmiş ayrılmış çocuğu olmayan bir kıza aşık olmuş abisinden saklıyorlar, bekar değil diye.
Hayatta demekki he konuda çok başarılısın bu kuyeşem muhakeme ve cevap verme yeteneği ile, yardımcı olmak değil de bana cvp yazmak daha çok hoşunuza gidiyor, bu nedir ben haklıyım çabası? Yazık cidden sizin adınıza bu bakış açısı.
Adam boşanmış, mesajı nasıl okudunuz? Evli mi adam, hayır.
Herkes akraba evliliği dediği kim?Sanmam, zaten evlilik düşünmüyor, annesi ve yakınları istiyor.
Atmaz
Rahatsız etmek istemez
Atmaz, bir adım bekler.
Bacım benim de matematiğim iyidir ama bu derdimi anlatmaya engel teşkil etmiyor, bu nasıl mantık?Yanlış düşünüyorsun bacım.
MESLEKİ BAŞARI AYRIDIR,
NE YAPAYIM?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?