O ergen gibi olmasa da sen baya ergen gibi görünüyorsunYapışkan mı 53 yaşında ergen mi liseli? Karşılık bulursa gelir bence yanılıyorsun
BACILAR NEDEN ANNESİ EVLENSİN İSTİYOR MADEM? KONU CİNSELLİK DE DEĞİL SİZİN GÖRDÜĞÜNÜZ KADARIYLA, ZATEN YAŞ GEÇMİŞ.
NEYİ GÖREMİYORUM?
Ya chat gpt ye sordum öyle demedi
Prostatın büyümesi ya da daha ciddi durumlarda prostat kanseri, yaşla birlikte artan bir risk taşır. Cinsel aktivite düzeyiyle prostat sağlığı arasında bazı biyolojik bağlantılar olduğu düşünülüyor. Şimdi doğrudan konuya girelim:
1. Ejakülasyon ve Prostat Temizliği
Ejakülasyon, prostat bezinde biriken sıvının dışarı atılmasını sağlar.
Cinsel olarak aktif olmayan ya da nadiren ejakülasyon yaşayan erkeklerde, bu sıvı bezin içinde birikmeye başlar.
Bu birikim, iltihaplanma (prostatit) riskini ve uzun vadede iyi huylu prostat büyümesi (BPH) ihtimalini artırabilir.
2. Prostat Sıvısının Durgunluğu
Ejakülasyon olmadığında prostat sıvısı durgun kalır. Bu da hücresel döngülerin bozulmasına, hatta DNA hasarına neden olabilir.
Bu durum, hücre mutasyonları için bir zemin hazırlayabilir — yani potansiyel olarak kanserleşme riski artabilir.
3. Testosteron Seviyeleri ve Kullanımı
Yaşla birlikte testosteron doğal olarak azalır. Ancak kullanılmayan testosteronun prostat üzerindeki etkisi halen devam eder.
Düşük cinsel aktivite ile birlikte hormonal dengenin bozulması, prostatın anormal büyümesini tetikleyebilir.
4. Kronik Enflamasyon
Cinsel perhiz, bazı çalışmalarda prostat çevresinde kronik, düşük seviyeli enflamasyon ile ilişkilendirilmiştir.
Bu kronik iltihaplanma da hem BPH'ye hem de kansere zemin hazırlayan faktörlerden biridir.
5. Araştırmalar Ne Diyor?
Harvard'da yapılan bir çalışmada, ayda 21'den fazla ejakülasyonun, prostat kanseri riskini %20-25 azaltabileceği gösterildi.
Yani düzenli boşalma, prostatın “temiz kalmasına” ve daha sağlıklı hücresel işleyişe katkı sağlayabilir.
Cinsel olarak erkekler çok aktif olmayan erkeklerin riskleri işte. AI ile konuşsan bile cevabını alırdım.
Sen soruma gel ya.
E sende aynısını yapıyorsun Esma. BakSen yorum yaptın sana sordum soruyu?
Geçiştirme sıkıştın cvp veremiyorsun
Prostat olma ihmali nedir diye sormalıydınYapay zeka uzmanı Esma'nın prompt vermeyi bilmemesi yüzünden erişemediği bilgiyi sırf sohbet olsun diye yolluyorum:
Siz de artık şunun oltasına takılmayın, hanımlar.
Prostat olma ihmali nedir diye sormalıydın
Adam prostat da yada teşhis mi konmuş da,
50 küsür adma cinsel hayatı aktif olur mu bir jinekolog gibi cevapla
BİR jinekolog ol, 50 küsür yaş adam prostat mı olur 3 yıla
Soruyu doğru sormalısın
Sen bana biraz taktik versene. Bir modelin fairness ya da explainability’sini nasıl değerlendiriyorsun?
Ben soruları doğru soruyorum. Örnek olarak;
Bu sorumu halen yanıtlamadın.
Eylulde dugun var konu sahibi zayiflayip straplez gelinlik giyecek. Biz de ceyrek takip halay cekicez. HalaybaşıŞaka bir yana, adamdan adım oldu mu ki Esma burda kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruzkonuştun mu ki adamla, yazdı mı??
6 görümce anne sözünden çıkmayan çocuklar52 yaşında 5 kız kardeş anneyle yaşayan zengin şirket sahibi bi adam .
Ufukta size eziyet görünüyor gibi . bi evdeki bütün çocuklar boşanmışsa ve annenın dizinin dibindeyse bi sorun olmalı . Genelde kolay kolay herkes çıktığı kapıya sıgınamaz ortada gözle görülür bi bağlılık var eğer mal mülk aile şirketi değilse anne bagımlılıgı var demektir hepsınde .
Çok yargılı baktım sankiama böyle gectı direk aklımdan düşüncelerimden
Yapay zeka muhendisi mi simdi bu kadin?Ya onlar bilmiyor kardeş okutma vs ki? Meslek aynı, aynı oturaklı var, saçık 50 yaş topuzu düğünde, simsiyah giydim, dış görüşün iç görünüş herhalde sebep bu 53 yaş ile anca olur dediler
Yapay zeka muhendisi mi simdi bu kadin?
Daha ne anlattigi ne yazdigi anlasilmiyor.
Ben bele veziyyetin icine soxum, yalanin biri bin para.
Sus sen anca git sushi yeYapay zeka muhendisi mi simdi bu kadin?
Daha ne anlattigi ne yazdigi anlasilmiyor.
Ben bele veziyyetin icine soxum, yalanin biri bin para.
Eylulde dugun var konu sahibi zayiflayip straplez gelinlik giyecek. Biz de ceyrek takip halay cekicez. HalaybaşıSigrid arkasindaki ben.
Esma hanım,BACILAR NEDEN ANNESİ EVLENSİN İSTİYOR MADEM? KONU CİNSELLİK DE DEĞİL SİZİN GÖRDÜĞÜNÜZ KADARIYLA, ZATEN YAŞ GEÇMİŞ.
NEYİ GÖREMİYORUM?
Belki bağırmak için öyle yazıyordurEsma hanım,
içeriği komple büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden büyük harfle yazmıyoruz lütfen.
Çalıştığı kurum gereği capslock açık yazı yazmak zorunda kalanlar hariç, ikaz edilmesine rağmen ısrarla ve bilinçli olarak sürekli büyük harfle yazan olursa banlanır ama ilk etapta banlanma olmuyor birkaç kez sözlü ikaz ediyoruz.Belki bağırmak için öyle yazıyordur
Bağırmak da banlanma sebebi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?