40 YAŞINDA bir düğün tanışması

BACILAR NEDEN ANNESİ EVLENSİN İSTİYOR MADEM? KONU CİNSELLİK DE DEĞİL SİZİN GÖRDÜĞÜNÜZ KADARIYLA, ZATEN YAŞ GEÇMİŞ.
NEYİ GÖREMİYORUM?

Sizin gerçekten 40 yaşında ve mühendis olduğunuza inanmak istemiyorum. Zira 11 yaşındaki ergen kızım gibi koşuyorsunuz. Herkes size anlatıyor ama siz hala ama neden öyle diyorsunuz? Evlenin ya bizene. Görün bakalım ne demek istemisiz. Siz yaşamdan öğrenmeyenlerdensiniz.

Ya chat gpt ye sordum öyle demedi

Yapay zeka uzmanı Esma'nın prompt vermeyi bilmemesi yüzünden erişemediği bilgiyi sırf sohbet olsun diye yolluyorum:

Siz de artık şunun oltasına takılmayın, hanımlar.

Bence ilk çekim önemli. Madem hoşunuza gitti, ekleyin sosyal medyadan gitsin neyi düşünüyorsunuz? Kilo vermeyi boşverin,kardeşinizin randevu ayarlamasını da.Siz ekleyin ılla orada bir sohbet olur ılerlersınız duruma göre.İki yetişkin insansınız.Daha adamı tanımıyorsunuz bile kardeşleri neden boşanmış, yok annesi oteritermiş sanki yarın istemeye gelecekler :) Bu kadar düşünmeye gerek yok.Bir tanıyın,bir önünüzü görün.Belki birebir görüştüğünüzde beğemeyeceksiniz bile.Bi bakın onun gelecek planı ne? Belki son buluşma olur,belki aşk yaşarsınız,belki evliiliğe gider...Kim bilebilir ki denemeden?

Yapay zeka uzmanı Esma'nın prompt vermeyi bilmemesi yüzünden erişemediği bilgiyi sırf sohbet olsun diye yolluyorum:

Siz de artık şunun oltasına takılmayın, hanımlar.
Prostat olma ihmali nedir diye sormalıydın
Adam prostat da yada teşhis mi konmuş da,
50 küsür adma cinsel hayatı aktif olur mu bir jinekolog gibi cevapla
BİR jinekolog ol, 50 küsür yaş adam prostat mı olur 3 yıla

Soruyu doğru sormalısın

Ben soruları doğru soruyorum. Örnek olarak;

Sen bana biraz taktik versene. Bir modelin fairness ya da explainability’sini nasıl değerlendiriyorsun?

Bu sorumu halen yanıtlamadın.

Hanımefendi siz bir defa gördüğünüz bir adam için neden boyle çarpılmış gibi ruh eşim falan diyorsunuz? Bu doğmamış çocuğa don biçme durumu nedir yani şimdiden adamın ailesi kız kardeşleri adam neden erkek çocuk istememiş falan sorguluyorsunuz. Belki düğünde yegeninizi annesinin kucağına verip adamla iki kelime etseydiniz şimdiye ogrenirdiniz neymiş ne değilmiş. Ayrıca farz edelim ki adamın kız kardeşleri bosanmamis vs. Belki adamın karakteri size göre degil, anlasamayacaksiniz? Tamam adamın ailesi normal durmuyor ama siz de çok normal sayılmazsınız

Şaka bir yana, adamdan adım oldu mu ki Esma burda kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruzkonuştun mu ki adamla, yazdı mı??
Eylulde dugun var konu sahibi zayiflayip straplez gelinlik giyecek. Biz de ceyrek takip halay cekicez. Halaybaşı Sigrid arkasindaki ben.

Bu ne ya İstanbullu Gelin'in Samanyolu TV versiyonu gibi. Bana da çok sağlıklı gelmedi fazla mıç mıç bir aile gibi.

Yapay zeka muhendisi mi simdi bu kadin?
Daha ne anlattigi ne yazdigi anlasilmiyor.
Ben bele veziyyetin icine soxum, yalanin biri bin para.

Adam şu konuyu görse ne düşünür acaba. 3 sn gördüğü kadın sayfalardır adamı vatan savunur gibi savunuyor eldösldcg.

Konu sahibi, sen en iyisi şu konunun linkini adama instagram dmden yolla. Başka bir şey yapmana gerek yok. Başta dumura uğrar ama sonra 3 sn beni görünce bunları yapıyorsa, evlenirsek benim için neler yapmaz diye düşünüp direkt nikahı basar.

BACILAR NEDEN ANNESİ EVLENSİN İSTİYOR MADEM? KONU CİNSELLİK DE DEĞİL SİZİN GÖRDÜĞÜNÜZ KADARIYLA, ZATEN YAŞ GEÇMİŞ.
NEYİ GÖREMİYORUM?
Esma hanım,
içeriği komple büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden büyük harfle yazmıyoruz lütfen.

Belki bağırmak için öyle yazıyordur
Bağırmak da banlanma sebebi mi?
Çalıştığı kurum gereği capslock açık yazı yazmak zorunda kalanlar hariç, ikaz edilmesine rağmen ısrarla ve bilinçli olarak sürekli büyük harfle yazan olursa banlanır ama ilk etapta banlanma olmuyor birkaç kez sözlü ikaz ediyoruz.

Bağırılmamalı, vurgu yapılacaksa da büyük harf kullanmadan yapılabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…