Cinsellik açısından diyorsunuz değil mi, yani 40 yaş hiç evlenmedim için ben yaşamak isterim ama yaşamasam da yoksun mu hissederim, düşündürüyor bu da ayrı konuNispeten zor ama imkansız değil. Kaldı ki madem boşanmış birisi ile olacak en azından yaşı daha genç olsun. Zaten evlenmemiş, adamda birkaç yıl sonra en iyi ihtimalle prostat falan çıkacak. Şu anki performansi da Allah bilir. Çok saçma geliyor bana.
Ayrıca bu profil beğenilecek bir profil mibenim standartlarımın çok çok aşağısında adam
Altı(6)kardeşin altısı da kötü insana mı denk geldi ?Kızlar Selamlar,
Benim 1 aydır düşündüğüm çözemediğim bir derdim var, yazarsanız çok sevinirim.
Ben 40 yaşındayım, bir görüüc usül söz attım, 22 haziranda kız kardeşim düğününe gittim ve orda biri ile tanıştırdı damat ailesi. Meslektaşmışız yapay zeka uzmanı ikimiz de. Ben bilmiyordum. Ve kucağımda yeğenim vardı, tanıştıran kişi damat en büyük abisi okumuş yüksek tahsili, sizce bebeğin bana ait olmadığını ve bekar olduğunu söylemiş midir. Adamla konuşamadık çünkü yeğenim ağladı, onu gezdirdim. Bir daha yanlarına gidip sohbet etmedim, çocuk yeğenim kucağımda durmadı ağladı, Adam da çocuğu bıraktıktan sonra siz konuşuruz dedi Adam 53 yaşında 1 evlilik yapmış liseye giden bir kızı var, 5 yıl önce boşanmış. 6 kız kardeşi var, 2 de erkek. 5 kız kardeşi de boşanmış. Bu biraz tuhaf, dinine göre eklerine de bağlı.
Hepsi mi talihsiz kız kardeşlerin ki?
Aile şirketler var durumları iyi, bazıları kız kardeşlerinin sosyal medyada gördüğüm aynı evde annesi kardeşi bu adam da sanırım birlikte kalıyorlar.
Annesi dediği olurmuş her zaman gibi ortak tanıdıktan bir duyum aldım.
ben 40 bu yaşında 72 kg, fiizk dışında bir şey aranmaz mı.
Meslek olarka tanıştırıldım ama tanıştıran kişi hayırlı bir işe vesile de olmak isteriz dedi.
Adam aramadı sormadı, meslek olarka bile, yapay zeka alanınd ahir şirket kurmuş, bende yapay zeka uzmanıyım.
Acaba, çocuğu bırakın sonra konuşuruz dedi ve yanına gitmedim tekrar müsait olsam da, bunla mı ilgili.
BİR türlü işin içinden çıkamadım.
Sorun şu: ben aşka evliliğe tövbe etmiştim, duygusal olup ağlıyorum. Ama ilk defa 2018 yıl söz attığımdan beri kalbim çarptı onun sosyal medya hesabına bakınca, merhamet gördüm nezaket ve güven.
Ne yapmalıyım bir akıl verir misiniz.
40 yaşında bilgisayar mühendisi bir kadın canavardır ya (iyi anlamda söylüyorum).
Siz sanki 60 yaşına kadar anasının dizinin dibinden ayrılmamış, evden hiç çıkmamış, eski eli maşalı osmanlı ailelerinde büyümüş gibi yazıyorsunuz.
Yazılarınızın çoğu anlaşılmıyor. Türkçem iyi değil ne demek? Bu kadar yıl okuyan biri Türkçe'yi öğrenmez mi?
Aile, masumlar apartmanı gibi diyoruz, hala savunuyorsunuz.
Babam kaza yapmıştı üni son sınıfta. Aileme baktım, düşünemedim....ilçeds büyüdüm, erkeklerle ilişki vs sosyallik belli arkadaş çevrem vardı, sosyal değildim demiyorum girişkendim. Ama safsın derlerdi yakınlarım.Felaketleştirme senaryosu değil.
Bir olayı farklı açılardan düşünüyoruz. Artılarını eksilerini yazıyoruz mesela. Sadece artıları düşünüp atlamıyoruz olaya. TEMKİNLİ yaklaşıyoruz. Sizin bu yaşta deneyimlemeye çalıştığınız şeyi 18-20 yaşlarında yaptık bitti çünkü. Siz düşünün bu yaşa kadar kimseyle flörtleşmedim tarzı bir şeyler yazmıştınız. Neden mesela? Hiç tanımadığınız insanlara FELAKETLEŞTİRME SENARYOSU mu yaptınız? Ondan mı flörtleşemediniz.
Zordur yapay zeka uzmanlığı bilirim...erken eve gelişim saat 10 Du. Pandemi hele 12 de mesai bitiyordu çoğu zaman.
Ya kusura bakmayın ama “en azından sesini duyayım” dediğiniz yerde kusasım geldi. Mağarada mı büyüdünüz bi çıkın bakın adam mı yok bu kadar tutulmak nedir hemde 40 yaşında. Adamın ailesi sorunlu belli ki ayrıca sizi beğense kuyruk gibi takılırdı peşinize. Sanki erkekleri bilmiyoruz gerçi siz bilmiyosunuz sanırımŞimdi kız kardeşim ve kocası bir tanışma ayrlicak, kahve içicez Dördümüz, yine iş bahanesi ile. Bu adımı atıcam ikna oldular çok şükür, o görüşmede peki ben telefon istesem uygun olur mu adamdan
Ya arkadaş olarka da olsa tanımak istiyorum, aslında konuşalım. En azından evlilik düşünmüyorsa bile sesini duyayım diye
İşte emin değilim. 9 kardeş. Bu kız kardeşlerden biri evli diğerleri 5 tane az da değil neden boşanmış, hepsi mi şanssız acaba, şimdi tahmin de kolay değil kafamı kurcalıyor
Düğünde yanına gitmedim, beni bekledi, neden kuyruk gibi gelsin?Ya kusura bakmayın ama “en azından sesini duyayım” dediğiniz yerde kusasım geldi. Mağarada mı büyüdünüz bi çıkın bakın adam mı yok bu kadar tutulmak nedir hemde 40 yaşında. Adamın ailesi sorunlu belli ki ayrıca sizi beğense kuyruk gibi takılırdı peşinize. Sanki erkekleri bilmiyoruz gerçi siz bilmiyosunuz sanırım
Ya bir kardeşi sevgilisi var, diğeri Ydışında zaten düğünde yoktu, ee elde kaldı bu adam ne bilim ben de yaşıma göre olgunum ondan mı? Siizn gördüğünüz nedir merak ettim, adam sorunlu ona mı arayalım mı bu kızı dedilerAdamın bekar 35 ve 40 yaşında kardeşleri de varken, sizi neden 53 yaşındaki abi ile tanıştırdılar ?
Adam İstanbul'da siz Mersin'de yaşıyorsanız; adamla ne zaman, nasıl görüşeceksiniz ki zaten ?
Herkes akraba evliliği dedikleriniz: kız kardeşiniz ve eşi mi ? Kız kardeşinizin akraba evliliği yaptığını mı anlatmak istediniz ?
Kız ne biliyom çiş koktuğunu sesli güldüm hayretsinEsma ya, şimdi boşver prostattan çiş kokan yaşlı başlı adamı.
Sen bana biraz taktik versene. Bir modelin fairness ya da explainability’sini nasıl değerlendiriyorsun?
Canım sonunda nereye varıcaksın?Bacım sen bunları boşver. Kardeşin buluşma ayarladı mı? Sen mi İstanbula geleceksin o mu Mersine gelecek? Yoksa orta nokta Afyonda mi bulusacaksiniz? Anlatsana biraz.
Kız ne biliyom çiş koktuğunu sesli güldüm hayretsin
Ya chat gpt ye sordum öyle demediCinsel olarak erkekler çok aktif olmayan erkeklerin riskleri işte. AI ile konuşsan bile cevabını alırdım.
Sen soruma gel ya.
Bu kız çok özverili saftırda tüm kardeşlerini okuttu evlendirdi of demedi,kan kusar kızılcık şerbeti içer,ezersin sesi çıkmaz demişlerdir.Sizi bu tarz insanla tanıştıran yeğende büyük sorunYa bir kardeşi sevgilisi var, diğeri Ydışında zaten düğünde yoktu, ee elde kaldı bu adam ne bilim ben de yaşıma göre olgunum ondan mı? Siizn gördüğünüz nedir merak ettim, adam sorunlu ona mı arayalım mı bu kızı dediler
Hiç gidermedi yaCanım sonunda nereye varıcaksın?
İstanbula düzenli iş yerine gidiyorum ben 1 hafta kalıyorum mecbur, uzaktan çalışsam da, merakını giderdi mi
Ya chat gpt ye sordum öyle demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?