40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Cinsellik açısından diyorsunuz değil mi, yani 40 yaş hiç evlenmedim için ben yaşamak isterim ama yaşamasam da yoksun mu hissederim, düşündürüyor bu da ayrı konu

Altı(6)kardeşin altısı da kötü insana mı denk geldi ?

Babam kaza yapmıştı üni son sınıfta. Aileme baktım, düşünemedim....ilçeds büyüdüm, erkeklerle ilişki vs sosyallik belli arkadaş çevrem vardı, sosyal değildim demiyorum girişkendim. Ama safsın derlerdi yakınlarım.
Kardeşim de evlenince üstümden yük kalktı.
17 yıldır kardeşlerini okutmuş biri olarak, onlara daha öncelik verdim, çünkü kız çocuklardı.Özetim bu hayatta. Ve yoğun iş temposu en erken eve gelişim saat 10 Du. Pandemi hele 12 de mesai bitiyordu çoğu zaman.

Ya kusura bakmayın ama “en azından sesini duyayım” dediğiniz yerde kusasım geldi. Mağarada mı büyüdünüz bi çıkın bakın adam mı yok bu kadar tutulmak nedir hemde 40 yaşında. Adamın ailesi sorunlu belli ki ayrıca sizi beğense kuyruk gibi takılırdı peşinize. Sanki erkekleri bilmiyoruz gerçi siz bilmiyosunuz sanırım

Düğünde yanına gitmedim, beni bekledi, neden kuyruk gibi gelsin?

Ya bir kardeşi sevgilisi var, diğeri Ydışında zaten düğünde yoktu, ee elde kaldı bu adam ne bilim ben de yaşıma göre olgunum ondan mı? Siizn gördüğünüz nedir merak ettim, adam sorunlu ona mı arayalım mı bu kızı dediler

Bacım sen bunları boşver. Kardeşin buluşma ayarladı mı? Sen mi İstanbula geleceksin o mu Mersine gelecek? Yoksa orta nokta Afyonda mi bulusacaksiniz? Anlatsana biraz.

Bacım sen bunları boşver. Kardeşin buluşma ayarladı mı? Sen mi İstanbula geleceksin o mu Mersine gelecek? Yoksa orta nokta Afyonda mi bulusacaksiniz? Anlatsana biraz.
Canım sonunda nereye varıcaksın?
İstanbula düzenli iş yerine gidiyorum ben 1 hafta kalıyorum mecbur, uzaktan çalışsam da, merakını giderdi mi

Bu kız çok özverili saftırda tüm kardeşlerini okuttu evlendirdi of demedi,kan kusar kızılcık şerbeti içer,ezersin sesi çıkmaz demişlerdir.Sizi bu tarz insanla tanıştıran yeğende büyük sorun

Canım sonunda nereye varıcaksın?
İstanbula düzenli iş yerine gidiyorum ben 1 hafta kalıyorum mecbur, uzaktan çalışsam da, merakını giderdi mi
Hiç gidermedi ya İlk randevuyu diyorumm hani kardesin ve kocasi ayarlayacakti hayirli bir is icin diyorum o is noldu? Ben kaos ve giybet seviyorum sıkıcı kariyerler beni hic ilgilendirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…