Yav 10 yıllık karısı başaramamış sen nasıl yapacaksın? Öz kızı kaçıyor görüşmüyor diyorsun bak öz çocuğu.Kızlar tanıştık, konuştuk telefonda.
Ben evlenince de ailemle yaşarım diyor - Annesi ve kız erkek kardeşleri, aile geleneği buymuş.
Konuşup sohbet de edebiliyoruz, Aile ile aşamasından nasıl vazgeçiriirm?
Benim arkadaşlarım var gelir, rahat edemem ki sürekli büyük bir ailede, bazen insan uyumak ister ama eşiyle filan
Ne olacak şimdi?
Öyle deme bir koca zor bulunuyor. Bak bu da yeryüzündeki son erkek zerreciğiBence evlenmelisin
Hemde bu sene
Evlenin ya ne olacak, zaten annesi evlensin istiyor yani kaç yaşında adam evlenin en kötü tüm gün KV ve görümcelerin pisliklerini temizlersiniz. Ama bence çok mutlu olursunuz. Yemekten ve temizlik yapmaktan haliniz kalırsa.
Çalışıyorum temizlik vs?Bence evlenmelisin
Hemde bu sene
Evlenin ya ne olacak, zaten annesi evlensin istiyor yani kaç yaşında adam evlenin en kötü tüm gün KV ve görümcelerin pisliklerini temizlersiniz. Ama bence çok mutlu olursunuz. Yemekten ve temizlik yapmaktan haliniz kalırsa.
Ailesiyle yaşamaya devam edecekse evlenmenin mantığı ne? Siz en iyisi vazgeçin bu adamdan. Aile geleneği buymuş tabi canım. Ev üstüne ev olmaz.Kızlar tanıştık, konuştuk telefonda.
Ben evlenince de ailemle yaşarım diyor - Annesi ve kız erkek kardeşleri, aile geleneği buymuş.
Benim arkadaşlarım var gelir, rahat edemem ki sürekli büyük bir ailede, bazen insan uyumak ister ama eşiyle filan
Ne olacak şimdi?
Öyle deme bir koca zor bulunuyor. Bak bu da yeryüzündeki son erkek zerreciği
Bize ne ? hshshKızlar tanıştık, konuştuk telefonda.
Ne olacak şimdi?
Birkaç sayfa yorum okudum da daha düğünde gördüğünüz adamla nasıl ruh eşi olabildiğinize karar verdiniz? Hamilelik testi gibi testi falan var sanırım direk veriyor sonucuonun bir gülümsemesi konuşması, ruh eşim gibi
Evlerinde triplex 4 kat var, ayrı kat da olursun, diyor. İnsan bir ev ister küçük de olsa dedim, hsonu gidelim ailesi yanına ama hafta içi emizde olalım, sustu...Ailesiyle yaşamaya devam edecekse evlenmenin mantığı ne? Siz en iyisi vazgeçin bu adamdan. Aile geleneği buymuş tabi canım. Ev üstüne ev olmaz.
Çalışıyorum temizlik vs?
Adamı hiç daha tanımadan nasıl otururuzun hesabını mı yapıyorsunuz? Her şey bitti evlenince nasıl oturulacak o mu kaldı?Evlerinde triplex 4 kat var, ayrı kat da olursun, diyor. İnsan bir ev ister küçük de olsa dedim, hsonu gidelim ailesi yanına ama hafta içi emizde olalım, sustu...
İkna edebilir miyim denicem
Telde görüşüyoruz konuşuyoruzAdamı hiç daha tanımadan nasıl otururuzun hesabını mı yapıyorsunuz? Her şey bitti evlenince nasıl oturulacak o mu kaldı?
Bu kadının mühendis olduguna inanan varsa elimde hiç kullanılmamış köprü var hem de günde 10 bin araç geçme taahhütlü.Evlerinde triplex 4 kat var, ayrı kat da olursun, diyor. İnsan bir ev ister küçük de olsa dedim, hsonu gidelim ailesi yanına ama hafta içi emizde olalım, sustu...
Onu sormadım herkes çalılıyor boş duran yok, kardeşleri ydışına yor semine rvs sürekli. Kadın geliyordur sorucamAllah Allah evin biricik gelini olarak tabiki yemek, bulaşık ve temizlik siz yapacaksını. Kk kadınları gelip temizlik yapmayacak. İşi bırakın bence. Koca önemli.
365 gün yüz yüze bile konuşsanız evlilik için sizce de dört nala koşar bir haliniz yok mu? Kaç gündür konuşuyorsunuz da konu ev seçmeye geldi. Bi dur soluklan.Telde görüşüyoruz konuşuyoruz
Kendisi anlattı, flört vs istemiyor. 2 aya evlenmek max dedi365 gün yüz yüze bile konuşsanız evlilik için sizce de dört nala koşar bir haliniz yok mu? Kaç gündür konuşuyorsunuz da konu ev seçmeye geldi. Bi dur soluklan.
Bazen bir an ömre bedeldir. MevlanaBirkaç sayfa yorum okudum da daha düğünde gördüğünüz adamla nasıl ruh eşi olabildiğinize karar verdiniz? Hamilelik testi gibi testi falan var sanırım direk veriyor sonucuBen 7 yıllık sevgilimle evlenedim, değil ruh eşi normal eş bile olamadık. 40 yaşınıza dualarla gelmiş gibi bir haliniz var.
Cidden ama bak 29 yaşında sizden olgunmuşum ben.Evlerinde triplex 4 kat var, ayrı kat da olursun, diyor. İnsan bir ev ister küçük de olsa dedim, hsonu gidelim ailesi yanına ama hafta içi emizde olalım, sustu...
Avı gözü açılmadan, mevzuyu aymadan bitireyim diyor çünküKendisi anlattı, flört vs istemiyor. 2 aya evlenmek max dedi
6 görümceniz var ve sanırım evdeki herkes boşanmış ilk içeriği de silmişsiniz konuyu tam okuyamadım. Böyle ruh hastası bir aileye gelin gitmek için tam gaz devam ediyorsunuz.Evlerinde triplex 4 kat var, ayrı kat da olursun, diyor. İnsan bir ev ister küçük de olsa dedim, hsonu gidelim ailesi yanına ama hafta içi emizde olalım, sustu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?