- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
Canım bi gidip görüşseydi amenna deseydi hocam ben karakterini begenmedim.Bence oluru yok. Kadın PhD, adamdan sadece kariyer/eğitim olarak değil hayat şekli, hayat standardı, sosyal çevre ve kafa olarak da çok çok farklı yerdedir muhtemelen.
Ayrıca Türk erkeklerinin kendinden başarılı kadını taşıyamadığını düşünüyorum o apayrı bir mesele. Kompleks yapıp kadının başına dert oluyorlar. Kadın istememekte haklı. Evlilik iyi hoş ama kendinden apayrı dünyadan biriyle zor olur
Mükemmeli isteyen yalnız kalır. Kesinlikle katılıyorum. Kimse mükemmel değil.Canım bi gidip görüşseydi amenna deseydi hocam ben karakterini begenmedim.
Daha niye ısrar edeyim.
Belki de dogru Türk toplumunda erkek kadından öncemi olmalı?
Çok başarılı arkadaşım öyle böyle degil parası arabası herşey tamam.
Şahsen onunda annelik duygusunu tadmasını isterim ki (oda istiyor).
Kendisi begenmiyor ama benim gösterdiklerimde onu begenmedi. Sadece boy post yada maddiyat degil ki kimse dört dörtlük degil.
Hayırlısı olsun.
Mükemmeli isteyen yalnız kalır. Kesinlikle katılıyorum. Kimse mükemmel değil.
Bu forumda da bu moda oldu. Yok adam kompleks yapar falan. Bazen de kompleks olmaz.
Adam kadından çok üst düzey olunca sorun yok ama.. Olsun gönüller sevmiş derler. Ama diğerine olmaz derler. Ben bu çifte standarttan rahatsız oluyorum. Mesela benim dayımın oğlunun eşi akademisyen. Dayımın oğlu değil. Hiç de kompleks sahibi değil. Hatta eşine tam destek.
Öğretmenlerin çoğu böyle, bu forumda çok konu okudum. Kimseyi beğenmiyorlar. Sonra evlenemedim vs vs..
Lütfen ya..çifte standardı erkekler yaratıyor, kadınlar değil. sizin de dediğiniz gibi kadınlar uyum gösterip geçiniyorlar. ama adamlar sıkıntı çıkarıyorlar. bunu kk forumlarındaki kadınlar uydurmuyor, gerçek cereyan eden durumlar.
doçent olmuş kadının da evlenemedim diye ağlayacağını sanmıyorum. burada evlenemediği için hayıflanan 30 üstü kadınların hepsi düz memurdu ve hiç de öğretim görevlisi kadar kendini geliştirenini okumadım. geneli sosyal çevresi sınırlı kadınlardı, bir öğretim görevlisinin aksine. elmayla armudu karıştırmamalıyız diye düşünüyorum.
Lütfen ya..
Statü ile evlenmek istememenin ne bağlantısı var???
Düz memur evlenmek ister fakat kendini geliştirmiş doçent istemez mi???
Maslow İhtiyaç Hiyerarşisi piramidini duydunuz mu?
Sevme ve sevilme ihtiyacı denen bir İhtiyaç var. Tüm insanlarda vardır. Statü ayırt etmez.
Bu arada burada bir sürü meslekten 30 üstü olup evlenmek isteyen var.
Doçent olunca duygularınızı ameliyatla aldırmıyorsunuz.
Biraz psikoloji okumanız faydalı olabilir. İnsan psikolojisi statü ayırt etmez.
Peki evlenmeyen bayanlar meslekleri yüzündendemi evlenmek istemiyorlar.
Doçent bir arkadaşım var 38 yaşında bayan çok seviyorum kendisini evlensin istiyorum ögretmen bi erkek arkadaşımla tanıştırmak istedim kabul etmedi ilerde sorun olur diye???
Peki annelik duygusu ne olcak?
Bide bazıları doguştan tek ruhlumu acaba?
bu cevabı beğendim :)Allah 40 Yaşıniza kadar sizi korumasi altına almış demekki ne mutlu ..
Ah benim okuduğum okulda ki öğretim görevlilerini bir görseydiniz düz memurlara şükrederdiniz.Hemde İnsanların duyduklarında iyi bir üniversite dediği bir okuldu ama profesörleri bile yobazdıçifte standardı erkekler yaratıyor, kadınlar değil. sizin de dediğiniz gibi kadınlar uyum gösterip geçiniyorlar. ama adamlar sıkıntı çıkarıyorlar. bunu kk forumlarındaki kadınlar uydurmuyor, gerçek cereyan eden durumlar.
doçent olmuş kadının da evlenemedim diye ağlayacağını sanmıyorum. burada evlenemediği için hayıflanan 30 üstü kadınların hepsi düz memurdu ve hiç de öğretim görevlisi kadar kendini geliştirenini okumadım. geneli sosyal çevresi sınırlı kadınlardı, bir öğretim görevlisinin aksine. elmayla armudu karıştırmamalıyız diye düşünüyorum.
Aynen. 25 yaşında bekarların hepsi mi normal mesela?Toplum boşanma fikrine alışamadı , hiç evlenmemişse kötüdür evlenip ayrılmışsa kötüdür.
Halbuki evlenmek kadar doğal. Mesela annemle babam ayrılmış Kişiler ikisi de sorunlu değil ama anlaşamadılar.
Sorunlu insan hep sorunludur zaten.
Bir örnekte benden gelsin. Öğretmen bir arkadaşımın ( erkek) eşi eczacılık fakültesinde akademisyen hem de gayet iyi bir üniversitede. Gayette iyiler.Mükemmeli isteyen yalnız kalır. Kesinlikle katılıyorum. Kimse mükemmel değil.
Bu forumda da bu moda oldu. Yok adam kompleks yapar falan. Bazen de kompleks olmaz.
Adam kadından çok üst düzey olunca sorun yok ama.. Olsun gönüller sevmiş derler. Ama diğerine olmaz derler. Ben bu çifte standarttan rahatsız oluyorum. Mesela benim dayımın oğlunun eşi akademisyen. Dayımın oğlu değil. Hiç de kompleks sahibi değil. Hatta eşine tam destek.
Öğretmenlerin çoğu böyle, bu forumda çok konu okudum. Kimseyi beğenmiyorlar. Sonra evlenemedim vs vs..
Sosyal medyadan uzak durun derim. Erkeklerin yoğun olduğu bir işim var ve bu sosyal medyadan birbirlerine kız pasladıklarını bile duydum. Eğer smacınız ciddi ise ciddi yerlerde arayın kısmetinizi. Yoksa adam sana da yazar başkasına da yazar. Emin ol yazanların birçoğunun zaten sevgilisi vardır. Ha iyilerde çıkar ama çok nadir. Yerinde olsam sosyal medya ile vakit kaybetmezdim.Ins. Face. falan mi baska sitelerden mi bahsediyorsunuz ekleyen insanlar genelde cok baska sehirlerden falan oluyor resmim bile yok ki sosyal medyada
Aynen Benim de doçent bir arkadaşım, 40 yaşında kimseyi uygun görmüyor mesleğini beğenmiyor . Genel müdür falan olsun istiyor ama o genel müdürler zaten evli boşanmış çocuklu da istemiyor , sonra ben de anne olmak istiyorum diye ağlıyor . Ne desem bilmiyorum .Ne sorunu olurmuş ki?
Adam serseri değil, boş gezen biri değil.
Eğitimli meslek sahibi birini tavsiye etmişsiniz.
Daha ne istiyordu ki?
Bu bekar öğretmen kadınların beklentileri kaf dağında.Bu forumda böyle çok konu okudum. Asla kimseyi beğenmiyorlar.
O olmaz bu olmaz illa şu şu meslek grubu olmalı diye beklerse tabi ki evlenemez..
Evlilik sipariş üzerine olmaz.
Böyle kadınlara üzülüyorum..
Tahminen ileride pişman olacak.
Arkadaşınız sipariş üstüne evlenmek istiyor. O olmuyor. Tabi ki doçent kadın, meslek sahibi, eğitimli düzgün bir adam ister. Hatta kendi kadar geliri olsun da isteyebilir.Ama illa şu şu olmalı, genel müdür olmalı, ayda 50 bin almalı vs dersen evlenemezsin. Bu işler bu kadar direktifle olmaz. Benim annem de öğretmen, öğretmen bir arkadaşı vardı. Kadın evlenemedi bu yüzden, kimseyi beğenmedi sırf devlet memuru olsun diye bekledi, evlenemedi..Aynen Benim de doçent bir arkadaşım, 40 yaşında kimseyi uygun görmüyor mesleğini beğenmiyor . Genel müdür falan olsun istiyor ama o genel müdürler zaten evli boşanmış çocuklu da istemiyor , sonra ben de anne olmak istiyorum diye ağlıyor . Ne desem bilmiyorum .
Ne güzel.. Mutlulukları daim olsun..Bir örnekte benden gelsin. Öğretmen bir arkadaşımın ( erkek) eşi eczacılık fakültesinde akademisyen hem de gayet iyi bir üniversitede. Gayette iyiler.
Gayet mutlular maşallahNe güzel.. Mutlulukları daim olsun..
Oluyor böyle örnekler, her erkek hazımsız değil ki. Burada bence kritik nokta erkeğin de düzgün, meslek ve iş sahibi, çalışkan biri olması. Bunlar oldu mu çok sorun olacağını sanmıyorum. Ki sizin arkadaşınızda da olmamış.
Aynenn öyleAynen. 25 yaşında bekarların hepsi mi normal mesela?
Mesela yukarıdak bahsettiğim arkadaşlardan birinin eşi 40 yaşında. Adam o zamana kadar kariyerle uğraşmış. Arkadaşım 33 yaşında. O da evlenip boşanmış. Kızı tanıyorum eşini de tanıma fırsatı buldum. Kız çok düzgün bir kız. Eşi de oldukça iyi bir insan. Şimdi bir de kızları olacakAynenn öyle
Daha doğru kişiyi bulmamıştır
Zamanı gelmemiştir
Evlenmiş olmak için evlenmek istemiyordur vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?