- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
Calismak önemli iste sadece para kazanmak degil sosyal cevrende gelisiyor ama su an calisamiyorum malesefYa bende çalışıyorum inanır mısın normalden daha fazla yazan oluyor millet boşlukta asıl şimdi tam zamanı.Ya kim çıkarsa karşına sosyal medyadan ekleyen olur çalıştığın yere. Gelen müşteri olur ne biliyim gittiğin bankada çalışan olur hepsi potansiyel koca adayı gözün açık olsun işte
Şu an neden çalışmıyorsun pandemiden dolayı mı. Sosyal medyada aktif ol ekleyen filan olmuyor mu hiç artık Bi çok insan öyle tanışıyor insanlar birinin yanına gidip konuşmaya çekiniyorlar sosyal medyadan eklemek daha kolay geliyor.çalışmak önemli tabi ben işlerimi genelde hafta sonu evde hallediyorum ki işteyken daha çok sağa sola kaçayım diyeCalismak önemli iste sadece para kazanmak degil sosyal cevrende gelisiyor ama su an calisamiyorum malesef
Ins. Face. falan mi baska sitelerden mi bahsediyorsunuz ekleyen insanlar genelde cok baska sehirlerden falan oluyor resmim bile yok ki sosyal medyadaŞu an neden çalışmıyorsun pandemiden dolayı mı. Sosyal medyada aktif ol ekleyen filan olmuyor mu hiç artık Bi çok insan öyle tanışıyor insanlar birinin yanına gidip konuşmaya çekiniyorlar sosyal medyadan eklemek daha kolay geliyor.
İnstagram Facebook gibi ya. arkadaşlık sitelerinden bahsetmiyorum kesinlikle. Fotoğraf koy işte canım bende eskiden öyleydim hatta dışarıdan eklemeye bile kapalıydı sayfam sonra baktım ki olmuyor daha aktif olmaya başladım hem sosyal medyada hem normalde öyle yere bakarak ta gidip gelmeyle kısmet bulunmuyor inanki hani diyorlar ya herşey kısmet diye. İnsanlar birazda kendi kısmetini kendi yaratıyor. Eskiden arkadaşımın arkadaşları filan elerse filan da asla kabul etmezdim yanlış anlaşılır diye şimdi kabul ediyorum inan ki erkekler hemen kabul ettin diye öyle yanlış anlamıyorlar onlarda Bi şekilde iletişim kurmak istiyorlar sen kabul etmezsen başkasına yazıyorlar sonra kısmetim yok diyoruz birazda bizim elimizde inan ki ben bunları yaptıktan sonra kendim bile şaşırdım sonra anladım ki herşey benim elimdeymişIns. Face. falan mi baska sitelerden mi bahsediyorsunuz ekleyen insanlar genelde cok baska sehirlerden falan oluyor resmim bile yok ki sosyal medyada
Peki bakimli bir kadinmisiniz? Ben mesela su an kendimi iyice saldim icimden hic bir sey gelmiyor. Dogal olarakta kimsenin dikkatini cekmiyorum belkide. Dediginiz gibi bir yerden baslamak istiyorum aktif bir seyler yapmak istiyorum hayatimda biri olmasi icinİnstagram Facebook gibi ya. arkadaşlık sitelerinden bahsetmiyorum kesinlikle. Fotoğraf koy işte canım bende eskiden öyleydim hatta dışarıdan eklemeye bile kapalıydı sayfam sonra baktım ki olmuyor daha aktif olmaya başladım hem sosyal medyada hem normalde öyle yere bakarak ta gidip gelmeyle kısmet bulunmuyor inanki hani diyorlar ya herşey kısmet diye. İnsanlar birazda kendi kısmetini kendi yaratıyor. Eskiden arkadaşımın arkadaşları filan elerse filan da asla kabul etmezdim yanlış anlaşılır diye şimdi kabul ediyorum inan ki erkekler hemen kabul ettin diye öyle yanlış anlamıyorlar onlarda Bi şekilde iletişim kurmak istiyorlar sen kabul etmezsen başkasına yazıyorlar sonra kısmetim yok diyoruz birazda bizim elimizde inan ki ben bunları yaptıktan sonra kendim bile şaşırdım sonra anladım ki herşey benim elimdeymiş
Evet evde sporumu yapıyorum aletlerim var yürüyüşünü düzenli yapıyorum 36 bedende tutuyorum kendimi. Akşama kadar oturarak çalışmama rağmen kilo almıyorum. Her zaman limonlu suyum masamdadır. Ve bunlara yaklaşık 6 aydır filan dikkat ediyorum önceden bende boşvermiştim saçımı topuz yapar giderdim Bi pantolon Bi gömlek şimdi hergün saçımı makyajımı yaparım etek veya elbise giyerim hafif topuklu giyerim Bi kaç santim bile olsa mutlaka parfüm kullanıyorum inan bana yanında çalıştığın ve daha önce hiç sana bakmayan erkeklerin bile bakışı değişiyor sen yürürken insanlar dönüp seni izliyor yeter ki sen bak kendine koyvermePeki bakimli bir kadinmisiniz? Ben mesela su an kendimi iyice saldim icimden hic bir sey gelmiyor. Dogal olarakta kimsenin dikkatini cekmiyorum belkide. Dediginiz gibi bir yerden baslamak istiyorum aktif bir seyler yapmak istiyorum hayatimda biri olmasi icin
Malülen emekli değilse, 45 yaşında emekli olan arkadaşınız bayağı şanslıymış.Benimde 46 yaşında evlenip 47 yaşında doğum yapan bir arkadaşım var. Ayrıca 45 yaşında bir arkadaşımda emekli oldu sonra eşiyle tanışıp evlendi.
Evet evde sporumu yapıyorum aletlerim var yürüyüşünü düzenli yapıyorum 36 bedende tutuyorum kendimi. Akşama kadar oturarak çalışmama rağmen kilo almıyorum. Her zaman limonlu suyum masamdadır. Ve bunlara yaklaşık 6 aydır filan dikkat ediyorum önceden bende boşvermiştim saçımı topuz yapar giderdim Bi pantolon Bi gömlek şimdi hergün saçımı makyajımı yaparım etek veya elbise giyerim hafif topuklu giyerim Bi kaç santim bile olsa mutlaka parfüm kullanıyorum inan bana yanında çalıştığın ve daha önce hiç sana bakmayan erkeklerin bile bakışı değişiyor sen yürürken insanlar dönüp seni izliyor yeter ki sen bak kendine koyverme
Peki evlenmeyen bayanlar meslekleri yüzündendemi evlenmek istemiyorlar.
Doçent bir arkadaşım var 38 yaşında bayan çok seviyorum kendisini evlensin istiyorum ögretmen bi erkek arkadaşımla tanıştırmak istedim kabul etmedi ilerde sorun olur diye???
Peki annelik duygusu ne olcak?
Bide bazıları doguştan tek ruhlumu acaba?
Merak ettim adamin da ilk evliligi mi?58 yaşında bir tanıdığım ilk evliliğini yaptı birkaç hafta önce. Söyleyeceklerim bu kadar.
Bir de yataga caprazlama yatabilmenin guzelligi de var.+1 ile katılıyorum bacım
Ben de şu an o kadar rahatim ve keyif modundayim ki, yemek yap diyen yok, karisan eden yok
Yan gel yat keyif benim modu
Yalnız bu şehirde gidip geliyoruz ama herkesin kendi evi işi.siz niye arkadaşınızın evlenmesini istiyorsunuz?
Benim yatağım tek kişilik :)Bir de yataga caprazlama yatabilmenin guzelligi de var.
Ne sorunu olurmuş ki?Peki evlenmeyen bayanlar meslekleri yüzündendemi evlenmek istemiyorlar.
Doçent bir arkadaşım var 38 yaşında bayan çok seviyorum kendisini evlensin istiyorum ögretmen bi erkek arkadaşımla tanıştırmak istedim kabul etmedi ilerde sorun olur diye???
Ne sorunu olurmuş ki?
Adam serseri değil, boş gezen biri değil.
Eğitimli meslek sahibi birini tavsiye etmişsiniz.
Daha ne istiyordu ki?
Bu bekar öğretmen kadınların beklentileri kaf dağında.Bu forumda böyle çok konu okudum. Asla kimseyi beğenmiyorlar.
O olmaz bu olmaz illa şu şu meslek grubu olmalı diye beklerse tabi ki evlenemez..
Evlilik sipariş üzerine olmaz.
Böyle kadınlara üzülüyorum..
Tahminen ileride pişman olacak.
Peki evlenmeyen bayanlar meslekleri yüzündendemi evlenmek istemiyorlar.
Peki annelik duygusu ne olcak?
Bide bazıları doguştan tek ruhlumu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?