- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
- Konu Sahibi benbendeyken
-
benim dayım da hiç bir zaman çalışmadı şuan 50 yaşında emekli bile değil. dedemle ananemde çok üzüldüler çektiler malesef çocuklarının masraflarını hep dedem yüklendi hala daha öyle durdukları ev bile dedemin evi. arada işte gündelik işler yaptı girdi çıktı herkes iş buluverdi o çalışmadıherkese merhaba çok dertliyim Allah çilemi doldursun inşallah.40 yaşındaki oğlum çalışmıyor.içinde korku olduğunu söylüyor.bir işe girse bir iki ay çalışıp çıkıyor.yapamadım anlaşamadım diyor.ne yapacağımızı şaşırdık.bende burada paylaşmak istedim.
Beni size yurekten katiliyorum.psikolojik sorunlarla hayat yasamak zordur.ben Inaniyorumki konu sahibimizin evladida boyle olmak istmiyordur.keske tedavi gormeyi kabul etse.Allah yardimcisi olsun.Umarim hayati oda yakalar fazla gec olmadaan.Ablacım sosyal fobisi var deinaniyoiğiniz gibi fakat bu onun suçu değil bu bir hastalık sizde çok duyarlı bir annesiniz ne kadar güzel onu ikna edip bir uzmana götürseniz yaşı 40 olabilir inanın hiç sorun değil ama ben eminim ki çözüm bulur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?