- Konu Sahibi benbendeyken
Maalesef bu durumu artık çevremde çok sık görüyorum. Özellikle erkeklerde. O işi yapmam, bu iş zor, şu iş bana layık değil.Bazı ebeveynler çocuklarına kıyamayıp onlara sorumluluk vermiyor, her işlerini kendileri yapıyor, her para istediğinde avucuna koyuyor ve durum bu oluyor. Sanırım çocukluğunda geçirdiği havale sebebiyle de üzerine çok düşmüş olabilirsiniz. Sizin durumunuz farklı olabilir. Asosyallik psikolojik bir rahatsızlık.
40 yaş geç filan değil. Çözüm kesin bulunur.
Şimdi ne yapılabilir? Bunalımı çok ciddiyse kesinlikle doktor desteği almaya ikna etmelisiniz. En sevdiği, en değer verdiği şeyleri koyun ortaya. Bunun dışında boş durmaması için uğraşın, limon satsın, kahvelere gidip fındık fıstık satsın, en azından evde bir şeyler yapsın satılabilecek. Yapabileceği bir şey konusunda onu ikna etmelisiniz.
Sizin için zor bir durum biliyorum ama siz olmadığınızda ne yapacak? Bu yüzden muhakkak hayata tutunacak bir nokta bulmalı. Allah yardımcınız olsun.

Şimdi ne yapılabilir? Bunalımı çok ciddiyse kesinlikle doktor desteği almaya ikna etmelisiniz. En sevdiği, en değer verdiği şeyleri koyun ortaya. Bunun dışında boş durmaması için uğraşın, limon satsın, kahvelere gidip fındık fıstık satsın, en azından evde bir şeyler yapsın satılabilecek. Yapabileceği bir şey konusunda onu ikna etmelisiniz.
Sizin için zor bir durum biliyorum ama siz olmadığınızda ne yapacak? Bu yüzden muhakkak hayata tutunacak bir nokta bulmalı. Allah yardımcınız olsun.
Son düzenleme: