- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.651
- 158
Aylik koruyan igneler sigara icenlerde damarlari daraltiyormus dedi doktorum.Bu konu hakkinda bilgisi olsn var mi?Gunde bes sigaradan fazla icenlerde kullanmiyorum demisti
Konu sahibi ne yaptı merak ediyorum.
Pipet Ne karar verdiniz ? Merak ettik
Valla okumakla uğraşamıcam iyi günlerYahu bende diyorum ki açın okuyun, hiçbir korunma yöntemi %100 korumaz. 2 yöntemi aynı anda kullansanız dahi minicik bir hamile kalma ihtimaliniz var. Bununda kime denk geleceği belli olmaz. Aynı şekilde bu yıllık iğnelerde de var, göbeğini bağlatma (?) dediğiniz tüpleri bağlatma işleminde dahi hamile kalma ihtimali var. Açın okuyun, çıkışmanıza hiç gerek yok. Üslubunuz yanlış, bilmediğiniz bir konuda bu kadar azarlayıcı konuştuğunuz için uyarmak istedim.
Siz beni alıntılayıp beğenmedim koyunca problem yok ama ben yapınca var öyle mi? Eğer rahatsız oluyorsanız gözardı edebilirsiniz, ben bana verilen hakkı kullanıyorum zira site kurallarında "Aneksenamunnn hanımı alıntılmayacaksınız, o size beğenmedim atabilir ancak siz atamazsınız" gibi bir kural göremedim, eğer böyle bir kural varsa zahmet olmazsa alıntılayabilir misiniz? Muhatap olmak istemiyorsanız beğenmedim atıp gözardı edebilirseniz sevinirim, iyi günler.
Konu sahibi hamilelik beklemiyorken hamile kaldığını,daha eşine bile söyleyemediğini yazmış ..tüp bebek tedavisi görse bu şekilde beklenmeyen bir bebeğe hamile kalır mıydı sizce?Tüp bebek miydi acaba
Kayınvalidem, en küçük görümcemi 43 yaşında doğurmuş, menopoza girdiğini sanmış, birkaç ay sonra hamile olduğunu farketmiş. kayınbabamda 50 yaşında falanmış o zaman.40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
Bencw bebek doğunca iyi ki olmuş. Meğer ne kadar çok bebek ozlemisiz diceksiniz. Hem çocuklar büyük kolay büyür bu bebek. Maddi sıkıntı falan yok sanrim. Geliri olmayan insanlar üç beş tane peş peşe doguruo. Bence bu bebek çok kolay çok güzel büyücek öyle hissediyorum. Allah bağışlasın. Sağlıkla huzurla büyütün.40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
Naptin haber et bize:)40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
Aldırdı mı?Dogurmadi sakin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?