• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 yaşından sonra univ okumak

parfum1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2022
7
50
3
Üniversite okumak istiyorum. Evlilik ,çocuk,farklı sektörlerde çalışmak derken yaşım 40 oldu.7 yildir çalışmıyorum.belli bir yaştan sonra ozel sektörde de is bulmak zor oluyor. univ okumak ve atanmak istiyorum.bu yaştan sonra yapabilirmiyim?kpss de atanirmiyim?yoksa hiç heveslenmesem mi?🙄bu arada sağlıkla ilgili bir bolum istiyorum

Üniversite okumak istiyorum. Evlilik ,çocuk,farklı sektörlerde çalışmak derken yaşım 40 oldu.7 yildir çalışmıyorum.belli bir yaştan sonra ozel sektörde de is bulmak zor oluyor. univ okumak ve atanmak istiyorum.bu yaştan sonra yapabilirmiyim?kpss de atanirmiyim?yoksa hiç heveslenmesem mi?🙄bu arada sağlıkla ilgili bir bolum istiyorum

Harika bir karar, kesinlikle devam 🎯 Allah bu yolda yardimciniz olsun, aksi yorum yapan vs olursa, kulaklarinizi tikayin.

Harika bu kk kadınları, herkes olumlu şeyler yazmış ❤️
Başarılar dilerim konu sahibi.

Kpss için yaş şartı yoksa tabi ki olur. Ama önden bir lisansınız var ise İstanbul Üniversitesinin çocuk gelişimi var. Uzaktan okunabiliyor 2. üniversite olarak. Bu yıl atamanın yarısı okul öncesiydi. Düşünürsünüz belki fikir olsun diye yazdım. İnsan azmettikten sonra yaşın hiçbir önemi yok. Başarılar dilerim🌺🌺

Size bağlı. 18inde üniversite kazanamayan KPSS çalışmayan çok kişi var. Azim meselesi hırs meselesi. Çalışkan biriyseniz 40 yaş hiç geç değil, bizim de sınıfımızda biri 30larında biri 40larında iki hanım vardı. Hiç yadırgamamıştık, çocuklarıyla gelirlerdi bazen derse. Atandılar kı ne oldu bilmiyorum ama çok iyi yürütüyorlardı dersleri

Hayatta erken olan şeyler vardır ama geç diye bir şey yok. Sadece yeteri kadar istiyor musunuz? Bu istek sizi harekete geçirmeye yetiyor3mu

40 yaş genç zaten.yaparsınız.Benim bir tanıdık 50 de hukuk okudu ve çalıştı da

Kpss için yaş şartı yoksa tabi ki olur. Ama önden bir lisansınız var ise İstanbul Üniversitesinin çocuk gelişimi var. Uzaktan okunabiliyor 2. üniversite olarak. Bu yıl atamanın yarısı okul öncesiydi. Düşünürsünüz belki fikir olsun diye yazdım. İnsan azmettikten sonra yaşın hiçbir önemi yok. Başarılar dilerim🌺🌺
Bu bölümü açıköğretimde okuyanlar atanabiliyor mu?

Tabi ki olur neden olmasın bende 40 oldum ehliyet alcam bu yıl senelece kısmet olmadı ama daha biz gençliğimizin zirvesindeyiz istedikten sonra herşey olur hatta oğlum iki yıla kadar yurtdışına çalışmaya gidecek iki yıl içinde ingilizcemi de geliştirip yanına sık sık gidip gelmek gibi bir niyetim de var

Ben de 2. Üniversitemi 33 yaşında kazanıp 37de bitirdim. Sınıfta 46 yaşında abimiz vardı. Mezun olunca kurum açmak isteyen (emekli olmak üzereydi). Şu an kurumu açtı 52 yaşında. Hiç bir şey için geç değil ama yarın bugünden geç olacak. Başlayın ucundan bir şekilde bitiyo. Benim konum var bakabilirsiniz

Memur atamalarında yaş sınırını gördüm bazı ilanlarda. Sanırım standart değil. Bazı kurumlar sınır koyuyor.

Polyannacılık oynamayacağım. Sağlık sektörü de yorucu olabilir sizin için. Artısı ve eksisiyle düşünün derim. Seçeceğiniz bölüm veya programın iş imkanlarına kesinlikle bakın. Bazı bölüm veya programlarda iş bulmak imkansız gibi.

Kolaylıklar dilerim. Açıköğretimden de olsa bir şey okumak mutluluk veriyor. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Benim annemin halasinin oglu ogretmendi.Kac yasindan sonra hukuk okudu.Ve avukatlik yapti sonrasinda.Inan insan isteyince yapar.Avrupa’da 50 yasinda insanlar var universitede okuyan.Haa bir de ben universiteye giderken Medya bolumunde baba ogul universiteye giden arkadaslar vardi.Iddaaya girmisler de.👍

Sizi canı gönülden alkışlıyorum. Kendini geliştiren çabalayan kadınlara hayranım. Bu azminiz herkese örnek olur umarım.

Kpss de yaş sınırı olmayan kurumlar var. Onları yazıyorum. Araştırır kendinize uygun olanı belirledikten sonra devam edersiniz.

1. Milli Eğitim Bakanlığı(Öğretmenlik 45 e çeklidi. Onun dışında başka hizmetler de mevcut)
2. Üniversite hastaneleri
3. Kredi ve Yurtlar Kurumu (4B ye tabi memurlar)
4. Askeri kurumlar (sivil kadro)

Ayrıca bunlar lise ve ön lisans düzeyinde de personel alıyor olabilirler. Araştırmanız lazım.

Her şey gönlünüzce olur umarım. Sizi takipte olacağım.

Back
X