40 yaşındayım.Ailemden nefret ediyorum.

Onun maaşı çok yüksek değilse zaten alacağınız nafaka da en fazla 15+15 30 olurdu. En iyi haliyle. Bence ev kirası derdi de yok birikim yapabilirsiniz.

Annenin sevgisine dahil olabilmek için bir kız çocugunun kaç yaşına gelirse gelsin neler yapabileceğini çok iyi anlıyorum. Ama bak uyanış başlamış. Otur bu gece annen kardeşin ölmüş gibi içinden geldiği gibi ağla bağır çağır içini dök ve bitir. Numaralarını sil, engelle. Bir 40 yıl daha bu ziyanı çektirme kendine. Sen de annesin ve en kötüsünü gördükten sonra çokta iyi anne olacaksındır. Çocuklarının sana verecegi sevgi de anne sevgisi olacak, tıpkı senin annenin sevgisine çırpındığın gibi çırpınmak zorunda bırakma onları. Paranı geri alabilme ihtimalin bir ispatın varsa ver avukata onlar uğraşsın. Onlar senin çocuklarının rızkını yiyor, annen senin rızkını yedirmiş,yemiş sen annen gibi olma. Kendine bu cümleyi hergun tekrarla. Bu arada annen tam bir şam şeytanı söylemeden geçemicem.

Anneniz oğlumun rızkını yedin diye size küfür ederken eşek kadar oğlu için 2 çocukla hayata tutunmaya çalışan bir kadının ve o 2 çocuğun rızkını yemiş olmadı mı?

Ailenize karşı hayır demeyi öğrenin artık çocuk değilsiniz 40 yaşında yetişkin kadınsınız. Annenizden sevgi görmek için çocuklarınızın geleceğini ipotek altına alıyorsunuz ancak sizde çocuklarınızı bir kenara itmiş oluyorsunuz. Bu yaşa kadar alamadığınız sevgiyi bu yaştan sonra alamazsınız maalesef.

Kardeşiniz annemden sonra intihar ederim diyerek sizi manipüle etmeye çalışıyor çünkü sizin yumuşak karnınızı bulmuş. Sizden beklediği olur mu öyle şey annemden sonra ben varım şimdiye kadar yedirdiklerim yetmedi biraz daha yemek için sana evimi açarım demeniz.
Ayrıca yetişkin bir birey olup annesi ölünce kesilecek emekli aylığı için intiharı düşünen adam yaşamasada olur.

Kusura bakma da kendi salaklığına doyma. Hiç mi napıyosun sen diyenin yok yanında? Çocuklarının rızkını da kaptırıp duruyorsun

Bir notada resti ne zaman cekeceksiniz diye okuyup durdum . Bu kadar dayanmaniz garip .neyse bundan sonrasına bakın ama görüşmeyin artık yahu belliki manupile ediliyorsunuz

Konu sahibi annemize kızıyorsunuz ama onun eşi gibisiniz. Çoluk çocuğunuzun rızkını resmen ele yedirmişsiniz. Çocuklarınız yarın öbür gün size kin besleseler dibine kadar haklılar. Evim ayrı barkım ayrı en son telefonlarını engellerim o kadar. Elinizden geliyorsa kardeşinize dolandırıcılıktan dava açın. Belki korkarda bir kısmını verir. Anneniz oğlu için sizi ezmekten çekinmemiş sizde çocuklarınız için elinize maşayı alın.

Çocuklarının rızkını anan seni sevsin diye sağa sola serpmişsin 1 kere değil bin kere aynı hatayı yapmışsın, doğruyu bulman için daha kaç kere kazıklanman gerekecek??? İlk öğretmen olduğunda herkesi silmen gerekirken,yedirmelere doymamışsın.Ailesine para akıtıp çocuklarına kıymet vermeyen kötü babalar gibi olmuşsun,çocuklarına ne diyorsun mesela? "Anneanneniz beni sevsin diye dayınıza kredi çektim kusura bakmayın "

Çocukluğunuzdan beri size empoze edilen şey;iyi olursam beni severler.Siz ağzınızla kuş da tutsanız anneniz ve kardeşiniz tarafından sevilmeyeceksiniz.Bunu kabullenirseniz eğer bir gün kıymetimi anlarlar ümidinden vazgeçerseniz işte o zaman her şey değişir.Emin olun anneniz ve kardeşinizle muhatap olmayı dahi kestiğinizde kendinizi bulacaksınız.Kim bilir nasıl bir eş seçmiştiniz kendinize…Şimdi geçmişi bırakın pişmanlığı da bırakın.Onlar tarafından sevilmediğinizi ve birilerine fedakarlık yaparak sevginin kazanılamayacağını görün.Yasınızı tutun,çocukluğunuza sarılın ve kendi yaralarınızı kendiniz sarın.Bırakın cebinizde 1 tl birikiminiz kalmamış olsun para gider gelir gider gelir.Ama kalp kırıklıkları insanı hasta eder.Sizin de sınavınız buymuş.

Kardesim salaklik yapmissin hemde cok size uzuldum asla bir kurus daha vermeyin hatta varsa ev vs annenize ait biraey satilmamasi yonunde dava filan acin bisey yapinda kardesiniz yiyip bitirmesin size orospu doyen birine nasil bunlari yapabildiniz telefonlarina bile cikmayin parami odemezseniz dava acacagim diye tehtit edin belki tutusurda para oderler

Yahu annesi babası boşanan böyle ailede büyüyen tek sen değilsin annen çalışıyor muydu üvey baban senin baban değil ben de üvey babayla büyüdüm çok severim ama bana maddi olarak sorumluluğu yok adam yine de para yollamış bunu yapmayan öz babalar var. Sizde çok problem hata var. Adam ev alıyorsa tabii oğluna verir insan öz evlatları arasında bile ayrım yapıyor mesela babamdan 3 kardeşiz var abimle biz devlette okuduk ama erkek kardeşim özelde okuyor senelik 1 milyon yarı burslu sanırım ne yapayım ben okurken bana da istersen özelde oku dedi ben okumadım şimdi adamın boğazına mı yapışayım bana da para vereceksin mi diyeyim? Annemden de 1 kız kardeşim var ayrıca üvey babamın annemle evlenmeden önce 1 kızı daha vardı tabii ki onları benden daha çok sevecek. Ve malları ona kalacak. Daha üvey babamın babası hatta dedesi yaşıyor. Üvey dedem mallarını bölüşme kararı almış bana da bi yer vermek istemiş ata toprağı say istersen bi ev yaptır kimse laf edemez dedi istemedim gerek yok dedim. Şimdi beni severler ama orayı alsam biliyorum düşman olurlar. Annem de kız kardeşimi daha çok seviyor biliyorum. Yüzüne söyledim hatta sen kendine koca buldun aile buldun yeni bebek yaptın artık gözün beni görmüyor dedim. Pişman değilim. Sen kalkıp kendine 5 kuruşun yokken kredi çekiyorsan suçlu sensin başkası değil. 40 yaşında öğretmen bir sürü tanıdığım var hepsinin evi arabası var halam da öğretmen boşanmış o 43 yaşında daha yeni sıfır araba aldı. Kira ödemiyorum bari bi ev araba alayım demediniz mi? Neden nafaka istemediniz mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…