• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 yaşındayım.Ailemden nefret ediyorum.

Çocuklarına üzüldüm. Allah bilir kocan da senin bu hallerinden bıktı da ayrıldı bir şekilde..

Sizin gibiler ailesine bilerek para yedirir ama hep bir sebepleri vardır. Neymiş Sevgisizmiş.

Olacak iş mi? evlenecek kadar akıllıysanız kuruşunuzu da kimseye yedirmeyeektiniz..

İAdam size evi verdi diye iyice suyunu çıkarıp maaşınızı har vurup harman savurmuşsunuz Burda kimseyi suçlayamazsınız.

Siz kendinizi herkese kasa gibi göstermişsiniz. Aileniz de size öyle davranış öylelikle bol bol paranızı yemişler..

İleride Çocuklarınızın aklı başlarına gelince onlar da sizden nefret edecek. Anamız hep ailesini besledi diyecekler.

İnşallah bu konudan sonra gerçekten Aklınız başınıza gelir. Konuda ki sebeplere bakınca ben pek umutlu değilim ama..

Çocuklarına üzüldüm. Allah bilir kocan da senin bu hallerinden bıktı da ayrıldı bir şekilde..

Sizin gibiler ailesine bilerek para yedirir ama hep bir sebepleri vardır. Neymiş Sevgisizmiş.

Olacak iş mi? evlenecek kadar akıllıysanız kuruşunuzu da kimseye yedirmeyeektiniz..

İAdam size evi verdi diye iyice suyunu çıkarıp maaşınızı har vurup harman savurmuşsunuz Burda kimseyi suçlayamazsınız.

Siz kendinizi herkese kasa gibi göstermişsiniz. Aileniz de size öyle davranış öylelikle bol bol paranızı yemişler..

İleride Çocuklarınızın aklı başlarına gelince onlar da sizden nefret edecek. Anamız hep ailesini besledi diyecekler.

İnşallah bu konudan sonra gerçekten Aklınız başınıza gelir. Konuda ki sebeplere bakınca ben pek umutlu değilim ama..
Tamam haklısın.

Hicbirsey için geç kalmış sayılmazsın.Hemen iletişimi kesip kendi hayatına bak.
Ne güzel manipule etmenin yolunu bulmuş kadına bak.yediginin içtiğinin karşılığını ödüyorsun diyormuş.Ya Allah aşkına okumuş kadınsın nasıl bu kadar saf olabiliyorsun .o zaman bu saatten sonra da kardeşin borçlarını ödesin.o da yiyip içti sonucta.
Ne kadar verici olursan ol seni sevmeyecekler acı ama gercek.silkelen kendine gel ,evlatlarına sarıl.cocuklarinin rızkını bu asalaklara daha fazla yedirme.
O kardeşin olacak uyanık annene bisey olursa senin eve postu serme derdinde.Bi üye de bu konuya değinmiş.Ben de aynı fikirdeyim.simdiden yer yapio.Acilen uzaklaş bu kan emicilerden.
Eşinle neden boşandıniz?

Hicbirsey için geç kalmış sayılmazsın.Hemen iletişimi kesip kendi hayatına bak.
Ne güzel manipule etmenin yolunu bulmuş kadına bak.yediginin içtiğinin karşılığını ödüyorsun diyormuş.Ya Allah aşkına okumuş kadınsın nasıl bu kadar saf olabiliyorsun .o zaman bu saatten sonra da kardeşin borçlarını ödesin.o da yiyip içti sonucta.
Ne kadar verici olursan ol seni sevmeyecekler acı ama gercek.silkelen kendine gel ,evlatlarına sarıl.cocuklarinin rızkını bu asalaklara daha fazla yedirme.
O kardeşin olacak uyanık annene bisey olursa senin eve postu serme derdinde.Bi üye de bu konuya değinmiş.Ben de aynı fikirdeyim.simdiden yer yapio.Acilen uzaklaş bu kan emicilerden.
Eşinle neden boşandıniz?
Çocuklarımın babası bir ailenin sorumluluğunu taşıyabilecek biri değildi çünkü.

Ben de esiniz bu durumlarinizda maddi manevi destek mi diyecektim. Bu arada cocuklariniza destek oluyor mu esiniz?
Yukarıda dediğim gibi 2 tane evi var.birinde kendi oturuyor.diğerinin kullanımını bana ve çocuklara bıraktı.evde otur çocuklarla.bana da bulaşma ben zaten o evi kiraya versem 30 bin alırım ayda sana otuz bin veriyormuşum gibi düşün diyor.

Kendi babanizla olan iletisimden bahsetmemissiniz hic, kendi babanizla bunca seni hic iliski kurmadiniz mi? Anneniz sizi her ittiginde bir kez ona gitseydiniz belki sizin açinizdan daha mi olumlu olurdu diye dusundum

Kendi babanizla olan iletisimden bahsetmemissiniz hic, kendi babanizla bunca seni hic iliski kurmadiniz mi? Anneniz sizi her ittiginde bir kez ona gitseydiniz belki sizin açinizdan daha mi olumlu olurdu diye dusundum
O annemden beterdi öyle diyince anladım iki tane travmalı insanın çocuğu olmak anlatılmaz yaşanır.Allah kimseye nasip etmesin

Yukarıda dediğim gibi 2 tane evi var.birinde kendi oturuyor.diğerinin kullanımını bana ve çocuklara bıraktı.evde otur çocuklarla.bana da bulaşma ben zaten o evi kiraya versem 30 bin alırım ayda sana otuz bin veriyormuşum gibi düşün diyor.
İki evde onun muydu,evlilik birliği içinde yapılmadı mı,miras falan mı ona

Yok birini benimle evlenmeden 2 ay önce almıştı.diğerini de benimle boşandıktan hemen sonra aldı.
O zaman çok cingöz hep hesap kitap yapmış,kendi kazandığını kendine tek biriktirmiş hiç evlilik birliğinde eve harcamamış sonunda da ikinci evi boşandıktan hemen sonra almış,madem parası vardı,evliyken neden almamış

Arkadaşlar annem beni hep borçlu hissettirerek paramı ister.yani bize para verdiğini düşünme sen çocukluktan beri yediğini içtiğini ödüyorsun der.
Ben olsam böyle bir anne ile tüm bağımı keser, kuruş ta vermezdim. Dünyaya getirdiğim çocuğa bakacaksın tabi.

Arkadaşlar annem beni hep borçlu hissettirerek paramı ister.yani bize para verdiğini düşünme sen çocukluktan beri yediğini içtiğini ödüyorsun der.
Böyle söylediğinde hiç de umursamayın. Aslında tümden iletişimi koparın. Doğurduğu çocuğa tabi ki bakacak. O onun sorumluluğu size yapılmış bir iyilik değil. Bu yaş yatırım yapmak için çok geç değil inanın. Ben de 44 yaşındayım. Sürekli para yiyen ve borca giren üstüne psikolojik şiddet gösteren (aşağılama, hakaret etc etc) eski eşle iki yıl önce boşandım. Boşandığımda borçlar hariç hiçbir şeyim yoktu ama şimdi birikim yapmayı başardım çok şükür. Ama kararlı olmanız gerekiyor. Bir de ek gelir için olanaklara bakmanız gerekiyor. Öğretmensiniz rahat organize olursunuz bu konularda. Artık geçmişi düşünmeyi bırakın, kendinizi suçlamayın . Her anne-baba sevgisini yeterince alamayan kız çocuk yapabilir bunu. Size yapılanları unutmayın ama önünüze bakın. Planlamalarınızı yapın. Hiç bir şey için geç değil inanın bana. Asla ama asla o kadın ve oğlu ile muhatap olmayın lütfen. Sizin onların sevgisine ihtiyacınız yok. Kendinizi sevin ve çocuklarınızın sevgisi yeter size. Valla ayıplamayın şu anda psikolojik şiddetin dibini eşinden görmüş bir insan olarak annem bana o*** dese bir s****g derim ona daha da muhatap olmam. Kim derse desin aynısını yaparım. Ananız evladınız olsa kendinize hakaret ettirmeyin ya :( Sinir oldum :(

Çocukken annenizle kuramadığınız bağı yetişkinken hep ona yaranmaya çalışarak geçirdiğiniz için çocuklarınızla da bağ kuramadınız gibi hissettim, halbuki çocuklarınız olunca annenizin yaptığı hatayı farkedip çocuklara daha çok sarılmalıydınız. üstelik sizde boşanmışsınız ve hala çocuk gibi kendi ailenizle sıkıntılarınızı devam ettiriyorsunuz kendi çocuklarınıza da yeni travmalar oluşturuyorsunuz. Acil kendinize çeki düzen verin anadan kardeşten kocadan kırılmışsınız elinizde sadece çocuklarınız kalmış lütfen aranızdaki bağı kuvvetlendirin, eski defterleri kapatıp önünüze bakın yoksa 50 yaşınıza geldiğinizde de çocuklarım benden nefret ediyor yüzüm gülmedi diye konu açacaksınız. Sizin adınıza üzüldüm kendinizi düzeltin lütfen o anne sizi ne yaparsanız yapın sevmiycek maaşınızı eline saysanız bile sizi sevmiycek o yüzden bırakın artık sevdirmeye çalışmayın çocuklarınızla aranızdaki bağı güçlendirin

Kardeşinize annenize bu kadar yardım etme sebebiniz bence sizi sevmelerini istemeniz ama bunlar kötü insanlar kimseyi sevmezler. Lütfen bir kuruş daha yedirmeyin

O zaman çok cingöz hep hesap kitap yapmış,kendi kazandığını kendine tek biriktirmiş hiç evlilik birliğinde eve harcamamış sonunda da ikinci evi boşandıktan hemen sonra almış,madem parası vardı,evliyken neden almamış
Konu sahibinin huyunu bildigi icin yapmis sanki,ev bir sekilde konu sahibine kalsaydi, ana ogul ona da cokerlerdi. Simdi en azindan cocuklara bir ev kalir

Ayrıca sizi sevmemelerinin nedeni siz değilsiniz. Annenizin ve kardeşinizin bencil ve karakter yoksunu olduğu belli. Yani sizin yaptığınız hiç biir şey onların sizi sevmesini sağlamaz. Çünkü sorunlu olan onlar. Bunu da unutmayın

Back
X