- 21 Ocak 2018
- 1.998
- 4.409
- 48
- Konu Sahibi rapunzel77
-
cok erken değil:) üstelik 12 yil beklmene anlam vermedim.Sonuc olarak kardeşi olsa bile cocuklarin yaş farkiokadar büyük ki.Ah canım bende cok sordum bu soruyu??zaman geçti gitti kosturmalarla.
Benim bakış açımı çocukların düşünceleri ve bana anlattıkları belirliyor bu konuda hanımefendi. Bu sebeple önemli bir bakış açısı. Onların hissettiklerinin önemi yok mu yani. Canım istedi doğurdumla olmuyor bazı şeyler. Geniş açı istiyorsanız bunu da düşünün o zaman.
İyi akşamlar dedik hala konuşuyorsunuz. Aynı fikirde değilim.
Cnm yorumları okudum hemen hemen moral bozucu can sıkıcı bazı yorumlar gördüm bende 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var hamileyim supriz bir gebelik istemiyordum ama hamile kaldım eşim çok istedi aldırmadım zaten hem günah Allah nasip etti dedik bende çok düşündüm yaş olayını ama ben doğal yoldan hamile kaldığıma göre gencim ve benim annem 42 yasinda annane oldu ilk kızımı büyüttü halada enerji dolu fikir fikir bir kadın 50 60 yaşında annelerimiz torun büyütecek enerjiyi buluyorsa bizede o enerji olcaktir olumsuz yorumlara takılma sakın Allah nasip edince gücünde kuvvetinde veriyor kimseyi dineme yarına cikacağimizin garantisi yokki ben kamuda çalışıyorum doğumda anne oluyo bebek kalıyo ona bakarsan Allah korusun tabiki sadece örnek verdim olum gence yaşlıya bakmiyo ki o zaman ölecek diye sokaga da çıkmayalım çocukta yapmayalimMerhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.
babannem küçük halamı 55 yaşında doğurmuş gayet de zehir gibi akıllı uzun boylu güzel bir kadındır yani. ki bu dediğim 60 sene önce. şimdiki tıp teknolojisi de yok.
neden olmasın
Annem 42 yasinda annane oldu kızımı büyüttü okula başladı mecburen annemin yanındaydı yerine çocuk yerine göre büyük oldu halada enerjisi yerinde yani annanlar baban neler o enerjiyle büyütüyorlar sa bizinde sorun olmaz Allah dağına göre kar verir o kolaylığı enerjiyi verir mutlaka arkadaşımız konu sahibi yani sadece moral istemiş o kadar kardeş bende aklımdan silmiştim ama oldu aldirsam vicdan azabı cekerdim psikolojim bozuldu bende düşündüm yaşı vs ama Allahın bir bildiği vardır evlat ya karşı çıkanları anlamiyorumYani yaşınızı bilemem ama çocuğa iyi bir gelecek sağlayacaksınız doğurdun maddi mane yetebilwcekseniz enerjiniz varsa daha uygun olur
Olumsuz yorumlar yapmayın ama bu siteye moral bulmak için giriyor insanlar bende hamileyim 17 yaşında kızım var nolmuşki annanelerimiz 50 60 yaşında torun buyutuyor ya biz neden büyütmeyelim lütfen yazılarınızı dikkat birazHala konuşma isteğim bana bağlı bi durum. Alıntılamayın, uzatmayın o zaman.
Bence de yorumlar kötü hiç moral verici birşey yok en iyisi siteye girmemek heraldeHanımlar polemik olacaksa birbirinizi alıntılamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?