41 yaş 2.hamilelik için gecmi?

İyi akşamlar dedik hala konuşuyorsunuz. Aynı fikirde değilim.

Benim teyzem 2. çocuğunu 40 yaşında doğurdu ve hiç bir sorun yaşamadı.
Doktorunuza danışarak düşünebilirsiniz bence :)

Bence şuan çocuk doğurmanız kızınız için bir artı değil, aralarındaki yaş farkı çok fazla olacağı için kızınızla kardeşi belli bir müddet aynı çizgiyi tutturamayacaklar iletişimlerinde. Belki siz doğurduğunuzda mutlu olacaksınız ama bir düşünün, 51 yaşındayken 10 yaşındaki çocuğunuzla uğraşacak enerjiniz olacak mı?

Hanımlar polemik olacaksa birbirinizi alıntılamayın.

yorumların geneline bakınca bir şey dikkatinizi çekti mi falanca kişi hamile kaldı deniyor ama bunların büyük çogunlugu önceden hamile kalmış çocuk yapmış kadınlar yoksa belli bir yaştan sonra hamile kalabilmek okadar kolay degil birçoğu ya hamile kalamıyor yada uzun seneler tedavi görüyor önceden çocuk yapmış olan kadınlar belli yaşlarda kazayla yada istemeden hamile kalabiliyor

Cnm yorumları okudum hemen hemen moral bozucu can sıkıcı bazı yorumlar gördüm bende 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var hamileyim supriz bir gebelik istemiyordum ama hamile kaldım eşim çok istedi aldırmadım zaten hem günah Allah nasip etti dedik bende çok düşündüm yaş olayını ama ben doğal yoldan hamile kaldığıma göre gencim ve benim annem 42 yasinda annane oldu ilk kızımı büyüttü halada enerji dolu fikir fikir bir kadın 50 60 yaşında annelerimiz torun büyütecek enerjiyi buluyorsa bizede o enerji olcaktir olumsuz yorumlara takılma sakın Allah nasip edince gücünde kuvvetinde veriyor kimseyi dineme yarına cikacağimizin garantisi yokki ben kamuda çalışıyorum doğumda anne oluyo bebek kalıyo ona bakarsan Allah korusun tabiki sadece örnek verdim olum gence yaşlıya bakmiyo ki o zaman ölecek diye sokaga da çıkmayalım çocukta yapmayalim

Benim çevremde bu yaşlarda dogum yapan çok var. Aradaki yaş farkını ise sorun yapmayın. Hatta ben de arada 7-8 yaş olsun istiyorum. Abla ve kardeş ilişkisini yaşayabilmeleri için. ayrıca çalışma hayatının icindeyseniz ister istemez erteliyorsunuz.

Yani yaşınızı bilemem ama çocuğa iyi bir gelecek sağlayacaksınız doğurdun maddi mane yetebilwcekseniz enerjiniz varsa daha uygun olur

Sen istiyorsan geç değildir
BiZe ne ki bundan
Bakacak doğuraxak olan sensin
Başkalarının onayına gerek Yok
Nasıl mutlu olacaksan öyle davran

Olumsuz yorum
Yani yaşınızı bilemem ama çocuğa iyi bir gelecek sağlayacaksınız doğurdun maddi mane yetebilwcekseniz enerjiniz varsa daha uygun olur
Annem 42 yasinda annane oldu kızımı büyüttü okula başladı mecburen annemin yanındaydı yerine çocuk yerine göre büyük oldu halada enerjisi yerinde yani annanlar baban neler o enerjiyle büyütüyorlar sa bizinde sorun olmaz Allah dağına göre kar verir o kolaylığı enerjiyi verir mutlaka arkadaşımız konu sahibi yani sadece moral istemiş o kadar kardeş bende aklımdan silmiştim ama oldu aldirsam vicdan azabı cekerdim psikolojim bozuldu bende düşündüm yaşı vs ama Allahın bir bildiği vardır evlat ya karşı çıkanları anlamiyorum

Hala konuşma isteğim bana bağlı bi durum. Alıntılamayın, uzatmayın o zaman.
Olumsuz yorumlar yapmayın ama bu siteye moral bulmak için giriyor insanlar bende hamileyim 17 yaşında kızım var nolmuşki annanelerimiz 50 60 yaşında torun buyutuyor ya biz neden büyütmeyelim lütfen yazılarınızı dikkat biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…