• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

diyetarkadaşım'a baktım. fittingonun yarısı kadar ürün yok. sevmedim pek, 1 yumurta yazcam, sadece haşlanmış var, ben omlet yaptım, bir türlü çözüme kavuşturamadım, fittingodan hesapladım 1660 civarı geldi bugün.

fittingoya baktım çok güzelmiş cidden hemen üye oldum:) Diyetarkadasımın bugün şu kadar verdiniz demesi güzel oluyor oraya devam ederim buraya da gireceğim ama.

Spor Yaparken Şunları Dinliyorum (Bunları toparlayıp yazmak için çok uğraştığımı söylemeliyim) :

Get Over It - Avril Lavigne [Lyrics On Screen] - YouTube Don't make this worse (Daha kötüsünü yapma)

Icona Pop - I Love It (feat. Charli XCX) [OFFICIAL VIDEO] - YouTube I don't care (Umursamıyorum)

"Apologize" One Republic Music Video - YouTube But I just can't make a sound (Ama ses çıkaramıyorum)

Taylor Swift - I Knew You Were Trouble - YouTube So shame on me now (Bu yüzden, utanmalıyım kendimden)

Avril Lavigne - I Don't Give A Damn - YouTube I dont give it up (Pes etmiyorum)

Fall To Pieces - Avril Lavigne - YouTube I pray that we make it through (Atlatabilmemiz için dua ediyorum)

OneRepublic - Counting Stars - YouTube Dreaming about the things that we could be (Yapabileceklerimizi düşlüyorum.)

Avril Lavigne - Here's To Never Growing Up - YouTube For no damn reason, ı dont think we'll ever change (Hiçbir sebep, bizi vazgeçirmesin)

The Script - Hall of Fame ft. will.i.am - YouTube Cause there is gonna be a day (Çünkü bir gün olacak)

Son düzenleme:
Günaydın :3:

8.15'te kahvaltı yaptım. Sofrada yine patates kızartması. Ben yumurta salatası (haşlanmış yumurta, tuz, pul biber, soğan, maydanoz) , 2 dilim tam bug ekmeği, domates yedim.

Helal sana :46: ben de sabah 2 dilim çavdar ekmeği 2 dilim kaşar 3 tane zeytin biraz da domates yedim . Birazdan yürüyüş yapmayı planlıyor yaparım inş. bu arada 3 gün önce tartıldığımda 95ti şimdi 93 olmuş sabah. sanırım vücudun şişkinliğini atıyorum sağlıklı beslenmeye başlayınca :32: Dün akşam da fırında tavuk yemeği ve 3 kaşık bulgur pilavı yanında salata ve biraz yoğurt yedim ekmek yememeyi başardım .

Helal sana :46: ben de sabah 2 dilim çavdar ekmeği 2 dilim kaşar 3 tane zeytin biraz da domates yedim . Birazdan yürüyüş yapmayı planlıyor yaparım inş. bu arada 3 gün önce tartıldığımda 95ti şimdi 93 olmuş sabah. sanırım vücudun şişkinliğini atıyorum sağlıklı beslenmeye başlayınca :32: Dün akşam da fırında tavuk yemeği ve 3 kaşık bulgur pilavı yanında salata ve biraz yoğurt yedim ekmek yememeyi başardım .

Afiyet olsun :1: Çok güzel vermişsin, darısı başıma :nazar: Ben de şimdi kuru kayısı yiyorum.

25 dk Kendell Hogan yaptım. Kendisi Leslie'yle aynı kanalda çalışıyor, cardio yapıyor, leslieninkine walk demiyorsak Kendellınkine de cardio demek yakışmaz diyerek kendi adını yazdım :1:

Kendell çok kolay benim yaptığım cardioya göre, bir de dansmış gibi yapıyor resmen , hareketleri yapıp birbirlerine ekliyor, yaparken eğlendim, terledim ve zorlanmadım. 40 dk yapılmasını tavsiye ederim diğer video kadar etkili olması için.

Bugünü de kapamış bulunuyorum.

Sabah: 2 dilim tam bug ekmeği, yumurta salatası (haşlanmış yumurta, pul biber, tuz, maydanoz, soğan), domates
Ara: 3 kuru kayısı
Öğle: 2 dilim tam bug ekmeği, et sote, 1 kase yoğurt, salata(az yağlı)
Ara: 25 dk Kendell Hogan
Ara: ½ paket form bisküvi (88.5 kal), 1 bardak yeşil çay
Akşam: 2 dilim tam buğ ekmeği, 6 yk susuz taze fasulye, salata (yağsız), 1 kase yoğurt

mrb canım ben şuan isveç diyetini deniyorum iyi kilo verdiriyor hızlı bi sonuç almak istiyorsan ve açlığa dayanabilirsen sana bu diyeti önerebilirim canım:)

Back
X