- 22 Temmuz 2024
- 366
- 951
- 23
- 29
Şermo sen benim doğum günü pastamı gördün o 4 kilo biz koca koca dilim yiyoruz vallahi kişi sayısına göre değil tipine göre yaptırdığımız için bilmiyorum kaç kişilik.Kiloluk pasta tabirini ilk defa bu konuda duydum. İstanbul'da kişi sayısı ile ifade ediliyor genelde.
4 kiloluk pasta kaç kişilik diye geçiyor mesela, biliyor musunuz ?
Adam başına 0.33 adet pasta düşmüyo ama saçmalayan biz oluyoruz bxbxbOlay yetmez demeniZ değil düzgünce yetmeyeceğini söyleyenlere teşekkürler
İnsan,taklidi yapanlar olmuyor biraz daha uğraşın dahada bişey yazamıcam başım ağrıdı sacmalıklarınızdan
Canım benim senin yaptığın bölme işlemini yapıp da o sonucu bulabilen insan bu soruyu sormazdı zatenAdam başına 0.33 adet pasta düşmüyo ama saçmalayan biz oluyoruz bxbxb
Adam başına 0.33 adet pasta düşmüyo ama saçmalayan biz oluyoruz bxbxb
Ankara'da kiloluk ve dilim adet sayisi belirtilir.Kiloluk pasta tabirini ilk defa bu konuda duydum. İstanbul'da kişi sayısı ile ifade ediliyor genelde.
4 kiloluk pasta kaç kişilik diye geçiyor mesela, biliyor musunuz ?
Biz de böyle sığ birine cevap yazdığımıza pişman olduk.Sorduğumda pişman oldum vallaha 20 kişilik pastanın yeteceğini eminim 2ü yaptıracagım sadece 15 mi 20 mi diye ara kalmıştım eminim olun 20 kişilik pasta 40 kişiye kesin rahat yeter
Olaylar beni bu noktaya getirdi hcjcjBu konudaki yorumlarınız harika
Mune Bu cimri kadın bize hakaret ediyor.
bu sayede tüm mahalleye yetebilir. İşte o büyülü fikir. Aklınla bin yaşa hajahahjdjisterseniz kürdana tutturup bir lokmalik verin.
Bu kadar deneyim varsa içiniz eminse niye sordunuz?Aynı kişilerle 10 15 cocugun doğumgününde bulundum arkadaşım yemiyorlar cogu onlara özel patates köfte yapcam cimriyimya
Yetmez, ben 20 kişi çağırmıştım pastamida 20 kişilik yaptrmistimMerhaba arkadaşlar 5 yaşında oğlumun doğumgününü yapacagım 45 kişi olcak hepsi yetişkin değil ama, yarısı cocuk yarısı yetişkin 15 kişilik pasta,yeter mi ufak ufak cunku cok büyük kesilmiyor ve yenmiyorda fazla baska ikramlıklarda olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?