45 kişiye 15 kişilik pasta,yeter mi

100 kisilik düğün pastası yaptirmak istemistim
düğünümüzde mekanin pastasi hosuma gitmemisti. Pastaci kadin 100 kisilikse 80 kisilik yapayim buyük zaten dilimler demisti. Ama yetmedi Ben keske ekstra yaptirsaydim demistim. Riske atmayin bence. Tam kisi sayisi kadar yaptirin kalanini ekstra isteyenlere verirsiniz.

Kiloluk pasta tabirini ilk defa bu konuda duydum. İstanbul'da kişi sayısı ile ifade ediliyor genelde.
4 kiloluk pasta kaç kişilik diye geçiyor mesela, biliyor musunuz ?
Şermo sen benim doğum günü pastamı gördün o 4 kilo biz koca koca dilim yiyoruz vallahi kişi sayısına göre değil tipine göre yaptırdığımız için bilmiyorum kaç kişilik.
Kiloluk da şöyle oluyor yaptıracağın şeyle göre buna atıyorum 10 kilo pasta gider diyor ona göre tmm diyosun biz öyle yapıyoruz yani

Yorumlari okumadan yazmisim sandim gercekten bi sey soruyosunuz da hanimefendi siz zaten kafanizda oldurmussunuz. Daha once dogum gunune gidip kim ne yemis diye bakmissiniz tabaklara tek tek. Bune kitmiklik
ya siz koyun tabaklara bol bol yemek isteyen yer yemek istemeyen yemez. Bi de artar diye ödünüz patlamış. Sey yapin isterseniz siz almayin pasta falan gelenler yaninda yiyecegi kadar pasta getirsin. Siz de beyninizi pastayi moleküllerine ayirmakla mesgul etmemis olursunuz.

Olay yetmez demeniZ değil düzgünce yetmeyeceğini söyleyenlere teşekkürler

İnsan,taklidi yapanlar olmuyor biraz daha uğraşın dahada bişey yazamıcam başım ağrıdı sacmalıklarınızdan
Adam başına 0.33 adet pasta düşmüyo ama saçmalayan biz oluyoruz bxbxb

Kiloluk pasta tabirini ilk defa bu konuda duydum. İstanbul'da kişi sayısı ile ifade ediliyor genelde.
4 kiloluk pasta kaç kişilik diye geçiyor mesela, biliyor musunuz ?
Ankara'da kiloluk ve dilim adet sayisi belirtilir.

6 dilim 1 kiloluk pastaya denk geliyor, hani su pastanelerin vitrinlerinde duran ortalam 20 cm capli pastalar varya onlar 1 kiloluk.

4 kilo pasta ortalama 23-24 kisilik pastadir (Ankara icin)

4 kiloluk pastayi 45 cm capli ya da pastanelerin klasik aluminyum borek tepsileri varya (baklava borek satilan), o boyutta yapilan pastalar olarak dusunebiliriz.

Aman misafirlerinize de böyle agresif yaklaşmayın.. Durduk yere bu kadar sinirlenir mi insan? Çok komiğime gitti konu

Sorduğumda pişman oldum vallaha 20 kişilik pastanın yeteceğini eminim 2ü yaptıracagım sadece 15 mi 20 mi diye ara kalmıştım eminim olun 20 kişilik pasta 40 kişiye kesin rahat yeter
Biz de böyle sığ birine cevap yazdığımıza pişman olduk.

Sorudan bağımsız, herçocuk için bu kadar geniş çaplı kutlamaya gerek var mı? 20 çocuk, 20 doğumgünü. Ve anneleri de katılıyor. Yılda 20 doğumgününe katılmak bana zor gelir. Sınıfta sadece çocuklarla kutlsnsa daha hoş değil mi.. Ben geride kalmış olabilirim biraz ya da

Aynı kişilerle 10 15 cocugun doğumgününde bulundum arkadaşım yemiyorlar cogu onlara özel patates köfte yapcam cimriyimya
Bu kadar deneyim varsa içiniz eminse niye sordunuz?
Pastanın tadı ortalamaysa çocuklar yer çöp suyu gibiyse yeter artar bu arada
Doğumgününde patates köfte verildiğini 38 senelik ömrü hayatımda ne gördüm ne duydum, onu nasıl porsiyonlayacaksınız her çocuğa bir parmak patates bir mitit köfte mi?
Bölün hatta her çocuk yarım yarım yesin.

Yetmez, ben 20 kişi çağırmıştım pastamida 20 kişilik yaptrmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…