45 kişiye 15 kişilik pasta,yeter mi

Şeker hamurlu yaptırmayacağız evet görüntüsü güzel oluyor, ama pastanın tadını bozuyor bence pastanedeki çalışan bizm 1 dilim diye dediğimizi siz 2 dilim gibi düşünün çünkü dilimler büyük demişti bende o yüzden direk 20 kişilik resimli yaptırcam

15 kişilik pastanın yeteceğini düşünmüşsünüz insanlar da yetmez demiş
Neden yeteceğini düşünüyorsanız buraya yazdınız

Yetmez evet 30 olsun bari
Benim sevdiğim bir şey değil baktım yetmeyecek gibi çocuklar yesin diye yemem
Ama niye insanlar rahat rahat yemek varken bunları düşünsün

Sizin de kafanı rahat olur büyük yaptırınca

Siz ayni ic malzemesinden klasik pastada isteyin, ne olur ne olmaz, hatta malzemede cok uc secenekler secmeyinki klasik pasta hazir olandanda alabilesiniz.

Yok sizinkinden artması imkansız hiç pasta görmemiş gibi pastaya gömüleceğiniz için
Siz ne diyeceksiniz mesela, kağıt gibi pastadan ikinci dilim isteyen çocuğa, gömüldün mü pastaya görgüsüz mü diyeceksiniz?

Siz ne diyeceksiniz mesela, kağıt gibi pastadan ikinci dilim isteyen çocuğa, gömüldün mü pastaya görgüsüz mü diyeceksiniz?
Aynı kişilerle 10 15 cocugun doğumgününde bulundum arkadaşım yemiyorlar cogu onlara özel patates köfte yapcam cimriyimya

Yetmez mümkünü yok. Her sene 4-5-7 kiloluk falan pasta yaptırıyoruz düşündüğünüzden çok daha küçük oluyor. İnternette 4 kilo pasta 25 kişiye yeter falan dediklerine bakmayın. Hesabınıza göre 1 dilimin 3e bölünmesi lazım eğer ışın kılıcıyla kesmezseniz bölemezsiniz de dağılır.

Yok sizinkinden artması imkansız hiç pasta görmemiş gibi pastaya gömüleceğiniz için
Nasıl bildiniz yahu.Sizin hesabınızla bir kişiye 0.33 lük bir dilim fazla fazla yetiyorsa bana da fazla gelebilir diye düşündüm. Ama haklısınız ben cok sevmesem de hazır pasta, misafirlerime kagit gibi degil normal dilim anlayışla ikram ettiğimi için kalmayabilir.

Yani imkansız değil mi sence de ?

Siz iyi biliyorsunuz çok yaptınız etsiz köfteyi galıba
Burada dahi bu kadar kaba olan biri misafirlerine zehir zıkkım eder yaptığı ikramı. Siz dünya görmemişsiniz, çocuğunuzu utandıracaksanız girişmeyin böyle etkinliklere. Eminim doğum gününden sonra buraya gelip pasta arttı yalanını söyleyeceksiniz

Zaten 20den fazla düşünmüyordum 15 20 arasnda kalmıştm !
Arkadaşlar belki parası yoktur diye biraz kibar yorumlar yaptık ama bu kadının kesin parası vardır. Aynı akrabalarıma benziyor, böyle biriktire biriktire zengin olmuştur. 30 bile yetmez diyoruz 15-20 arasında kalmıştım diyor. 5 kuruşun hesabını yapıyorsan el kadar çocuğuna düğün gibi doğum günü yapma bacım

Kiloluk pasta tabirini ilk defa bu konuda duydum. İstanbul'da kişi sayısı ile ifade ediliyor genelde.
4 kiloluk pasta kaç kişilik diye geçiyor mesela, biliyor musunuz ?

Pastane bile bizim bir dilimimiz 2 dilim gibi demis. Ee o zaman bu hesapla 15 kişilik pasta 30 kişiye yeter. Kalan 15 ne olacak. Ha siz pastaya gömülmediginiz için pastanenin 2 dilim gibi dediğini de 3 e boleceksiniz. Aman hem soruyorsunuz. Hem yetmez olur mu öyle şey denince sacma sapan cevaplar veriyorsunuz. Şakaya vurulunca yine olmuyor çirkinlesiyorsunuz. Sanki gelip biz yiyecegiz. Bize ne isterseniz kürdana tutturup bir lokmalik verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…