Sence seni ikna etmeyemi çalışıyorumBen ikna oldum şahsen
Ay boşluğuma geldi hajsjaljdjdajdjsjArtar diye korkuyomuş 20 kişilikten, 5000 kişiye 5 somun ekmek bölüştüren Hz. İsa mübarek
Yeter mi diye sordunuz yetmez deidk. Bu neyin öfkesi?Sence seni ikna etmeyemi çalışıyorum
Siz sacmalayanlar insan gibi yorum mu yaptınız yetmez demenin 1001 türlü şekli varYeter mi diye sordunuz yetmez deidk. Bu neyin öfkesi?
Doğumgünü eşittir pasta. Çocuklar pasta için gelecek kağıt gbi incecik kesip pasta verdim demeye utanmayacaksanız siz bilirsiniz. Öfke kusacak bir şey yok
Zaten 20den fazla düşünmüyordum 15 20 arasnda kalmıştm !Valla çok arttirdin miktarı bir anda konu sahibesi, sastik kaldık 15ken 20 mi vay beee
Bu pastayı dilimlemek değil, ziyan etmek. İçine konulan malzemenin eşit dağılımı için belli bir kesim şekli mevcut zaten. Bu şekilde kesilip verilecekse, pasta yaptırmaya gerek yok. Dikdörtgen tepside kek yapıp üstüne muhallebi krema falan konulsa daha iyi.
Ikramlıklar da varsa şu şekil dilimleme yöntemleri kullanabilirsiniz
Pastaneye söyleyin 17,5 yapsınlar. Ya artarsa ne yaparsınız o zaman onca pastayla. Kabus gibi bir durum çok korkutucu.Zaten 20den fazla düşünmüyordum 15 20 arasnda kalmıştm !
E yetmez diyoruz inatla yeter hatta artar diyosunuz, bilmemkim yaptı arttı dedi diyosunuz, bize niye soruyorsunuz?Siz sacmalayanlar insan gibi yorum mu yaptınız yetmez demenin 1001 türlü şekli var
Size gönderirim artarsaPastaneye söyleyin 17,5 yapsınlar. Ya artarsa ne yaparsınız o zaman onca pastayla. Kabus gibi bir durum çok korkutucu.
Zaten 20den fazla düşünmüyordum 15 20 arasnda kalmıştm !
Gonder valla. Ben de kalanla 20 kişilik bir parti vereyim. Insallah artmaz benim partiden de.Size gönderirim artarsa
ben evde yaparım vallaBu pastayı dilimlemek değil, ziyan etmek. İçine konulan malzemenin eşit dağılımı için belli bir kesim şekli mevcut zaten. Bu şekilde kesilip verilecekse, pasta yaptırmaya gerek yok. Dikdörtgen tepside kek yapıp üstüne muhallebi krema falan konulsa daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?