- 20 Mart 2015
- 2.262
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Şimde engel dese herkes kilo vermek için çabalarsın değil mi bunu kendi sağlığın için yap kilolu veya değil sevgilin olmasına evlenmene engel değil ama görüntü hoş değil açıkcası en azından ben hoşlanmamSizce?
Kilo sağlık konusunda düşünülen kadar etkili bir kavram degil.Sevgili için değil ama sağlık için engel. Kimse için değil, sağlığınız için yapın bunu.
Kim evli yahu46 beden olmak sevgili yapmaya engel değil ...ama "hâlâ evli olmak" sevgili yapmaya benim için engel!
Konu sahibi arkadaşımız .....eşi ile ayrı yaşıyor ama kâğıt üstünde de olsa evliKim evli yahu
Daha dün doğum yaptın , ideal kiloya ne zaman döndün güzelim yaaaİdeal kilomdan iki kilo fazlayım bu beni rahatsız ediyor,kimin ne dediğinin önemi yok ben benden hoşnut değilsem o kiloyu vermeliyim. Sizin için de aynı şey geçerli.
Daha dün doğum yaptın , ideal kiloya ne zaman döndün güzelim yaaaVallaha kiskandim
46 beden olmak sevgili yapmaya engel değil ...ama "hâlâ evli olmak" sevgili yapmaya benim için engel!
Var dedik yaKiloyu umursamayan erkek varmı ya
Ben de takığım kiloya depresif oluyprum. Depresif olunca daha çok yiyorum ve kilo takıntım devam ediyorBen kiloya takığım kuzum,depresif oluyorum
O yüzden dikkat ediyorum,sadece anne sütü verince de ikinci ayda kiloları verdim.
Daha iyisi senin olsun
Kilo sağlık konusunda düşünülen kadar etkili bir kavram degil.
46 beden aşırı obez degil ve eğer hareketli bir bayan ise sağlığı muhtemelen hic etkilenmeyenilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?