46 beden olmak sevgili yapmaya engelmi

hayır engel değil bence nasip bu işler köyden bir akrabam baya kilolu bir kadınla evlendi kendi de yakışıklıdır yani sadece sağlık açısından iyi değil kilo çocukları var mesela çocukta kilolu annesinden geçmiş iştahı sanırım.

Sevgili için değil ama sağlık için engel. Kimse için değil, sağlığınız için yapın bunu.
Kilo sağlık konusunda düşünülen kadar etkili bir kavram degil.
46 beden aşırı obez degil ve eğer hareketli bir bayan ise sağlığı muhtemelen hic etkilenmeyenilir.

Bence engel, hadi sevgili yaptın evlendin erkekler nankör ben 3 5 kg alsam eşim hemen farkeder, ki 58 e çıktım hemen orda durdum rejim bilmem ne geri 55 e indim bu senin elinde neden insanlar yargılasın seni bi rejim spor bal gibide olur her istediğin

Değil 48 50 bedenken kocamla tanıştım benden küçük bide 7 yıl sevgililikten sonra evlendik 13 yildir birlikteyiz 10 ay önce mide küçültme oldum zayıfladım ama kendim için sağlığım için 2 3 beden küçülsen normal standartlara gelirsin kimse icin değil kendin için zayıfla şişmanlık zor

Ben kiloya takığım kuzum,depresif oluyorum
O yüzden dikkat ediyorum,sadece anne sütü verince de ikinci ayda kiloları verdim.

Daha iyisi senin olsun
Ben de takığım kiloya depresif oluyprum. Depresif olunca daha çok yiyorum ve kilo takıntım devam ediyor şaka bir yana iki çocukla çok yoruluyprum ve devamlı atıştırır vaziyetteyim. Zaten düşük tansiyonlu bir insanım. Enerjik kalmayı nasıl başarıyorsun? Meyve mi işin sırrı ben nerdeyse hiç yemem

Engel değil tabi ki de ,erkeklerin büyük bir çoğu kilolu kadın sevmiyor.Cünkü erkekler ruhtan önce fiziğe bakıyor maalesef..Bilimsel olarak kanıtlanmis.Arada ben de görüyorum kız kilolu erkek zayif elele sevgililer yolda vs ama oran olarak vurduğunuzda bu örnekler cok az.Siz kilo vermek istiyorsanız önce kendiniz için,sağliğınız için verin ,kimse için değil asla!

Erkekler bir köpek cinsi olmadığı için sorun ederler edemezler diyemeyiz haliyle. İçinin rahatlamasını istiyorsun sanırım. Sevgili bulmana engel değilse zayıflamayacak mısın? Kendini bu şekilde kabul edebiliyorsan merak etme başkaları da eder. Ama beni bu halimle kabul etti diye düşünürsen ezilir ve sevilmezsin.

Kilo sağlık konusunda düşünülen kadar etkili bir kavram degil.
46 beden aşırı obez degil ve eğer hareketli bir bayan ise sağlığı muhtemelen hic etkilenmeyenilir.

Morbid obez olmasına gerek yok illa, kilolu ve bunun ileride obeziteye dönüşmeyeceğinin garantisi yok maalesef. Şu anda olmasa bile ilerleyen yaşlarda, yani metabolizması yavaşladığında, kilolu olması ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Body positivity'den öte bir mevzu bu benim gözümde. Herkes 0 beden olsun değil, sağlıklı bir bedene sahip olsun. Önemli olan bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…