- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
46 beden olmak sevgili yapmaya engel değil ...ama "hâlâ evli olmak" sevgili yapmaya benim için engel!
71 kilodan 54 e düşmek istiyorum her şey düzelecek sanıyorum suan bendeKesinlikle değil öncelikle biz kilolu bayanlar kilo verince herşeyin guzel olacagina inaniyoruz ama oyle degil 71 kilodan 54e dustum hâlâ mutsuzum
Nasıl düştün? Ben en son şunu duydum, 2 tane ceviz içini akşam bir bardak suya atıyorsun sabah suyu içip, cevizlerini yiyorsun zayıflatıyormuş.Kesinlikle değil öncelikle biz kilolu bayanlar kilo verince herşeyin guzel olacagina inaniyoruz ama oyle degil 71 kilodan 54e dustum hâlâ mutsuzum
Ben de takığım kiloya depresif oluyprum. Depresif olunca daha çok yiyorum ve kilo takıntım devam ediyorşaka bir yana iki çocukla çok yoruluyprum ve devamlı atıştırır vaziyetteyim. Zaten düşük tansiyonlu bir insanım. Enerjik kalmayı nasıl başarıyorsun? Meyve mi işin sırrı ben nerdeyse hiç yemem
Sizce?
Bence sevgiliye değilde kilo hayata engel.Her sey kusıtlı.Karsındakı adam sereflı olursa hiç engel değil kilo.Ama saglıgına yazık.Sizce?
nasil dustun tuyo vermelisin bence zayiflamak isteyen tum kadinlara. hayir dua alirsinKesinlikle değil öncelikle biz kilolu bayanlar kilo verince herşeyin guzel olacagina inaniyoruz ama oyle degil 71 kilodan 54e dustum hâlâ mutsuzum
Hahahha zaten kapaliydiAy eski konulara bakmayalım diye hemen de kapatmışsın
Allaha sukur o kiloda degilim 93 lerdeyim suanKuzenim abartmiyorum 123 kiloda evlendi. Boyu da 161. Ama mutsuz cunku cocuk dusunemiyo hareketleri kisitli istesigi sekilde giyinemiyo. Hic bisey nasibin onune engel degil ama kaliteli yasam sagliktan geciyo
93 lerdeyim boy 16246 beden kaç kilo oluyor?
Kilonuzu yazsaydınız daha basit olmaz mıydı
Ayrıca tabii ki kiloyu takmayan dış görünüşü önemsemeyen kadınlarda, erkeklerde var.
50 bedenken ilk tanistiginizda tedirgin olmadinmi beni begenmezse diyeDeğil 48 50 bedenken kocamla tanıştım benden küçük bide7 yıl sevgililikten sonra evlendik 13 yildir birlikteyiz 10 ay önce mide küçültme oldum zayıfladım ama kendim için sağlığım için 2 3 beden küçülsen normal standartlara gelirsin kimse icin değil kendin için zayıfla şişmanlık zor
Esim olcak kisi hala evli oldugumuzu kabul etmiyo kagit ustunde evliyiz o bisey degil diyo hatta git kimi bulursan bul hursun diyo ki kendide baskalariyla oluyoŞu yorum sabitlenmeli..
İmzamı atarım altına çok doğru.
Anaaammm bu kk adami oldurur he yok arkds kagit ustunde kalmis bi evlilik okdrKonu sahibi evliyken yasak aşk peşinde mi koşuyor, ben kaçırdım mı orayı?
Esim olcak kisi hala evli oldugumuzu kabul etmiyo kagit ustunde evliyiz o bisey degil diyo hatta git kimi bulursan bul hursun diyo ki kendide baskalariyla oluyo
Hala ayni fikirdemsiin
Hay agzini opeyim evet esim malesef cok adiiiiii biriymisEvet..
Eşim birini bul dedi diye. Eşim şerefsiz diye bende karakterimden ödün mü vereceğim?
Tabikide aynı fikirdeyim.
Kağıdı mağıdı yok evlilik bi kurumdur. Bu birliğe saygı duyulması için illa yatıp kalkmak gerekmiyor. Dikkatini çekerim saygı duyulması gereken kişi eşin olacak şahıs değil o zaten böyle konuşuyorsa adi biridir. Ama yakışmaz evlilik birliği devam ederken birini bulmak. Boşarsın bakarsın yoluna.
Niye tedirgin olayım ki beni dış görünüşümle yargılayacak adamla işim ne hem50 bedenken ilk tanistiginizda tedirgin olmadinmi beni begenmezse diye
Hic tepki vermedi mi adam hayret ya
Benim onume cikanlar hep boydan foto atsana diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?