- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Yok cnm ne acik iliskisiNedrn boşanmıyorsun da sevgili derdine düşmüşsün açık ilişki mi yaşıyorsunuz
Vay be nasil ozguvenliymissin masallahNiye tedirgin olayım ki beni dış görünüşümle yargılayacak adamla işim ne hemçalıştığım yerin muhasebecisiydi foto olaylarını bilmem tanışıyorduk bu arada ilk adımıda ben attım tedirginlik şöyle dursun
46 bedenim sana yalan borcum yok ama kalip cok darsa 48 e cikar1.62 boy 93 kilo nasıl 46 beden oluyor ya 1.65 boyum 76 kilom var ben 46 bedenim en azından abiye de ölüyü diriyi bıraktım buna takıldımayrıca evliliğinizi komple bitirmeden sevgili derdine düşmek ?
Hıyar dile gelmiş sevgili bul demiş diye 3 çocuğumla kendimi rezil mi edicem onların gözünde nasıl bir duyuma dişerim kendime nasıl yediririm ? Bu ne midesizlik.
Gerçekten sadece kilodaki söylediklerime mi takıldınız peki.46 bedenim sana yalan borcum yok ama kalip cok darsa 48 e cikar
Kesinlikle 50 degil
Herkesin kemik kas yapisi farkli ayni boy ve kiloda olan herkes ayni bedene girmez
Ben bu boyda 76 kiloyken 42 ye giriyodum mesela ki senden 3 cm kisayim
Once uslubuna dikkat etmeni oneririm midesiz falan bu sekilde konusamazsinGerçekten sadece kilodaki söylediklerime mi takıldınız peki.
Konuyu eksik açıyorsunuz yardımcı olabilmek için yorumları okumak zorunda bırakılıyoruz sizin tarafınızdan sonrasında birde dediklerinizi kabul etmiyorsunuz. Konunuzu düzenleyin yıllar olduğunu yada söylediği sözün üzerinden ne kadar süre geçtiğini vs paylaşın düzgün açıklayıcı yorumlar alın.Once uslubuna dikkat etmeni oneririm midesiz falan bu sekilde konusamazsin
Ikincisi seneler gecti yalnizliktan bunaldim artik elbet sadce o dedi diye sevgilim olsun demiyorum
Ama ben evliligim hakkinda konu acmadimkiKonuyu eksik açıyorsunuz yardımcı olabilmek için yorumları okumak zorunda bırakılıyoruz sizin tarafınızdan sonrasında birde dediklerinizi kabul etmiyorsunuz. Konunuzu düzenleyin yıllar olduğunu yada söylediği sözün üzerinden ne kadar süre geçtiğini vs paylaşın düzgün açıklayıcı yorumlar alın.
Yazdığınız yarım cevaplardan anca bu yorumlar doğuyor.
Önceki konularınızı okumadım takdir edersiniz ki anlık okuyoruz genelde anca irdelemek istersek iyice içeriğinize bakıyoruz ben sorunuz çok açıklamasız çok flu olduğu için yorumlara baktım. Kaldı ki yine de evli olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor kağıt üstünde ama devlet kapısında şahsi aile hayatında hepsinde geçerliAma ben evliligim hakkinda konu acmadimki
Sorum baskaydi ama tabi klasik kk
Onceki konularimi bilenler o konulari buna kattilar
Dedikodu olsunda bizim millete.... baska yerlerden vurmaya bayiliyoruz insanlari
Evet haklısın değiştirmiyo ama hayata bi etkisi yok sadece kagıt ustundeÖnceki konularınızı okumadım takdir edersiniz ki anlık okuyoruz genelde anca irdelemek istersek iyice içeriğinize bakıyoruz ben sorunuz çok açıklamasız çok flu olduğu için yorumlara baktım. Kaldı ki yine de evli olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor kağıt üstünde ama devlet kapısında şahsi aile hayatında hepsinde geçerli
Bende onu anlatıyorum morbid obeze dönüşmediği ve hareketli olduğu sürece kilonun çok fazla etkisi yok . Hastalkklarim çoğu genetik orjinlidir. Kilo ancak ya etkisini arttırır ya da daha erken görülmesini sağlar.Morbid obez olmasına gerek yok illa, kilolu ve bunun ileride obeziteye dönüşmeyeceğinin garantisi yok maalesef. Şu anda olmasa bile ilerleyen yaşlarda, yani metabolizması yavaşladığında, kilolu olması ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Body positivity'den öte bir mevzu bu benim gözümde. Herkes 0 beden olsun değil, sağlıklı bir bedene sahip olsun. Önemli olan bu.
Evliyim demiyorum sonucta illaki bosancaz yani bosandım diyorumEvli bir kadinla ciddi bir iliski yasayacamayacaklarina göre, hicbiri de kiloyu takmaz bence, hatta daha once sisman kadinla birlikte olmadilarsa fantazi olsun diye ozrl olarak da isteyebilirler.
Yok ya yani belki yaparsan zayıflarsın ama kesinlikle yediginide kisman lazım yoksa verilmiyor çok denedim bundan önceNasıl düştün? Ben en son şunu duydum, 2 tane ceviz içini akşam bir bardak suya atıyorsun sabah suyu içip, cevizlerini yiyorsun zayıflatıyormuş.
Ama yine de dur demelisinizAllaha sukur o kiloda degilim 93 lerdeyim suan
yağ kas oranına göre değişiyor bu bende 165 boya 90 kiloyum 42 giyiyorum1.62 boy 93 kilo nasıl 46 beden oluyor ya 1.65 boyum 76 kilom var ben 46 bedenim en azından abiye de ölüyü diriyi bıraktım buna takıldımayrıca evliliğinizi komple bitirmeden sevgili derdine düşmek ?
Hıyar dile gelmiş sevgili bul demiş diye 3 çocuğumla kendimi rezil mi edicem onların gözünde nasıl bir duyuma dişerim kendime nasıl yediririm ? Bu ne midesizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?