47 den 40 a düşüş hikayem olsun

meysa23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
7
3
1
27
arkadaşlar şuan 47 kilodayım 160 boyum
problemim çok fazla tatlı yemek
fizigim düzgün ama neden daha düzgün olmasın ki?
bugunden itibaren burada günü gününe ne yediysem ne içtiysem paylaşıcam.
tatlıyı tamamiyle hayatımdan şuan şu dakikada çıkarıyorum hem bir şeyi 21 gün yemezsek tadını unuturmuşuz:) benimle birlikte bu hikayeme şahit olan destek olan herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Vücut kitle indeksine göre şu anki kilon bile normalin altında. Beden algın bozulmuş, acilen bir ruh sağlığı uzmanına görünmeni tavsiye ediyorum.

Acaba yağ oranınız fazla ondan mı kendinizi kilolu mu görüyorsunuz diye düşünmeye başladım.
Benimde kilom 48 ama 52-53 duruyorum boyum kısa olduğundan ve sporsuzluktan.
Fiziğinizi zayıflamayla değil sporla düzeltmelisiniz, spor yaparsanız 47 ile değil 50 ile şuankinden daha mükemmel olabilirsiniz. Fiziğinizi merak ettim doğrusu

%8 yağ oranım ya

Arkadaşın kilosu zayıf değil kızlar şuan tam ideal kiloda benim boyum 156 46-47 bana tam oluyor 160a da 47 nin altına kesinlikle düşmemelisin. Fit görünmek istiyorsan spor yapabilirsin ya da sağlıklı beslenmeye başlayabilirsim ama kilo vermeni asla önermem

bacaklarimin ip ince olmasini istiyorum

bacakların kalın değilki, aksine tam orantılı vücudunla. Bence etin sıkı değil senin, benimde sıkı değil çünkü o yüzden olduğumdan kalın gözüküyorum, dışardan bu denileni anlamıyorlar yok incesin falan filan, insan kendi bakınca oturunca falan farkediyor. sıkılaşmakta bir yıl gibi bir süreyi kapsıyor ama sıkılaşınca hem bacakların toparlanır daha zayıf gözükür hemde vücudun daha sağlıklı olur.

insanlarin begenisi icin degil kendimi daha mutlu etmek icin bu karari verdim gercekten 40 kilo oldugumda daha guzel olucagimi dusunup buna inandirdim kendimi

Bacaklarin cok ince ne guzel bende ince olsun istiyorum 5 kilo yagdab gitse iyi olacak gibi..bu arada belin kac cm guzel duruyor resimde o yuzdeb merak ettim..off benim belim kalin inceltmeye calisiyorum sporla

Yas kac bizi trolluyor olmalisin.

160 da 55 de bir deri bir kemik kaliyorum.
Spor da yaptığım icin allaha sukur her yerim dengeli. 60 kilo bile olsam.

Spora basla sen .

Bacaklarin cok ince ne guzel bende ince olsun istiyorum 5 kilo yagdab gitse iyi olacak gibi..bu arada belin kac cm guzel duruyor resimde o yuzdeb merak ettim..off benim belim kalin inceltmeye calisiyorum sporla
belim ince 54 cm ama bacaklarimdan hic razi degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…