47 kilo verdim ama ...

beautiful_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
25
6
0
35
Diğer
Kizlar merhaba. Benim bi sorunum var. Ben tam 47 kilo verdim. 18 yasindayim. Suan 50 kiloyum. Vucudumda o kadar kilo verdikten sonra dogal olarak sarkma ve catlaklar olustu. Catlaklar sadece karin, bel, gogus bolgesinde. Onlar icin yapabilecegim bisey yok sanirim hic bi sekilde gecmiyormus. Bide karin bolgemde ve kollarimda biraz sarkma var. Bu sarkmalar cok canimi sikiyor. Ozellikle karin bolgem. 47 kilo az degil sporla falan gecmiyor deri sarkiyor. Bunun icin bu yaz lazer lipo yaptirmak istiyorum. Arastirdim en etkili cozum bu galiba. Bi cok krem kullandim ama gecmiyor. Lazer lipo islemi sadece buyuk sehirlerde mi yapiliyor? Ankara, Istanbul, Izmir gibi sehirlerde yasamiyorum malesef. Herhangi bi sehirde de yapiliyor mu bilgisi olan var mi? Arastirdim kaldigim sehirde bi kac estetik merkezi var bolgesel incelme uygulamasi yapildigi yaziyor sitede. Yarin arayacagim ama once sizden fikir almak istedim. Insallah hayalime kavusurum. Birde ameliyata gerek kalmadan bildiginiz etkili yontemler var mi sarkmalar icin? Herkese tesekkurler.

Ciddi misin arkadaşım ??
47 kilo mu pardon ?? O kadar kilo nasıl verilir ya birde 18 yaşındasın..

ne kadar sürede verdin acaba, konuyla alakalı değil ama merak ettim :26:

Kucuklugumden beri hep kiloluydum en son 97 kilo oldugumu gorunce kendime geldim normalde cabuk pes ederim herseyden ama kilo konusunda cok kararliydim. 2.5 senede verdim. Yediklerime dikkat ettim. Bol su ictim. 6 dan sonra bisey yemedim. Cok aclik cektim ama basarmak icin katlanmak zorundaydim. Bide haftada 4-5 gun, gunde 1 saat yuruyus yapiyordum o sekilde rahatlikla verdim.

Oncelikle sonsuz tebrik ederim. Canim karin germe ameliyatlarida var tas gbi.oluyorsun ama bu dedigin olay merkez gbi bi yer varsa git arastir nerede yasiyorsun. Yada 2-3saatlik sehirlere seheyst edebilirsin istiyorsan.

Ama sporla o buzulen sarkmalar iglesmez . Sporla simsiki olursun ama kalir genede.bilgin olsun lazer en iyisi..

Haklisin canim spor zayiflamaya yardimci oluyor ama sarkmalara yardimci olmuyor. Mekik falan da cekiyorum ise yaramiyor. Normalde yurtdisinda yasiyorum ama burda cok pahali oldugu icin yazin tatile gittigimde kaldigim sehirde yaptiricam az once buldugum bi estekik merkezinin websitesine baktim bahsettigim islem yapiliyormus cok sevindim :) Yazin hayalime kavusucam artik :)

Deri sarkmalarına tek çözüm maalesef operasyon..Maddi durumun el veriyorsa bundan başka çözüm yok..

Bu arada tebrik ederim azmini

18 yasinda sanirim bekarsin ve karin germenin senin icin uygun oldugunu düsünmüyorum.Ben de yurtdisindayim burdan bir arkadasim Türkiye de karin germe ve meme kücültme yaptirmisti ve doktor ona bir daha dogum yapmiycaksan karin germe yaparim yoksa yapamam demis. Ama lazer lipo ya bence dikkat et iyi arastir benim bildigim onu güzellik merkezleri uygulamiyor ( Yaniliyor da olabilirim) cünkü lazer lipoyu Türkiye ye getiren Tv de duydugum kadariyla Dr. Coskun levent tasci idi.Konusmasinda bunu her önüne gelen yapamaz egitimini almasi lazim diyordu. Simdiden gecmis olsun.

aksam 6 dan sonra yemeyerek bende 9 kilo verdim
zaten kilolu degildim dogum sonrasi fazlam vardi
simdi yine 55 kiloyum
yasimda 33

18 yaşında iradene hakim olmak 47 kilo vermek büyük başarı tebrik ederim seni.Fakat operasyon şart sarkmalar için

Bende 15 kilo verdim çatlaklar başa dert ama sanki biraz düzelme var gibi gözle görülür.Şu an 45 kiloyum hayat gerçekten hafif

Konu başlığını görünce oldum. Tam mânâsıyla "bir sen varmış senden içeri" ve onu vücudundan atmışsın. Ne diyeyim, tebrikler.

Canım keşke spora biraz daha ağırlık verseydin kilo verirken çünkü geniş bir zamanda zayıflamışsın aslında çok sarkmaması lazım şimdi yine spor yap platesi ihmal etme çok sıkıulaştırıyor.

Öncelikle çok tebrik ederim gerçekten büyük bi azim ve disiplin gerektiren bir işi başarmışsınız.
Sarkmalara gelince 47 kiloyu bilemem ama az kilo verilen sarkmalarda pilatesle, sporla düzelir siz yine de deneyin. Olmadı bir doktora danışın derim.

tebrik ederim arkadaşım benim fazladan olan 6 kilom var onunla savaşıyorum resmen ama hep pes ediyorum sana bravo azimle 47 kilo vermişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…